Piercing, Hızma Küpem Nasıl Olmuş?

zevk meselesi ben herkes kendi zvkine göre yapıyor bişeyler gençlikte insana daha çılgın şeyler yapmak normal geliyor ilerde beğenmeyebilirsin canım

arkadaşım kimse beğenmemiş olabilir ben çok beğendim farklı olmuşsun kimsa.s.eyi takma kafana eğer sen de beğendiysen sorun yok dmektir..

tesekkur ederim canim. herkes begenmek zorunda degil zaten herkesin zevki farklidir. ama en azindan karsidakine saygi gosterilmesi lazim.

Dış görünüş olarak bakarsam güzel heleki giyim tarzın saç rengin v.b seylerin bunu kaldırabiliyorsa....
bende 2 tane deldirdim ancak bi öğrendiğime göre bir kez deldirdiğin zaman kulağını birdaha 90 yaşında nine bile olsan gusul alırken oradan su geçirmek zorundaymışsın eğer geçirmezsen cunup olarak dolaşıyorsun yani kapandı geçti die bişi yok... Ve dinimizdede cunup dolaşmanın çok ağır vebali vardır benbi bilgilendirmek istedim sen daha iyi bilirsin yine saygılarımla...

Bence hoş omuş önemli olan senin beğenmen zaten .Bende hep hızma takmak isterdim ama ereteleye erteleye bu yaşa geldim şimdi de hem eşim hemde işim dolayısıyla takamıyorum.

yasiniz kac ki? ben burda 40 yasinda burnunu deldiren birini taniyorum :) bence dunyaya 1 kere geliyoruz tadini cikarmamiz lazim.

bacım napıtın hıc acımadımı canınn deldırecek cok yer var ınsannnn ıcı bı hos oluyo vallaha haaaaa

süperr olmuss ya bayıldıım cokta yakısmıss valla korkmasam ben istiorum deldirmek ama korkuorum ishtekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…