Kumbara gunlugu💰💰💰

Iyi aksamlar kizlar
Kumbarami actim, 971.25 cikti.
Ustune ekleyip 2 gram altina tamamladim 💜

Ama bir dahaki ay boyle olmaz. Bunda bayram ve kandilde annemden ve esimden aldiklarim vardi :))

Selam kızlar nasılsınız 🌺 ben bugün 6.5 TL attım kumbaraya 🤩
Ve aleykum selâm canim iyiz sen nasilsin
Iyi aksamlar kizlar
Kumbarami actim, 971.25 cikti.
Ustune ekleyip 2 gram altina tamamladim 💜

Ama bir dahaki ay boyle olmaz. Bunda bayram ve kandilde annemden ve esimden aldiklarim vardi :))
Oh bereketli olsun canim
Kenariya 100 lira bile atsak kardir canim

Merhaba topik hayirli olsun.Bende malesef hic birikim yapamayanlardanim.Gerci borc harc oduyoruz pek birikime firsat kalmiyor ama burayi gorunce bende heveslendim.Çanta dibinde cuzdanda duran bozukluklari toparladim.Simdilik kumbaram yok kavanozda biriktiricem bugunluk 15.70 kr atabildim.

Dün 13.5 Gr bilezik aldm 6850 TL ye biraz pahalı geldi ama olsun zamanla değer kazanır 🌸 bugün d e 30 tl cüzdanın dibine bıraktım 😁

Oh masallah bereketli olsun canım güzel gunlerde kullan ins
Merhaba topik hayirli olsun.Bende malesef hic birikim yapamayanlardanim.Gerci borc harc oduyoruz pek birikime firsat kalmiyor ama burayi gorunce bende heveslendim.Çanta dibinde cuzdanda duran bozukluklari toparladim.Simdilik kumbaram yok kavanozda biriktiricem bugunluk 15.70 kr atabildim.
Mrb hoşgeldin canım herkeste borc harc var malesef hayat zor ama genede kiyiya koseye ne atarsak kardir ben sadece bozuk paralarla 4.5 gram altin almistim mesela

Kizlar malum ben ev taşıdım ya oncekı altinlar hep gitti 😏😊 iste gecn hafta pazartesi yeniden basladim suań 3 kumbaram var 1 en büyük boy o bozuk para kumbaram 2 de kucuk birinde bugnkî aldigm 10 dolar ve 1 gram 24 ayar var digeride evin kumbarasi esimin yomiyesini atiyorum esim bi tek bu kumbarayi biliyor 😂😂😂😂

Bu arada bugun 17 tl demir para
1 24 ayar gram birde 10 dolar atdim

Halıları yıkamaya vermiştik paara üstü 5 lira market üstü 10 lira 50 kuruş kumbaraya girdi bugün :rapci:

Oh masallah bereketli olsun canım güzel gunlerde kullan ins
İnşallah canım çok teşekkürler 😁
Kizlar malum ben ev taşıdım ya oncekı altinlar hep gitti 😏😊 iste gecn hafta pazartesi yeniden basladim suań 3 kumbaram var 1 en büyük boy o bozuk para kumbaram 2 de kucuk birinde bugnkî aldigm 10 dolar ve 1 gram 24 ayar var digeride evin kumbarasi esimin yomiyesini atiyorum esim bi tek bu kumbarayi biliyor 😂😂😂😂
İster istemez harcanıyor da arada yapacak birşey yok biriktirmeye devam 🤗 daha da bereketli olsun canım.. eşlerin bilmediği kumbaralar paralar daha bi çabuk ve çok birikiyor sanki 😁

İnşallah canım çok teşekkürler 😁

İster istemez harcanıyor da arada yapacak birşey yok biriktirmeye devam 🤗 daha da bereketli olsun canım.. eşlerin bilmediği kumbaralar paralar daha bi çabuk ve çok birikiyor sanki 😁

😊😊😊 aynen canim vallaha

Ay bugün hep masraf masraf telefonumun ekrani kırıldı neyse 6 tl atabildim

X