Aynen yüksekmiş :) o kadar karışık ki takip edilemiyor bile her an herşey olabiliyorGram aldım 487den aldim bu da yuksekti aslinda :)
21 martta da cok yukselmisti mb baskan degisiminde ama piyasa acilana kadar en azindan biraz dusmustu. Kapali piyasa yaniltici olabilir, insallah öyledir
Altın Alcaz diye hayaller kurduk baya yükselince ister istemez bi susgunlk geldiCok sessiz kalmis burasi.
Ben pazartesiden cumaya evde degildim.
Bugun topluca 200 tl attim, 6 gün icin
31 mayısta acicam, 1 haziranda yeniden basliycam.
Altın Alcaz diye hayaller kurduk baya yükselince ister istemez bi susgunlk geldidaha bereketli olur inşallah canım
Bereketli olsunBen bu hafta 502 505 ve 509dan 3er gram aldim.
Cok yuksek ya
Aslinda 20 gram alicaktim biraz toplu param vardi ama bilemedim. Parca parca alayim dedim ben bekledikce yukseldi
11 gramlik param da nakitte. Ne yapsam bilemedim. Esime sordum harca, alisveris yap bosver diyor altini diyorerkek kafasi degisik
Bereketli olsunyakın zamanda bozdurmayacaksan altın al derim. Benim eşimde öyle kumbarada çıkan paraları al harca kendine demişti
Aynı benimki oda dio ne yapcan kendine harca ama ben biriktiriyom ilerde lazm olurBen bu hafta 502 505 ve 509dan 3er gram aldim.
Cok yuksek ya
Aslinda 20 gram alicaktim biraz toplu param vardi ama bilemedim. Parca parca alayim dedim ben bekledikce yukseldi
11 gramlik param da nakitte. Ne yapsam bilemedim. Esime sordum harca, alisveris yap bosver diyor altini diyorerkek kafasi degisik
Selam öncelikle bankada hesap açmanız lazım ve alitin hesap oluşturun.Şu bankada nasıl altın alınıyor ben hiç anlamıyorum
merhabalar Benim banka hesabım var internet bankacılığı da açık TLfnumda oraya kadar tamamdır. Altın hesabını nasıl oluşturuyorm ki orda USD Euro faln birşeyler yazıyor ama yanlış birşey yapmamak için kurcalamıyorm bileSelam öncelikle bankada hesap açmanız lazım ve alitin hesap oluşturun.
istediğiniz miktarla gram altın alabilirsin.benim iki ayrı bankada hesabım var. Birinde bir gram, diğerinde 250 gram altın otomatik talimatla banka kendi aliyor.