a.s.bence burnunu deldırseydın daha kıbar olurdu daha yakısırdı.ama herkesın zevkı farklı tabı...:))gule gule kullan cnm genede
hehehe burnumu 5 yil once deldirdin canim yinede tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.bence burnunu deldırseydın daha kıbar olurdu daha yakısırdı.ama herkesın zevkı farklı tabı...:))gule gule kullan cnm genede
Ben de istiyorum yaa.ama stajlardan kalmak da istemiyorum
Herkes halkayla güzel olmuş demiş ama bence ikisi de metal olsa daha iyi.Çünkü biri fantezi öteki metal kaçmış biraz:)Bi de iki delik mi var sadece?Bunun yanına kulak memesine bi 2,3 tane daha delik olsa ii olur gibime geliyo.Bende 5 tane var solda okul bitince 6 ya tamamlıcam senin yaptırdığın yere yaptırıp:))Ama küpe seçimi zor olur heralde.ne bilim taşlı küpe takılmaz oraya.Bu arada tebrik ederim çok şanslısın.Allah herkese öle koca nasip etmez:)))
Vay be ne konuymuş aylardır top 20 listesinin başında :))))) zirveyi kimseyi kaptırmıyoo :roflol: :roflol:
7 ay olmuş aman yarabbimmmm :1shok: :1shok: :1shok:
neden okulun bitmesini bekliyorsun? universitede izin vermiyorlarmi?
walkman kulakligi takabiliyorum. ilk taktigimda biraz garip oluyor ama kulagim belli bir zamandan sonra alisiyor diyeyim kupem cok buyuk olmadigi icin problem olmuyor canim.
İzin verme gibi bi durum yok ama taktılar mı bırakırlara.ssıradan bi küpeye bilem kızabilirlerklava:zar zor saklıyorum bunları dasırnaşık şey
Kulakta bi sürü sinir var diyo herkes tamam ona katılıyorum da sinirin uyarılmasını beyin yıllar sonra mı algılıyo da daha sonra sorun çıkar diyolar onu anlamıyorum.Kulağıma kıskaç gibi küpe takınca 1 saat içinde başım ağrıyo mesela ama kıkırdağımı deldirdiğimde kulak ağrısı dışında hiçbişe hissetmemiştim.Ne hayatımda en ufak bi yeme bozukluğu ne de sinirlilik vs. oldu.Bu işi kulaktan dolma bilgilerle değil de cidden bilen biri varsa bana anlatsınCADIARZU
ben çok beğendim farklı olmuşş
Kızlar kulakta fazla delik ve özellikle kıkırdak kısımlara yakın yapılan deliklerin sinire neden olduğunu duydum. Aşırı sinirlilik yapıyormuş. Bilginiz olsun.