Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

slm canım bence pek hoş olmamış ayrıca yaptığım bir arastırmada insanın vücudunda bazı ağrı noktalarının olduğunu bununda birçoğunun kulakta olduğunu öğrendim kulakta açılan her delik hücrelerin ölmesine neden olduğu icin sağlığada zararlıdır bence insanlar güzel olmak için sağlığını tehlikeye atmamalı ve daha doğal yollara başvurmalıdır ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz.

slm canım benimde kulağıma altından baska küpe takarsam yara yapıyor yakın bir arkadaşım kendisininde bu soru olduğunu ama ona doktorun bir krem verdiğini onu kullandıktan sonra birdaha yara olmadığını söyledi bende doktora gidip almayı düşünüyorum istersen sende denea.s.

ilk defa...
2-3 sene once bır arkadasımda gormustum bu sekilde kulagını deldıren.
konusurken hep gozum kulagına kayıyor..olayı anlamaya cozmeye calısıyordum.:1rolleyes:
cunku kulak yapısı cok onemlı..onun ordakı cıkıntısı az oldugundan sanki direk kafasına kupe cakılmıs gıbı duruyordu ve taktıgı metal kupenın o top kısmıda buyuk oldugundan cok abartılı ve itici gorunuyordu..

nedense sımdı bana kulagın o bolgesı daha bır estetık gelıyor.
senin kupe boyutunu ve kulagındakı durusunuda begendım..
eger bana fıkrımı sorarsan..ben o kulagıımı o sekılde kullanır kulak memesınede hıcbır kupe takmazdım..(ıster halka ıster ıncı..)

sık sade temiz bır nokta vurusu..a.s yeterli..a.s.

canim bende oyle dedigin gibi sade takiyorum uzun zamandir. tek basina daha cok hosuma gidiyor.sadece ozel bir yere gittigimde iri kupelerim var onlardan birini takiyorum ve cokda fena olmuyor yerimseniben

UYARI!!!!!!! BU ASAGIDAKI RESIMLER BAZI KISILER ICIN AGIR OLABILIR. EGER KALDIRABILIRSENIZ ACINIZ!!!!!

hiç hoş değilya bence herşey tadında güzel tozunu kacırmayın lütfen çünkü çok iğrenç duruyo nasıl begeniyosunuzanlamıyorum hiç hoş değil begenmedim gercekten

valla samimiyetimize sığınarak sormuşsun ben de kendi görüşümü söylüyorum affına sığınarak;
hoş olmamış, yok artık dedirtiyor insana.

süper bende istiyorum ama biraz tırsıyorum ya aslında kulağımda 5 delik var ama orayı deldirmek ürkütücü

bence burnunu deldırseydın daha kıbar olurdu daha yakısırdı.ama herkesın zevkı farklı tabı...:))gule gule kullan cnm genede

Ben de istiyorum yaa.ama stajlardan kalmak da istemiyorum
Herkes halkayla güzel olmuş demiş ama bence ikisi de metal olsa daha iyi.Çünkü biri fantezi öteki metal kaçmış biraz:)Bi de iki delik mi var sadece?Bunun yanına kulak memesine bi 2,3 tane daha delik olsa ii olur gibime geliyo.Bende 5 tane var solda okul bitince 6 ya tamamlıcam senin yaptırdığın yere yaptırıp:))Ama küpe seçimi zor olur heralde.ne bilim taşlı küpe takılmaz oraya.Bu arada tebrik ederim çok şanslısın.Allah herkese öle koca nasip etmez:)))

canım bişye soylicem ama alınma lütfen ;
sanki kulagın iki yanlıymış gibi hani kulagın ters yana duruyormuş gibime geldi ..
tabii bu benim şahsi düşüncem son karar snein tbiiki

ayrıca yaptırmak isteyen arkadaşlar elbet olabilr ama siz yine dikkatli olun orası kıkırdak bölgesi aman dikkat edin ne olur neolmaz..

bende sevmedim yaa.. hii bakınca içim gıcırdıyor... işkence gibi geliyor böyle şeyler bana. hem sağlıklıda değil. bir çok sinirimiz kulaktan geçiyor canım yaa... neden kıydın kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…