- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Herkes kumpir delisiymiş..Ben de bir benim sanıyordum :)
kumpır sevılmez mı ben battis çok severım
Ben de ben de bayılırım Kafa kadar kumpiri tek başına yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes kumpir delisiymiş..Ben de bir benim sanıyordum :)
kumpır sevılmez mı ben battis çok severım
yoo ilk kumpırı sende gördümCanım benim tekrar tekrar teşekkürler ediyorum Sen diğer tariflere de bak canım, haksızlık olmasın
Şimdi bütün kumpir hayranları burda iken "ben kumpir sevmem" desem beni pıçaklarlar mı :)
-------------
Her ne kadar sevmesem de, gayet güzel bir sunum olmuş Emeğine sağlık
Canım çok teşekkür ederim
Şimdi bütün kumpir hayranları burda iken "ben kumpir sevmem" desem beni pıçaklarlar mı :)
-------------
Her ne kadar sevmesem de, gayet güzel bir sunum olmuş Emeğine sağlık
Ben de ben de bayılırım Kafa kadar kumpiri tek başına yerim
yoo ilk kumpırı sende gördüm
Zaten ben bi tuhafım, hiç aşermedim, nerdeyse doğurcam bu aralar aşerdiğimi düşünüyorum geç kalmış olsam da Ne görsem canım çekiyor :)Aman bebişim senin sevmemen iyi olmuş yav..Bakma bu kategoriye sen..Gecenin bi vakti canın çeker, elimizden bişi gelmez.
Zaten ben bi tuhafım, hiç aşermedim, nerdeyse doğurcam bu aralar aşerdiğimi düşünüyorum geç kalmış olsam da Ne görsem canım çekiyor :)
Tamam bakmıyorum, menülerde yaprak sarması yoksa gerisi önemli değil. Onu görürsem şimdi üşenmez oturur sararım o derece
Aman bebişim senin sevmemen iyi olmuş yav..Bakma bu kategoriye sen..Gecenin bi vakti canın çeker, elimizden bişi gelmez.
Ben de..Çatlayana kadar yiyorum..
Hatta bi anımı anlatayım..O dönemlerde voleybol oynuyorum dside..
Neyse antremandan çıktık, meşhur bi kumpirci var bizim burda..
Oraya geçtik..Tüm kumpiri bitirdim..
Ben kabuklarına da bayılırım..Temizse ve kızarmışsa mutlaka yerim tuzla karabiberle
Kabuklarını da bitirdim..Geriye bitek kartonu kaldı
Garson geldi, baktı, baktı, baktı...
"Abla onu da paket yapayım mı" dedi
Cafedeki herkes ne gülmüştü yahu, rezil oldum
Çatlıcam şimdi Benim kızım da yedi dün kabuklarını oldum
Canının istediğini mutlaka tat..Toprak olsa tadacaksın der annem hep..Aman haa..
Ousa söyle gitsin bulsun getirsin..
orası benı ırgalamaz ..............
Daha var süre belki yine gelebilir kumpir
Zaten ben bi tuhafım, hiç aşermedim, nerdeyse doğurcam bu aralar aşerdiğimi düşünüyorum geç kalmış olsam da Ne görsem canım çekiyor :)
Tamam bakmıyorum, menülerde yaprak sarması yoksa gerisi önemli değil. Onu görürsem şimdi üşenmez oturur sararım o derece
orası benı ırgalamaz ..............
Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebeğinizi
Şu sıralar duymak istediğim en güzel dua bu zaten, AMİİN AMİNNN Allah razı olsun
Çok teşekkürler, umarım beğenirsinizçok güzel görünüyoor ellerinize saðlýk ben de evde kumpir yapmayý denemek istiyordum pazar günü sizin tarifinizle deneyeceðim inþallah
bana bi kumpir lazýmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bide kola lazýmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oda bu gece lazýmmmmmmmmmmmmmm oda bu gece lazýmmmmmmmmmmmmmmmm
içine kýsýr yapaydýn iyidi kaçtane iç malzeme seçme hakkým olurs aolsun 3ünü kýsýrdan yana kullanýyorum kýsýr+kýsýr+kýsýr+turþu+zeytin+acý sos vazgeçilmezimmmmof yaa cok caným istedi
Çok teşekkürler, umarım beğenirsiniz
Kumpiri kýsýrlý olarak denemedim ama eminim lezzetlidir, ben de çok severim kýsýrý
Hamilesiniz canýnýzý çektirdiysem helâl edin hakkýnýzý...
Bebeðinizi saðlýcakla kavuþtursun Rabbim
yarın atıcam fırına patatesleri sonra hakkımı helal ede ede yicem suan avcumu yaladım nabayım