Ne guzel canim heveslenmesi bile.bisey bereketli olsun insallahSelamlar
Yeni bir kumbara yaptım içine 20 lira bozukluk attım. Bu kumbarada 1 gr altın parası çıkınca tümletip alacağım. Kardeşim ev almayı düşünüyor peşinatına destek olsun diye biriktiricem
Yaşı küçük henüz ama heves etmiş ben de hevesini perçinlemek istedim
Her kadinin kenarda 3 5 birşeyi olması gerekir diye her zaman her yerde söylerim. Dünyanın Binbir türlü hali var. Yarın ne olacağını kimse bilemez. En azından kendimizi bir süre idare edecek yada bir yerden bir yere gidecek yol paramız harcligimiz olmalı.Masallah canim berekeţli olsun esler herseyide bilmeyi versin canim gizi zula iyidir
Bereketli olsun canim
Aynen oyle canimHer kadinin kenarda 3 5 birşeyi olması gerekir diye her zaman her yerde söylerim. Dünyanın Binbir türlü hali var. Yarın ne olacağını kimse bilemez. En azından kendimizi bir süre idare edecek yada bir yerden bir yere gidecek yol paramız harcligimiz olmalı.
Dun ve bugun toplam 240 lira koymusum kenara kizlar
Bereketli olsun canım ben de bugün 2.5 lira attım. Markete gitme planım var bugün bakalım dönüşte biraz daha atarım herhaldeGunaydn kizlar 50 tl atdim bugun
Aynen oyle canim ben 5 krs 10 krslarla aylik gram aliyorum damlaya damlaya gol oluyorGünaydın kızlarmaşallah güzel biriktiriyirsunuz daimi olsun bende bugun 5 TL attim anca azı çoğu olmaz birikim birikimdir