Kumbara gunlugu💰💰💰

Kac gundur yazamadim ya malum ev tasidim sehir değiştirdik
Kumbradakiler eve gitti hep bugun yeniden aldim kumbara ve siftah olarak kacgundur biriktirdiğim 58 lira demirleri atdm

Hayırlı ugurlu olsun. Güle güle oturun.

11 gram altın icin param vardi kararsizdim euro altin cok uctu diye. Bugun endeks dusunce hisse senedi aldim. 100 lira da kumbarama attim.
31 mayista acicam kumbarami. O zaman kac para cikarsa ve kactan olursa olsun altin alicam onunla

Kızlar selam ben de kumbaraya atıyorum elime geçeni. Her ay bir de bankadan gram alıyoruz ekstra. Aranıza ben de katılabilir miyim?
Aleykum selam hosgeldiniz
Tesekur ederim
Bereketli olsun altın alma konusunda bende cok kararsiz kaldim kimisi dahada yukselecek diyor kimisi sert sekilde dusecek

Aleykum selam hosgeldiniz

Tesekur ederim
Bereketli olsun altın alma konusunda bende cok kararsiz kaldim kimisi dahada yukselecek diyor kimisi sert sekilde dusecek

Hayirlisi olsun ne diyelim :)
Ben gecen hafta 9 gram aldim ama duserse de elbet cikar. Uzun vadeli aldim, allah acil durum verip dustugunde satmak zorunda birakmasin yeter ki

Kizlar pek sessizsiniz
Benimde koca askerde evimde bile değilim kumbara kuramıyorm hep ordan oraya gidip geliyorm buraya girsem bile uzun kalmayıp çıkıyorum kumbara yok sigara da içmiyorum ama eşim içiyormuşm gibi günlük 10 lira mı aydan aya toplu olarak yollar bana birazda üstüne koyar cüzdanım da biriktiriyorm çeyrek parası çıkınca alıyorum bide bu yeni bankadan altın almayı öğrendim ama halen almadm ya fiziki elimde olan altın daha bi içime siniyor gibi

Yaz akşamları kısa gündüzde yoğunluktan giremiyorum.yeni kumbara aldık.
hep eşim atiyor su aralar. Kumbaraya bugün 4 TL atmış
Anladim canim bereketli olsun
Oda iyimis cuzdan kumbara
Bu ara altin alma konusunda tereddutteym malum fiyatlar cok yukseldi

Anladim canim bereketli olsun

Oda iyimis cuzdan kumbara
Bu ara altin alma konusunda tereddutteym malum fiyatlar cok yukseldi
Evet baya baya yükseldi bende almadm param elimde düşmesini bekliyorm ama daha bi yükseldi gram 500 den 524 e çıktı bekliyorm bakalım

Evet baya baya yükseldi bende almadm param elimde düşmesini bekliyorm ama daha bi yükseldi gram 500 den 524 e çıktı bekliyorm bakalım
Beraber bekliyelim o zaman canim
Ben bugun 38 lira attim marketten kalan.

Son 2 gün acacagim bakalim :)
Ah cok heycanli acaba ne kadar cikacak
Annem dün 200 TL verdi. 100 TL benim kumbaraya, 100 TL de çocukların birikime atacağım.
Oh bereketli olsuñ canim

Dun market ustu 28 lira atdim
Bugunde kafadan 50 koydum

Selamlar
Doğum yaptım bir haafta önce bizde pek birikim yok hep harcama hep harcama...

Kumbaraya biraz bozukluk ve kağıt 10luk atmıştım önceki gün. Şimdilik kumbarama giren bu kadar

Selamlar

Kumbaraya biraz bozukluk ve kağıt 10luk atmıştım önceki gün. Şimdilik kumbarama giren bu kadar
Aâaaa canim hayirli ugurlu olsun gozun aydin saglikla sihhatle buyusun kuzum artik masraflar artar napcan

Bugun cok yağmurlu burasi o yuzden disari cikamayz ama genede cikmis gibi 50 lira atdm kumbaraya

Selamlar

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin amin bebişinin şansı bahtı hep açık olsun Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evladına amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…