Teşekkürler, hepimizin birikimleri bereketli olsun, güzel günlerde kullanmak nasip olsunNe guzel canim bereketli olsun
Gram 500 un altına düştü. Devam edermi bilinmez ama geçen haftaya göre bayağı düştü. Almak için uygun zaman olabilirKumbaramdan çeyrek parası çıktı. Eksik olursa tamamlarım. Bugün almaya gidecektim feci yağmur var
Oh masallah canim benimkindende 1650 lira cikti ne alsam die düşünüyorumKumbaramdan çeyrek parası çıktı. Eksik olursa tamamlarım. Bugün almaya gidecektim feci yağmur var
Sevindim canim arada bi ses verÇok şükür canım iyiyim iyiyiz. Misafirimiz var ondan gidemiyirum pek
Amin insallah canımTeşekkürler, hepimizin birikimleri bereketli olsun, güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Evet dusmusken almak iyi olurGram 500 un altına düştü. Devam edermi bilinmez ama geçen haftaya göre bayağı düştü. Almak için uygun zaman olabilir
Bereketli olsun canım60 lira atdim
Saol canimBereketli olsun canım
Bereketli olsun canim8.5 tl demir atdim
Nie canim bende aliskanlik oldu vallahi atmazsam eksiklik hissediyorumBereketli olsun canimben kumbarayi bosladim mi ne eşim atiyorum diyor ya inşallah öyledir
Öyle galibaBugün benden baska kimse para atmamis heralde
Öyle galibahayırlı olsun nick değişmiş
Daha çok olur inşallahKumbaramı açmıştım iki çeyrek aldım dün. Henüz bir şey atmadım