Begenmemek deil bence .bem telden giriyorum ve herkesin butigine tek tek bakmak cok zor enazindan baslikda ne oldugu belli olsa ihtiyaci olan o butige bakar.doğru, kimse girip bakmıyor artık. Ya da bakıp beğenmiyorlar bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begenmemek deil bence .bem telden giriyorum ve herkesin butigine tek tek bakmak cok zor enazindan baslikda ne oldugu belli olsa ihtiyaci olan o butige bakar.doğru, kimse girip bakmıyor artık. Ya da bakıp beğenmiyorlar bilemiyorum
Yalnız değilsin ben de aynı durumdayımYeni sisteme ne zaman geçicez.Böyle çok güzel çok düzenli ama hiç satış yapamadım nedense ne zamandır bir satışım oldu sadece halbuki yeni şeylerde koyuyorum sürekli.
benim gibi olan var mı?yoksa benim mi nasibim kapalı
Ben deYalnız değilsin ben de aynı durumdayım
Begenmemek deil bence .bem telden giriyorum ve herkesin butigine tek tek bakmak cok zor enazindan baslikda ne oldugu belli olsa ihtiyaci olan o butige bakar.
Takip etmek zorlaştı satış yok alış yok bit pazarı çok durgunlasti...tamam çok düzenli oldu ama sıfır satış, bakmıyorum bile. ne alıyorum ne satıyorum. kim yeni ne yükledi takip edemiyorum maalesef
Tşk ederim...... Butigi yaz zaten başka birşey yazsan da bu şekilde değiştiriyorlar
Rica ederim...
Resimlerinizi yüklerken ilk resmin hemen üstündeBir sorum daha olacak
Ben hep dosya şeklinde yükleme yaptım. Büyük büyük resim ekleyenler nasıl yapıyor.
Estetik olarak daha güzel görünüyor.
Resimlerinizi yüklerken ilk resmin hemen üstünde
tüm resimler
Küçük resim. Büyük resim
Diye iki buton oluyor büyük resime basın...
Başlarda okudum konuyu başa çekmek için haydi hanımlar. Güncel. Beğenen yokmu gibi şeyler yazilmayacak denmişti .. ne oldu değişti mi o karar. Tüm konularda var çünkü. Ona göre davranayim bende..