Kumbara gunlugu💰💰💰

Gram aldım 487den aldim bu da yuksekti aslinda :)

21 martta da cok yukselmisti mb baskan degisiminde ama piyasa acilana kadar en azindan biraz dusmustu. Kapali piyasa yaniltici olabilir, insallah öyledir
Aynen yüksekmiş :) o kadar karışık ki takip edilemiyor bile her an herşey olabiliyor
Umarım ptesi baya düşer

Suan altin almak mantıklı degil fikrimce

Ben bugün 5 TL kumbarayi attım, haftalık 400 TL mutfak masrafı hedefimi 30 TL olarak aştım. Ama bu aşımın içerisinde çiçek toprağı ve bir bebek hediyesi de mevcut.
Önümüzdeki hafta için yine bir 400 TL ayırdım, ama hedefim 300 TL ile haftayı kapatmak kalan 100 TL yi de birikime atmak

Dun 20
Bu sabahta 10 tl atdim

Evden pek çıkmayıp,Nakit para da kullabmayinca pek para aramiyoruz kumbaraya.

Çocukların bayram harçliklari 1100 TL,
Eşim 200 TL de bana verdi. 100 TL de geçen haftadan cüzdanda bekliyordu. Toplam 300 TL kendi birikimime ilave oldu

Cok sessiz kalmis burasi.
Ben pazartesiden cumaya evde degildim.
Bugun topluca 200 tl attim, 6 gün icin
31 mayısta acicam, 1 haziranda yeniden basliycam.

Kumbarada parayı uzun soluklu tutmamak gerekir, para değer kaybediyor.
Bankalardan 1 gram dan az altın alınabiliyor. 50 TL lik 100 TL likbu sebeple aylık yada 2 ayda bir kumbarayi tumletetip altın yada döviz yada ne şekilde yatırım yapılacaksa ona çevrilmesini öneriyor tüm ekonomi uzmanları.
Evden pek çıkmayıp, nakit de alışveriş yapmayınca kenara para atmak zor oluyor
Dün 20 USD aldım hesaptan.
100 TL de hisse almak için yatırım hesabına attım. Pazartesi hisse alacağım.

Altın Alcaz diye hayaller kurduk baya yükselince ister istemez bi susgunlk geldi daha bereketli olur inşallah canım

Ben bu hafta 502 505 ve 509dan 3er gram aldim.
Cok yuksek ya
Aslinda 20 gram alicaktim biraz toplu param vardi ama bilemedim. Parca parca alayim dedim ben bekledikce yukseldi
11 gramlik param da nakitte. Ne yapsam bilemedim. Esime sordum harca, alisveris yap bosver diyor altini diyor erkek kafasi degisik

Bereketli olsun yakın zamanda bozdurmayacaksan altın al derim. Benim eşimde öyle kumbarada çıkan paraları al harca kendine demişti

Bereketli olsun yakın zamanda bozdurmayacaksan altın al derim. Benim eşimde öyle kumbarada çıkan paraları al harca kendine demişti

Tesekkur ederim daha fazlasi sizlerin olsun insallah.
Ya erkek beyni cok baska isliyor
O zaman niye biriktirdik ki :))

Aynı benimki oda dio ne yapcan kendine harca ama ben biriktiriyom ilerde lazm olur evet ya bende takip ediyorm şuan 509 ben gramdan çok çeyrek Alcam dedim ama oda ptesi 825 Ken şuan 850 yı geçti param elimde bekliyorm düşssn bileklik yapcam ne kadar az para gitse o kadar iyi

Şu bankada nasıl altın alınıyor ben hiç anlamıyorum

Şu bankada nasıl altın alınıyor ben hiç anlamıyorum
Selam öncelikle bankada hesap açmanız lazım ve alitin hesap oluşturun.
istediğiniz miktarla gram altın alabilirsin.benim iki ayrı bankada hesabım var. Birinde bir gram, diğerinde 250 gram altın otomatik talimatla banka kendi aliyor.

merhabalar Benim banka hesabım var internet bankacılığı da açık TLfnumda oraya kadar tamamdır. Altın hesabını nasıl oluşturuyorm ki orda USD Euro faln birşeyler yazıyor ama yanlış birşey yapmamak için kurcalamıyorm bile

Bide yani piyasadki parayla aynı mı bu alacağım altınlar fln yoksa banka kendi içinde üstüne 3 5 ekliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…