Bereketli olsun canim10 dolar + 4 tl daha atdım yuppi yasasınnn
Dun bır altın hesabı açtım evdekilere dokunmadım dedım her maastan 1 gram alayım dursun hoşuma gıttı aslında 5 tl ye bıle altın alıyorsun
Bereketli olsun10 dolar + 4 tl daha atdım yuppi yasasınnn
Evet canım ben bir gram alıyorum her ayın 14 nde kesiyo banka.ama ilk zamanlar 250 tllik altın alıyordum.Dun bır altın hesabı açtım evdekilere dokunmadım dedım her maastan 1 gram alayım dursun hoşuma gıttı aslında 5 tl ye bıle altın alıyorsun
Sağol canımBereketli olsun
Ah super otomatık talımatla ıyi oluyorEvet canım ben bir gram alıyorum her ayın 14 nde kesiyo banka.ama ilk zamanlar 250 tllik altın alıyordum.
ben oglum icin bozuk para biriktirerek gecen yazdan bu yana gram altin aldim 2 tane simdi bitane daha alicam. Ama her ay alacak kadar biriktiremedim malesef sadece bozuk para atincaKaç gündür bakıyorum postlara aktif bi birikim postu göremedim her gün kumbara ya attigim miktarı yazarak not alıp 1 ay sonunda gram altın almak istiyorum
Hadi BİSMİLLAH
Olsun canım harika ben gecen ayki grami sadece demir paralardan aldım 1 tl ve 50 kuruş atarakben oglum icin bozuk para biriktirerek gecen yazdan bu yana gram altin aldim 2 tane simdi bitane daha alicam. Ama her ay alacak kadar biriktiremedim malesef sadece bozuk para atinca
Okuldan geldim yemek salata ve attım fırına kek yaptım.elde yıkanması gereken bulaşıkları yıkadım.yemek yedik çay demledim. Duşa girdim.simdi anca oturdum.esim bugün 3 TL atmış kumbaraya bereketli olsunEeee kizlarrr
Ellerine sağlık canım ohhh bereketli olsunOkuldan geldim yemek salata ve attım fırına kek yaptım.elde yıkanması gereken bulaşıkları yıkadım.yemek yedik çay demledim. Duşa girdim.simdi anca oturdum.esim bugün 3 TL atmış kumbaraya bereketli olsun
Teşekürler canım seninkide bereketli olsunBereketli olsun kızlar, ben de dün 2 TL attım kumabaraya. :)
Bereketli olsun canım bende sadece demırlıklerın olduğu kumbarayı açtım tumletıp hesaba atdım 0.55 gram altın aldım onunlada cocukların hesabına
Bereketli olsun inşallahBereketli olsun canım bende sadece demırlıklerın olduğu kumbarayı açtım tumletıp hesaba atdım 0.55 gram altın aldım onunlada cocukların hesabına
Bereketli olsun cnmBereketli olsun inşallahBende 5 tl attım bugün sıvıyağ almıştım onun üzeri.
Bereketli olsun güzel günlerde harcasın kuzu tabi bekleriz akliniza geldikçe yazinBiz her sene kızımın doğum gününden sonraki doğum gününe kadar kumbaraya birikim yapiyoruz. haftasonu doğum günüydü, kumbarayi açtık. 1300 tl çıktı. Kızımın adına hesap açıp parayi da oraya yatıracağım. Maaşlarımızdan da duzenli talimat verip her ay 100 er tl kızımın hesabına yatiracagiz. Ileride okul masrafları, ihtiyaçları şimdiden biriksin diye. Daha disari cikamadim insallah yarin yeni kumbara alip 1 senelik birikime başlayacağız tekrardan. Geçen sene de kumbaradan çıkan parayla kizima hatıra 1 yaş fotograf çekimi falan yaptırmıştık.kumbara olayını cok severim. Eğer unutmazsam ara ara bende kac tl attigimi yazarım