- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
Kac gundur yazamadim ya malum ev tasidim sehir değiştirdik
Kumbradakiler eve gitti hep bugun yeniden aldim kumbara ve siftah olarak kacgundur biriktirdiğim 58 lira demirleri atdm
Aleykum selam hosgeldinizKızlar selamben de kumbaraya atıyorum elime geçeni. Her ay bir de bankadan gram alıyoruz ekstra. Aranıza ben de katılabilir miyim?
Tesekur ederimHayırlı ugurlu olsun. Güle güle oturun.
11 gram altın icin param vardi kararsizdim euro altin cok uctu diye. Bugun endeks dusunce hisse senedi aldim. 100 lira da kumbarama attim.
31 mayista acicam kumbarami. O zaman kac para cikarsa ve kactan olursa olsun altin alicam onunla
Aleykum selam hosgeldiniz
Tesekur ederim
Bereketli olsun altın alma konusunda bende cok kararsiz kaldim kimisi dahada yukselecek diyor kimisi sert sekilde dusecek
Yaz akşamları kısa gündüzde yoğunluktan giremiyorum.yeni kumbara aldık.Kizlar pek sessizsiniz
Benimde koca askerde evimde bile değilim kumbara kuramıyorm hep ordan oraya gidip geliyorm buraya girsem bile uzun kalmayıp çıkıyorumKizlar pek sessizsiniz
Anladim canim bereketli olsunYaz akşamları kısa gündüzde yoğunluktan giremiyorum.yeni kumbara aldık.
hep eşim atiyor su aralar. Kumbaraya bugün 4 TL atmış
Oda iyimis cuzdan kumbaraBenimde koca askerde evimde bile değilim kumbara kuramıyorm hep ordan oraya gidip geliyorm buraya girsem bile uzun kalmayıp çıkıyorumkumbara yok sigara da içmiyorum ama eşim içiyormuşm gibi günlük 10 lira mı aydan aya toplu olarak yollar bana birazda üstüne koyar cüzdanım da biriktiriyorm çeyrek parası çıkınca alıyorum bide bu yeni bankadan altın almayı öğrendim ama halen almadm ya fiziki elimde olan altın daha bi içime siniyor gibi
Evet baya baya yükseldi bende almadm param elimde düşmesini bekliyorm ama daha bi yükseldi gram 500 den 524 e çıktıAnladim canim bereketli olsun
Oda iyimis cuzdan kumbara
Bu ara altin alma konusunda tereddutteym malum fiyatlar cok yukseldi
Beraber bekliyelim o zaman canimEvet baya baya yükseldi bende almadm param elimde düşmesini bekliyorm ama daha bi yükseldi gram 500 den 524 e çıktıbekliyorm bakalım
Ah cok heycanli acaba ne kadar cikacakBen bugun 38 lira attim marketten kalan.
Son 2 gün acacagim bakalim :)
Oh bereketli olsuñ canimAnnem dün 200 TL verdi. 100 TL benim kumbaraya, 100 TL de çocukların birikime atacağım.
Bereketli olsun canimSelambugün ben de 9 lira attım kumbaraya
Aâaaa canim hayirli ugurlu olsun gozun aydin saglikla sihhatle buyusun kuzum artik masraflar artar napcanSelamlar
Doğum yaptım bir haafta önce bizde pek birikim yok hep harcama hep harcama...
Kumbaraya biraz bozukluk ve kağıt 10luk atmıştım önceki gün. Şimdilik kumbarama giren bu kadar
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aminSelamlar
Doğum yaptım bir haafta önce bizde pek birikim yok hep harcama hep harcama...
Kumbaraya biraz bozukluk ve kağıt 10luk atmıştım önceki gün. Şimdilik kumbarama giren bu kadar