Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

Sanki Canin Aciyomuş ğibi Bi Ifade Var .. Hersey ğençlikte Iyi Yaptin Ilerde Dersin Bende Ne Deliymişim =) Dedimya Hersey Genclikte Butun Cilğinliklar =)

cok hos duruyor ama ben orayı deldirmeye korkardım canım kıymetlidir benim ama sana yakısmıs güle güle kullan

resmine bakarken bile içim bir tuhaf oldu.beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama zevk senin zevkin senin hoşuna gittiyse gerisi önemli değil.

]benim kulagimdada 3 tane var osekilde hosumaa gidiyo ama boyle hic guzel degil ,ben yurt disinda oldugum icin cok degisik insanlar goruyorum nereleri deldirmiyolarki ,ama busekilde hic hosuma gitmiyo ,herseyin normali iyi fazla abarmamak lazim ,bide benimki devamli yara oluyo hala kurtulamadim ,bence bu daha kotu olur gibi ,

arkadaslar benim kulagimda 3 delik var 2 deligi sonradan yaptirdim onlar yaptirmadan once ne guzel istedigim kupeleri tekolarak takiyodum ama ikiser tane daha deldirince hepsi yapa oldu artik normal kupelerden hemen yara oluyo bende cok seiyorum taki takmayi ,bu yarayi nasil duzeltebilirim ,illki altinmi takcam yaw istemiyorum ben altin falan ,bioneriniz varmi aceba bana

canım ilk fotoğrafta gercekten karmaşık durmuş ama bu son resimde hosuma gitmedi değil.güle güle kullan.

X