Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

sagol canim Şeniz 3 yil once sag kulagimda 3 tane delik vardi ama kapandi. daha sonra burnumu deldirdim zaten
su anda kullandigim kupe tasli. normalde halka takiyorlar ama benim tasli kupeler daha cok hosuma gidiyor.
yaptir derim canim yaptirdiginda buraya gonder bakalim.

Evet bence de halkadansa taşlı daha hoş durur.İncilisini ben daha çok beenmiştim halkalıdan.Taşlı en iyisi olmuştur kesin.Benim yaptırmama baya var okul biticek sonra.Ya ama bişe kafama takılıyo walkman dinneyebiliyo musun:)kimse böyle bişe sormamış garip gelebilir ama benim için vazgeçilmez bişe walkman...

neden okulun bitmesini bekliyorsun? universitede izin vermiyorlarmi?
walkman kulakligi takabiliyorum. ilk taktigimda biraz garip oluyor ama kulagim belli bir zamandan sonra alisiyor diyeyim kupem cok buyuk olmadigi icin problem olmuyor canim.

Vay be ne konuymuş aylardır top 20 listesinin başında :))))) zirveyi kimseyi kaptırmıyoo :roflol: :roflol:
7 ay olmuş aman yarabbimmmm :1shok: :1shok: :1shok:

ne kadar doğrudur bılınmez ama kulakta ınsanın bırcok sınırının oldugunu duymustum.
hatta basınız agrıdıgınızda kulagınıza masaj yapın bellı bır sure gececektır.
o yuzden kulagımızda olur olmaz yerlerı deldırmememız gerekırmıs.sınırler zedelenıyormus.haaa görsel acıdan nasıl olmus dersen hıcde hos durmamıs.
tarz meselesı tabi.sen begendıysen sorun yok.

neden okulun bitmesini bekliyorsun? universitede izin vermiyorlarmi?
walkman kulakligi takabiliyorum. ilk taktigimda biraz garip oluyor ama kulagim belli bir zamandan sonra alisiyor diyeyim kupem cok buyuk olmadigi icin problem olmuyor canim.

İzin verme gibi bi durum yok ama taktılar mı bırakırlara.ssıradan bi küpeye bilem kızabilirlerklava:zar zor saklıyorum bunları dasırnaşık şey
Kulakta bi sürü sinir var diyo herkes tamam ona katılıyorum da sinirin uyarılmasını beyin yıllar sonra mı algılıyo da daha sonra sorun çıkar diyolar onu anlamıyorum.Kulağıma kıskaç gibi küpe takınca 1 saat içinde başım ağrıyo mesela ama kıkırdağımı deldirdiğimde kulak ağrısı dışında hiçbişe hissetmemiştim.Ne hayatımda en ufak bi yeme bozukluğu ne de sinirlilik vs. oldu.Bu işi kulaktan dolma bilgilerle değil de cidden bilen biri varsa bana anlatsınCADIARZU

anladim canim.
aslinda ende bu kikirdak isini anlamiyoum. ben bu kupeyi yaptirali 7 ay oldu ne bas agrisi nede baska bir rahatsizlik verdi. ve simdiye kadar kikirdaklarini deldirenden negatif birsey duymadim. eminim eger sagliga zararli olsa profesyonel yapmazlardi.

asLında hos duRmus ya ben beqenDım farkLı oLms asLında bence kuPe kuLaqın heryeRıne yakısıYo =) onemLı oLan da senın beqenmen cnım quLe qule kuLLan =)

........................................................................konuyu anlamadım da ......................

Zevk meselesi
Ben tercih etmem
Ama sen istemiş yaptırmışsın
Güle güle kullan canım:)

Kızlar kulakta fazla delik ve özellikle kıkırdak kısımlara yakın yapılan deliklerin sinire neden olduğunu duydum. Aşırı sinirlilik yapıyormuş. Bilginiz olsun.

ahahaaaaa ben bunu eşime sölemeliyim bana deli diyorda çok snirleniyorum bazen fana demek buyüzden bahenem olsunjeyyar:dilcikar:

Ben küpene bayıldım canım super yaa yakışmış:lepi: ayrıca o tarz küpe herkeze gitmez...
Bende düşündüm bir ara ama bekleyince vazgeçtim insan hemen yaptırmlı böyle şeleri sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…