Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Begenmemek deil bence .bem telden giriyorum ve herkesin butigine tek tek bakmak cok zor enazindan baslikda ne oldugu belli olsa ihtiyaci olan o butige bakar.

tamam çok düzenli oldu ama sıfır satış, bakmıyorum bile. ne alıyorum ne satıyorum. kim yeni ne yükledi takip edemiyorum maalesef

Arkadaşlar bende butik açacağım, konu başlığına kendimiz mi Brave Capricorn un Butiği yazıyoruz. Yoksa otomatik mi geliyor
saçma mı olu soru ??:KK48::KK48::KK22:

Bir sorum daha olacak :KK22:
Ben hep dosya şeklinde yükleme yaptım. Büyük büyük resim ekleyenler nasıl yapıyor.
Estetik olarak daha güzel görünüyor.
Resimlerinizi yüklerken ilk resmin hemen üstünde
tüm resimler
Küçük resim. Büyük resim

Diye iki buton oluyor büyük resime basın...

Şu an ki uygulama iyi hoş zaten fikirlerimi daha önce yazmıştım ama 30 resim yerine 50 resim eklenebilse şahane olacak.:)

Bi sorum olacak ben şimdi ev aksesuar falan Kıyafet dışında eşya falan bakıyım ama heryerde .....butiği yazıyo nerden anlayacak ben şimdi başka seyler satışını

Ben de bir şey sormak istiyorum. Ben internette şöyle bir şey okudum. 2.el kıyafetlerden de devlet vergi istiyormuş. İnternetten ikinci el ürün satacaksanız vergi dairesine gidip vergi kaydı yaptırıp yaptığınız satışlardan vergi ödemeliymişsiniz. Bu doğru mu? Bunu yapmayınca ceza yazılıyormuş.

Neden ayrı başlıklar olmuyor. Bu sisteminizi beğenmedim.

Örneğin.
Çanta - elbise- ayakkabı- kaban mont- bluz gibi bunlar ayrı başlıklarda olmalı,
40 tane kişinin konusunu geziyoruz bir şey bakarken.. buna el atın lütfen... bu ne ya emek veriyoruz 30 resimle sınırladırmışsınız. Hevesim kursağımda kaldı.. çektim çektim resimleri atamıyorum buraya
lütfen maderator arkadaşlar cevap verir misiniz. ? çözüm yani !! laf yapıştırma yapmayın.

Başlarda okudum konuyu başa çekmek için haydi hanımlar. Güncel. Beğenen yokmu gibi şeyler yazilmayacak denmişti .. ne oldu değişti mi o karar. Tüm konularda var çünkü. Ona göre davranayim bende..

Başlarda okudum konuyu başa çekmek için haydi hanımlar. Güncel. Beğenen yokmu gibi şeyler yazilmayacak denmişti .. ne oldu değişti mi o karar. Tüm konularda var çünkü. Ona göre davranayim bende..

günde sadece 2 kere güncellenebiliyor. 2 den fazlası yasak

Günaydın bayanlar...
Bu sistem olmadı herkes satış yapamadığını söylüyor ama hiçkimse ses çıkarmıyor... Tamam çok düzenli oldu ama ne alıcıda nede saticida heves falan bırakmadı.. Ya tekrar düzenlensin yada eski haline dönsün.... Sizde firinizi söyleyin sessiz kalmayın bayanlar......

X