Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

kulağın üst kısmına kadar delindiğini görmüştüm ama böylesini görmedim.hatta onu bile zararlı diyolar bu da sağlığa zararlıdır bence..

ayh görünce karnıma ağrı sağlandı
bendede 3 tane delik var ama orası bi tuhaf duruyo bence hoş olmamış

ıığğyyyy kafamçokkarıştı valla bende çok severim böyle şeyleri ama daha mantıklı bölgelerde:dilcikar:

sagliga zararli olsaydi gittigim dovmeci yapmazdi cunku cok profesyonel bir yer. bu aslinda hicbirsey degil bazi kisilerin yaptigi piercing in yaninda. size birkac tane resim gonderimde igrenc neymis gorun.

UYARI!!!!!!! BU ASAGIDAKI RESIMLER BAZI KISILER ICIN AGIR OLABILIR. EGER KALDIRABILIRSENIZ ACINIZ!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Türkiye de çok sık görmediğimiz için bize ilginç geliyor olabilir,
mina eminim yurt dışında çok daha farklı şeylere tanık oluyordur.
Ama ben burada da yavaş yavaş bu kültürün yaygınlaştığına tanık oluyorum.
Ben yabancı bir dilin edebiyatını okurken bir çok kültürle tanıştım ve çok şaşırdığım hayatımda görüp işitmediğim şeylerle karşılaştım.
Bu kültür farklarını, insanların değişik bakış açılarını, inançlarını, değişik gelenek ve göreneklerini öğrenmek o kadar güzeldi ki,
en başta ona saygı duyun ki o da size saygı duysun.
Herkes aynı olmak zorunda değil elbette zevkler ayrı olmak zorunda.
Kimse kimseyi kınayamaz bu farklılıklar yüzünden.
Ha beğenirsin beğenmezsin o senin bileceğin iş.
Ama saygı duymalısın.

ben gördüğümde hiç bir şey hissetmedim ne içim bi tuhaf oldu nede başka bir şey beğendim veya beğenmedimde demeyeceğim fakat arkadaşlar yaptığınız yorumlar beni çok şaşırttı evet görüşünüzü belirtebilirsiniz ama "iğrençççç" yada "ığğğyhh" şeklinde olmamalı bu. hayır yani artık mina mina kendini savunma durumuna geçmiş daha kötü göründüğünü düşündüğü resimler koyuyor. netice olarak ben eleştirilerimizin olumsuz dahi olsa daha düzeyli olması için ricada bulunmak istedim şimdiden teşekkürler

harikulade olmuş canım bende yaptiricam aynisindan :) bide dile istiyorum ama dil çok uğraştırıyor

:) bende öyle deldircektim kulağımı korktum cok acır diye vageçtim üst kıkırdağıma bir delik ve alttan iki adet yer deldirdim hos ve cok sık duruyor özelliklle beyaz taslı küpe takıyorum kıkırdağıma :) iyi düşünmüşsün aslında ama spor giyinirken daha hos durur oraya küpe takman :) heryerde kullanamazsın şakkıdı

aboo o ne gı az daha zorlasan yanağına takarmışın sırnaşık şey ama fenada olmamış güle güle kullan

şu hatunlar kesin çıldırmış yani isterse dünyanın en güzel aksesuarı olsun onları takmak için asla canımı yakmam.ayrıca çok çirkin ve basit duruyo

yahu birincisi benim gözüme hiç estetik gelmedi ikincisi ve en önemlisi sana ne kadar ssağlığa zararlı değil deselerde zararlı olduğuna eminim.şimdilik sana bi problem yaratmadasa belki ilerde gösterir acısını.Tabi dileğim inşallah birşey olmaz ama bence abartı bu.

ben de yaptırmak istiyorum böyle ya, ama biraz korktuğum için kaç kere yapan yerin içine girdim ve geri kaçtım =(senağlama

benim arkadaşım var peercing falan yapıyor..o sölemişti...kızlar kulakta kıkırdak yada o noktayı deldirmek unutkanlığı tetikliyor...yaptıracak arkadaşlara tavsiyem dikkatli olsunlar ve hemen karar verip yapmasınlar...yapmış olanlar da güle güle kullansınlar ne diyim...

güle güle kullan canım ama yani azıcık abes durmuş orası yanii hem çok tehlikeli kıkırdağın yırtılabilirdi,,tedavi edilmezde amanınnnnnnnnnnn

çok tehlikeli görünüyor burdan..zira kıkırdakk..ama sen beğenip yaptırmışsan güle güle kullan derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…