Canim nacizane fikrim hem altin hem euro hem dolar yani sepet yapmak ben oyle yapiyorum ama illa dersenki uzun donem dokunmam lazim olmaz o zaman hepsini altin yapmakta mantıklı olabilir tabi yatirim onerisi degildirKızlar bir sorum olacak size. Ben de para biriktiriyorum. Hem kumbaramda hem de hesabımda. Euro olarak. Yurt dışında yaşıyoruz da. Şunu soracaktım. Pek anlamadığım için. Sizce Euro olarak kalsın mı yoksa altına mı çevireyim? Pek aklım ermiyor bu işlere de. Hangisi daha karlı ?
Anladım. Teşekkür ederimCanim nacizane fikrim hem altin hem euro hem dolar yani sepet yapmak ben oyle yapiyorum ama illa dersenki uzun donem dokunmam lazim olmaz o zaman hepsini altin yapmakta mantıklı olabilir tabi yatirim onerisi degildir
Yasak canim kanunlar geregi cezasi varAnladım. Teşekkür ederimbu arada neden yatırım tavsiyesi değildir falan deniliyor?
A anladım. TeşekkürlerYasak canim kanunlar geregi cezasi var
Ne guzel canim bereketli olsunBen kumbaraya pek atıp orda bekletmiyorum. Elime para geldikçe, hesapta param oldukça 50 -100 olarak hesaptan hemen yatırım hesabına döviz altın gümüş olarak atıyorum.