Amin inşallah çok sağol güzel duan içinRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aminbebişinin şansı bahtı hep açık olsun Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evladına amin
Dun market ustu 28 lira atdim
Bugunde kafadan 50 koydum
Bereketli olsun kızlarSelamlar
Doğum yaptım bir haafta önce bizde pek birikim yok hep harcama hep harcama...
Kumbaraya biraz bozukluk ve kağıt 10luk atmıştım önceki gün. Şimdilik kumbarama giren bu kadar
Ve aleykum selâm canim iyiz sen nasilsinSelam kızlar nasılsınızben bugün 6.5 TL attım kumbaraya
Oh bereketli olsun canimIyi aksamlar kizlar
Kumbarami actim, 971.25 cikti.
Ustune ekleyip 2 gram altina tamamladim
Ama bir dahaki ay boyle olmaz. Bunda bayram ve kandilde annemden ve esimden aldiklarim vardi :))
Oo süper maşallah bereketli olsunIyi aksamlar kizlar
Kumbarami actim, 971.25 cikti.
Ustune ekleyip 2 gram altina tamamladim
Ama bir dahaki ay boyle olmaz. Bunda bayram ve kandilde annemden ve esimden aldiklarim vardi :))
İyiyim sağol sen nasılsın canım.Ve aleykum selâm canim iyiz sen nasilsin
Oh bereketli olsun canim
Kenariya 100 lira bile atsak kardir canim
Dün 13.5 Gr bilezik aldm 6850 TL ye biraz pahalı geldi ama olsun zamanla değer kazanırbugün d e 30 tl cüzdanın dibine bıraktım
Mrb hoşgeldin canım herkeste borc harc var malesef hayat zor ama genede kiyiya koseye ne atarsak kardir ben sadece bozuk paralarla 4.5 gram altin almistim meselaMerhaba topik hayirli olsun.Bende malesef hic birikim yapamayanlardanim.Gerci borc harc oduyoruz pek birikime firsat kalmiyor ama burayi gorunce bende heveslendim.Çanta dibinde cuzdanda duran bozukluklari toparladim.Simdilik kumbaram yok kavanozda biriktiricem bugunluk 15.70 kr atabildim.
İnşallah canım çok teşekkürlerOh masallah bereketli olsun canım güzel gunlerde kullan ins
İster istemez harcanıyor da arada yapacak birşey yok biriktirmeye devamKizlar malum ben ev taşıdım ya oncekı altinlar hep gittiiste gecn hafta pazartesi yeniden basladim suań 3 kumbaram var 1 en büyük boy o bozuk para kumbaram 2 de kucuk birinde bugnkî aldigm 10 dolar ve 1 gram 24 ayar var digeride evin kumbarasi esimin yomiyesini atiyorum esim bi tek bu kumbarayi biliyor
İnşallah canım çok teşekkürler
İster istemez harcanıyor da arada yapacak birşey yok biriktirmeye devamdaha da bereketli olsun canım.. eşlerin bilmediği kumbaralar paralar daha bi çabuk ve çok birikiyor sanki
Hosbulduk ne guzel insallah bende becerebilirimOh masallah bereketli olsun canım güzel gunlerde kullan ins
Mrb hoşgeldin canım herkeste borc harc var malesef hayat zor ama genede kiyiya koseye ne atarsak kardir ben sadece bozuk paralarla 4.5 gram altin almistim mesela
Berekeţli olsun canimBirikimleriniz bereketli olsun kızlar
Bende iki aydır kenara koyduklarımla bugün 10 gram altın ve 7 gram gümüş aldım.