- 16 Haziran 2020
- 4.405
- 9.849
- 28
Çok geçmiş olsun o da 400 500 u bulur ya durduk yere masraf oldu üzüldümAy bugün hep masraf masraf telefonumun ekrani kırıldı neyse 6 tl atabildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun o da 400 500 u bulur ya durduk yere masraf oldu üzüldümAy bugün hep masraf masraf telefonumun ekrani kırıldı neyse 6 tl atabildim
Saol canim oyle oldu vallaha olsun bakalım cana gelmesindeÇok geçmiş olsun o da 400 500 u bulur ya durduk yere masraf oldu üzüldüm
Bankadan mi alıyorsun yoksa fizikimi cnmKumbaramı saydım 50 lira çıktı gümüş aldım 6.5 gr
Bankadan alıyorumBankadan mi alıyorsun yoksa fizikimi cnm
Hangi banka canim bu arada nasil gidiyor annelik bebis nasil sen nasi oldun toparladin miBankadan alıyorum
Kuveyttürkten alıyorum ben. Fiyatı ucuz olduğu için üç beş birikiyor. Gram olarak çok görünüyorHangi banka canim bu arada nasil gidiyor annelik bebis nasil sen nasi oldun toparladin mi
Iyimis aslindaKuveyttürkten alıyorum ben. Fiyatı ucuz olduğu için üç beş birikiyor. Gram olarak çok görünüyor
Alıştık birbirimize ikinci çocuk olunca her şey daha kolay oldu bizim için acemiliğimizi atmışız ilk çocukta
Bugün de 6 lira attım
100 lira atdim
Bereketli olsun kizlar bende bugün 8 TL attım kumbarayaSelam,
Dün kenara attığım kendi birikimimle 290 TL ile 0.55 Gr altın aldım hesaptan. Elde durunca harcanıyor.
Uzun süre kumbarada birikince de Paranın değeri kalmıyor.
Böyle biraz biriktirip harcamak için hemen genelde altın, ara sıra dolar alıyorum.
Bereketli olsun canimBereketli olsun kizlar bende bugün 8 TL attım kumbaraya
35 lira attım bugün
Ben hep yanimda kucuk bir kutu gezdiririm evde deglsem oraya zula yaparim gidince kumbaraya eklerimBu hafta tek bi gun evdeydim. 100 tl topluca attim
Eve ne zaman dönecegim de belli degil artik kumbaramla gezicem
Bereketli olsun canim29 lira attım