Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun canimKumbaramı açmıştım iki çeyrek aldım dün. Henüz bir şey atmadım
Bol harcamali bi donem olmus canımHaziran ayında sadece 1 gün evdeydim
3 gün minik bi tatile gittim, sonra da esimin ailesine geldim.
Buradakilere hediyeler, buradan kendime alısveris, burdan aileme hediyeler derken birikim mi, birikim de ne
Günaydın çok iyi etmişsin mutlu olmak ve mutlu etmek hediyelerHaziran ayında sadece 1 gün evdeydim
3 gün minik bi tatile gittim, sonra da esimin ailesine geldim.
Buradakilere hediyeler, buradan kendime alısveris, burdan aileme hediyeler derken birikim mi, birikim de ne
Keyifli pazarlar canım benim misafirim gitti ohh bı uzanıp rahat rahat dinlemeyin dedim.Hayırlı pazarlar kızlar nasil gidiyor birikimler
Bereketli olsun canim
Bol harcamali bi donem olmus canım
Günaydın çok iyi etmişsin mutlu olmak ve mutlu etmek hediyeler
Aman saglik olsun.
Kış çok kötü geçti. Biraz kafa dagitmak iyidir giden para olsun
Bence de
Ömrümde ilk kez altın gününe dahil oldum.
Reşat altın aldım. O da bu ayin birikimi olsun napiym, bana da sıra gelecek, bu reşatlar dönecek eheheh :)
Çok güzel kız Reşat altın demek Bende bir gram altına hayali güne girdim
Kocayı kandirdim apartmandakile gün yapıyor bende katılacam ama sen alacan dedim ama ağzımdan bir gram çıktı tüh Reşat deseydim.Hayali gün mü :):)
Valla esimin ablalari hep resat altinla yapiyormus ben de dahil oldum. O ana kadar resatin ne oldugunu bile bilmiyordum
Hayırlı ve bereketli olsun şimdidenBugün yeni bir kumbara yapacağım inşallah
Kocayı kandirdim apartmandakile gün yapıyor bende katılacam ama sen alacan dedim ama ağzımdan bir gram çıktı tüh Reşat deseydim.
Ay oyle vallaha canim canimiz saolsun da gerisi halloluyor bi sekilde iyi olmus sanada ins bir dahaki ay bizde bi kafa dagitma tatili yapabilirizAman saglik olsun.
Kış çok kötü geçti. Biraz kafa dagitmak iyidir giden para olsun
Bence de
Ömrümde ilk kez altın gününe dahil oldum.
Reşat altın aldım. O da bu ayin birikimi olsun napiym, bana da sıra gelecek, bu reşatlar dönecek eheheh :)
Bu misafirler hep ayni artik bugunden itibarn atarsin canim sende vallaha bu kumbaralar cok iyi oluyor ya parasida cikiyor aradanGünaydın çok iyi etmişsin mutlu olmak ve mutlu etmek hediyeler
Keyifli pazarlar canım benim misafirim gitti ohh bı uzanıp rahat rahat dinlemeyin dedim.
Kumbara olayını yine ele geçireyim bugünden itibaren. Misafirimiz bizi soyup soğana çevirdiolan kumbaraya oldu.
vallaha onu bende bilmiyom bildiğim bi gram varHayali gün mü :):)
Valla esimin ablalari hep resat altinla yapiyormus ben de dahil oldum. O ana kadar resatin ne oldugunu bile bilmiyordum
allah seni olsun gramlar birikince resata verirsin sende ben gun yapacak kimseyi bulamıyorum yaKocayı kandirdim apartmandakile gün yapıyor bende katılacam ama sen alacan dedim ama ağzımdan bir gram çıktı tüh Reşat deseydim.
Hayirli olsun canimBugün yeni bir kumbara yapacağım inşallah
Masallah canim berekeţli olsun esler herseyide bilmeyi versin canim gizi zula iyidirBu hafta aldığımız bir ödemeden cuma günü 1 Gr 503 TL den aldim.
Hafta başında da gelen diğer ödemeden, 200 TL ye çocuklar için altın ve gümüş aldım.
100 TL ye hisse aldım.
200 TL ye zula ya atıp altın aldım.
Aldığımız odemelerden ilk önce biraz birikim için ayırıp kalaniyla diğer ödemeleri yapıyorum.
Ben birikimi 3 farklı şekilde yapıyorum.
1. çocuklar için uzun vadede gümüş ve altın alarak,
2. İhtiyaç halinde kenarda biraz paramız olsun diye kenara koyuyorum.
3. kendim için zula dedigim eşimin bilmediği bir birikim yapıyorum. (Eşim ayrıca para biriktirdigim bilir ama ne kadar biriktirip, nasıl değerlendirdiğimi bilmez, sormaz )
Bereketli olsun canim10 TL bozuk attım