Kumbara gunlugu💰💰💰

Kumbaramı saydım 50 lira çıktı gümüş aldım 6.5 gr :halay:

Hangi banka canim bu arada nasil gidiyor annelik bebis nasil sen nasi oldun toparladin mi
Kuveyttürkten alıyorum ben. Fiyatı ucuz olduğu için üç beş birikiyor. Gram olarak çok görünüyor :KK70:

Alıştık birbirimize ikinci çocuk olunca her şey daha kolay oldu bizim için acemiliğimizi atmışız ilk çocukta :halay:

Kuveyttürkten alıyorum ben. Fiyatı ucuz olduğu için üç beş birikiyor. Gram olarak çok görünüyor :KK70:

Alıştık birbirimize ikinci çocuk olunca her şey daha kolay oldu bizim için acemiliğimizi atmışız ilk çocukta :halay:
Iyimis aslinda
Rabbim uzun saglikli mutlu huzurlu omurler versin her iki kuzunada en sevilcek zamanlari mis gibi kokar kuzu şimdi

Selam,
Dün kenara attığım kendi birikimimle 290 TL ile 0.55 Gr altın aldım hesaptan. Elde durunca harcanıyor.
Uzun süre kumbarada birikince de Paranın değeri kalmıyor.
Böyle biraz biriktirip harcamak için hemen genelde altın, ara sıra dolar alıyorum.

Bu hafta tek bi gun evdeydim. 100 tl topluca attim 🙄
Eve ne zaman dönecegim de belli degil artik kumbaramla gezicem 🤦‍♀️

Pazar parasi ustunden 8 tl kaldi
Karttlarda kalan kusuratlari birlestrdm 50 tl yapti onuda cekip kumbraya atdim toplm 58 tl

Kızlar bir sorum olacak size. Ben de para biriktiriyorum. Hem kumbaramda hem de hesabımda. Euro olarak. Yurt dışında yaşıyoruz da. Şunu soracaktım. Pek anlamadığım için. Sizce Euro olarak kalsın mı yoksa altına mı çevireyim? Pek aklım ermiyor bu işlere de. Hangisi daha karlı ?

X