- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada güncel yazdı diye ceza alanlar oldu ne değişti hiç birşey !
Yeni trend ;
- Günaydın
- Fiyatlar düştü
- Ücretsiz kargo
- sözde yeni ürün eleme (oysa ilk sayfaya eklenebiliyor yeni ürün)
en can alıcısı ise yakın arkadaşlar birbirlerine canım şu kaça olur diye konuyu yukarı çekmeler.
Buyrun siz söyleyin kuralları oluşturalım.
Konuyu sohbete çevirip yukarı da tutanları da unutmayalım.
Ciddi bir adaletsizlik var.
Burada sıralamayı en çok okunana göre yaparsam inanın 1. milyon mesaj da yazsanız arka sayfada kalmaktan kurtulamazsınız. O zamanda yeni konu açanahaksızlık olur.
Benim aklıma gelen ürün eklemek dışında hiç bir mesaj yazılmasın, pazarlığınıza özel mesaj ile devam edin.
Varsa öneriniz buyrun yazın .... fakat burada ciddi bir adaletsizlik var kaç kişinin üyeliği yandı hiç yok yere ...
denemeydi silindiNasıl olacak şimdi ben telefondan bakıyordum da eve yeni geldim baktım. Kazen'nin verdiği linklere bastım bi değişiklik göremedim
hmm yetişemedim demek ki merak etmiştim ne zaman uygulama başlayacak peki acaba_? beğenildi mi o deneme?denemeydi silindi
Ben size günde 1-2 defa güncelleme yapın dediğimi hatırlamıyorum.Bir ara forumda kurallar değişti konu dışı mesaj yazmak serbestti ve güncellemelere karışılmadı daha sonra kurallar yeniden geldi ve ben uzun zamandır kimseye güncelleme yapabilirsiniz demedim..Ben fikrimi soylemek istiyorum basta site değiştkten sonra baya zorlanir oldum çünkü sürekli alintilar karisiyor benim yazdığım karşıdaki cevapladim kisinin yazisiyla karisiyor ve gönderdimde karsiya alinti olarak gitmiyor sürekli bunu düzeltmek zorunda kalıyorum
Bit pazarina gelince sanirim farkli Etiketler hakkinda konu acilacakms ama busefer benm mesela 5 ayakkibm var bunn icin bi konu 5 elbise icin bi konu baya konu olck ve iyice karscak hepsni gnncllemeydmden arklara düşecek birinn bi konusu oldgu halde konm hep arkya düşüyor bu sfer bulunmaz hale gelecek
Benim suan 2 konum var biri arkdsmn kıyafetleri biri kendmin onda bile zorlaniyorum
Nevreste bana gnde 1 2 defa gncllme yapablcgmi sylmsti ama ben gnde 1 kere hatta 2 3 gnde bi kere yapdim icin kac kere ban yedim
Her dkka yapanlara nazaran mune bunu desteklemedi öyle birsey yok dedi.
Ben hergn yapmıyorum cgu zaman 2 gnde bir kere gnclleme yapıyorm kiyafet ekleme harc gncllme yapmamz yasak da ben hergn yeni kiyft nerden bulayim hepsni ykledim zaten
Nekdr yasakda olsa herkes yapıyo gnclleme bende dahil bu yuzden her kulade hak gecio bari gnde 1 kere serbest olsn ceza yemiyelm zaten satışım olmuyo hiç
Yani ben gnde bikere yapyrm bikere serbest olsn sürekli satis yapadm gbi haksz yere ceza yemekten kurtulayim
Ben size günde 1-2 defa güncelleme yapın dediğimi hatırlamıyorum.Bir ara forumda kurallar değişti konu dışı mesaj yazmak serbestti ve güncellemelere karışılmadı daha sonra kurallar yeniden geldi ve ben uzun zamandır kimseye güncelleme yapabilirsiniz demedim..
Demiş olduğumu varsayalım ben size ürünlerinizin resmini ara ara ekleyerek güncel tutun demiş olabilirim veya şu ürün satıldı vs olabilir..
Ama bu konuda yaptığınız gibi güncel yazın dediğimi hiç sanmıyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-vs-sec-begen-al.775193/page-6#post-39439587
Bu dediğiniz 1 ay-5 ay değildir belki yeni foruma geçmeden önce kurallarda değişiklik olduğu zaman olabilir..BEn ssuandan bahsetmiyorum ki zaten belki 1 ay belki 5 ay önceydi hatrlamiyrm sdce 1 2 defa yapablrsnz demiştnz hatta cexa yemistm gnde bikac kere yapdim icin sizde oyle sylemisdnz kurallar degstgndemi nzmndi hatrlmyrm suanda ben her dkk grmiyrm zaten gnde bikere bazen 2 gnde bi gncllme yapp ckyrm ara ara bakiyrm alinti varsa cbp veriorm yksa ckyrm kast ettgm konu bu .
Bu dediğiniz 1 ay-5 ay değildir belki yeni foruma geçmeden önce kurallarda değişiklik olduğu zaman olabilir..
Yanlış anlamayın ben bir çok kişiye
güncelemenin yasak olduğunu ve bazı kuralları belirtiyorum sonra ayrımcılık veya haksızlık yapıyorum zannedilmesin diye cevap verme ihtiyacı duydum..
Kurallar sizler için Umarım size kolay ve verimli olacak şekilde değiştirilir..
Umarım öyle olur..DEdgm gibi zamani hatrlamiyrm örnek vermek icin bi zaman dilimi yazdim yok Estağfurullah yanlis anlasilacak bi durum yok belki ben de karistryor olablrm cnku bende nzmn oldgnu hattlmyrm ama sdce oyle bi knu hatrlyrm sanrm dednz zamanlardadir
Yasak olduğunu zaten bikac kez ceza.yedimde öğrendim
Inslah gnde bi kere serbest olur da ceza yemeyiz :)
Umarım öyle olur..
Ben de elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olmak için hep buralardayım
çok güldürdü bu mesaj yaaaNevreste baş tacımız yaaaaa
Zabıta gibi valla bütün kepenkleri indiriyor yakaladı mı
ay valla ya akibetinin ne olacağını bilmeyen kurbanlık koyunlar gibi beklemedeyiz