Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Lavanyacım bu oylama bit pazarının simdiki hali ve eski hali icin yapılan bir oylamaydı..

Simdiki halinden kasot yeni sistem degil, bolumun su anki hali yani.
3 gündür bende kendi algımdan şüpheye düşmüştüm.Yukarıdaki oylamaya göre şmdiki hali kalsın diyenler daha çokken nasıl oluyorda değişip yeni halini bekliyorlar diye

Lavanyacım bu oylama bit pazarının simdiki hali ve eski hali icin yapılan bir oylamaydı..

Simdiki halinden kasot yeni sistem degil, bolumun su anki hali yani.
Öylemi peki kazen beyin oluşturduğu yeni bit pazarı uygulaması ne olacak bir bilgin var mı canm

kk ya girmeyeli epey zaman olmuş,bu bölüm çok değişmiş,kuralları okuyup konu açayım dedim ama yanlış oldu galiba kapatıldı.o da sanırım 2.yoruma ürün eklememden kaynaklı.merak ettiğim birşey var ona göre açacağim tekrar.
elagamın butiği(tesettür) yazmamda kural ihlali oluyor mu
yoksa sadece elagamın butiği mi yazacağım?
hitap ettiği kesim açısından bu detayı belirtmekten yanayım ama aydınlatırsanız sevinirim K Kazen

Ben önceden bakardım arada ilgimi çeken bir başlık olunca ama artık bakmıyorum. Misal parfüm arıyorum sadece ya da makyaj malzemesi veya mutfak eşyası ne bileyim...En azından başlıkta içerikte neler olduğuna dair ipuçları olabilir. Giyim/kozmetik/elektronik gibi yine göz yormayacak kelimeler...

evet bende bu yeni sistemi hiç sevmedim.yeni ürünler ekleyeceğim elimde sıfır ürünler var ve bunları başlıkta belirtememek çok kötü olmuş.bende üşeniyorum her butiğe girip incelemeye.

K Kazen ürün içeriklerini görebilmek açısından mesela butiğin üzerine mausla geldiğimizde önizleme gibi bişey mümkün olsa harika olurdu :KK51:

K Kazen ürün içeriklerini görebilmek açısından mesela butiğin üzerine mausla geldiğimizde önizleme gibi bişey mümkün olsa harika olurdu :KK51:
O zaten su anda da var ama bazi arkadaslar telefondan giriyor ve telefonda islen yapmak daha uzun sürdüğü icin insanlar useniyor haliyle. Pazar bu haliyle kalsin evet cok guzel dusenli oldu ama sadece basliga bir iki ürün adi yazılabilir bence de..

O zaten su anda da var ama bazi arkadaslar telefondan giriyor ve telefonda islen yapmak daha uzun sürdüğü icin insanlar useniyor haliyle. Pazar bu haliyle kalsin evet cok guzel dusenli oldu ama sadece basliga bir iki ürün adi yazılabilir bence de..
var ama görünmüyorki cnm attach yazıyor resim önizleme malesef

resim değil de yazdığı şeyler görünüyor en azından içeriği başa yazarsa oradan anlayabiliriz. Ama dediğim gibi telefondan girenler ne yapacak?
evet bak içeriği başa yazsınlar bencede ama resimde görünmeli bence

Yeni sisteme ne zaman geçicez.Böyle çok güzel çok düzenli ama hiç satış yapamadım nedense ne zamandır bir satışım oldu sadece halbuki yeni şeylerde koyuyorum sürekli.
benim gibi olan var mı?yoksa benim mi nasibim kapalıo_O

Yeni sisteme ne zaman geçicez.Böyle çok güzel çok düzenli ama hiç satış yapamadım nedense ne zamandır bir satışım oldu sadece halbuki yeni şeylerde koyuyorum sürekli.
çünkü içeriğe ait başlık açamıyoruz e tek tek girip bakmakta zor oluyor bence o yuzden etkılenmıstır cnm

aynen kısmeti kapananlardanım bende yalnız değilsin...

Ben şimdilik tespit ettiğim problemleri söyleyeyim:
1- Her ürüne 3-4 resim çekmeyi seven biriyim.
Resim sınırlaması yüzünden kolaj yapmak zorunda kalıyoruz ve ürünlerin sadece bir resmini koyabiliyoruz. Hal böyle olunca ürün kendini göstermiyor. Resim sayısı arttırılabilir. Yer kotası problemi varsa serverda, izin verilen resim boyutu düşürülebilir.
2- Sürekli ilk mesajı güncelleyip ekleme yaptığımız için, bakanlar ekleme yapılmış mı, güncelleme yapılmış mı diye en son mesaja bakıp (yazıyorsa tabii) tekrar ilk mesaja dönmek zorunda kalıyor. Bu arada ilgi yitip gidiyor.
Bunun çaresi, excelde hücre, satır kilitleme misali, ilk mesajın en yukarıda sabit kilitli kalmasıdır.

Bende bu içerik konusunda dertliyim.
Mesela ben tesettür giyim urunleri satiyorum ama başlıktan anlaşılmadığı icin cok goren olmuyor.Allah icin yine cok musterim var fakat eski halindeykende satış yapmıştım o zaman 3 gun icinde hepsi satılmıştı yani daha cok gören oluyordu.
Cozumu profil resmimi tesettür karikatür yaparak gidermeye çalışıyorum artık olduğu kadar

Bende bu yontemi sewmedim malesef.herkesin butigine bakmam lazim mesela buyuk beden kiyafetler ariyorum isimlerden anlamiyorm icerik de yazmadigi icin malesef cogu kisinin butigine bakmak zorunda kaliyorun ve bu gercekten bazen bunaltiyo beni.bu sistemi pek sewmedim bence konuda mutlaka icerik olmasi lazim insanlar ne satiyolarsa ne ariyolarsa baslikda olmasi lazim.bu sekilde bence de cogu kisi satisda zorlanir .

Bende bu yontemi sewmedim malesef.herkesin butigine bakmam lazim mesela buyuk beden kiyafetler ariyorum isimlerden anlamiyorm icerik de yazmadigi icin malesef cogu kisinin butigine bakmak zorunda kaliyorun ve bu gercekten bazen bunaltiyo beni.bu sistemi pek sewmedim bence konuda mutlaka icerik olmasi lazim insanlar ne satiyolarsa ne ariyolarsa baslikda olmasi lazim.bu sekilde bence de cogu kisi satisda zorlanir .
doğru, kimse girip bakmıyor artık. Ya da bakıp beğenmiyorlar bilemiyorum :KK70:

X