Ben cok elbise boyadim.
Annemin pardesusunu, benm siyah pantolonumu, kardesimin mavi pantolonunu, renk acan bi ilac yzunden mahvolan yeni elbisemi. Boyadiginiz kumas cok cok onemli. Ben yurtdisinda yasiyorum.Benim bildigim kadariyla turkiyedede kullanim klavuzlarina hangi kumas en guzeli tutar hangi kumas daha zor tutar yaziyordur. Zor tutan kumaslari zorlamayin, bi zaman sonra gunesten/yikamadan yine eski rengini alicak. Burda bi paket boya 7 euro, degmez o kadar paraya.
Ben hep makinada boyadim. Guvenemem yemek yedigim tencerenin icine kimyasal biseyler atip sonra onla yemek pisirmeye. Varsin elbiseler boyansin makinadan, zehirlenmekten iyidir. O boyalarin 1 nokta nokta tanesini suyun altina tutun bakin nasil renk veriyor. Cok yogun pigment iceriyorlar, vucuda girdigini dusunun. Zaten kullanirkende eldiven kullanilmasi gerek, ciltle temas etmemeli.
Ben kullanma klavuzunu okurum ilk once , sonra yazan dereceye getiririm makinayi.
Tursil atilmamali, azicik bi yumusatici olabilir.
Sonra elbisemi boyarim.
Ardindan siyah pantolonumumu boyadim siyah boyayla?Makinayi bos bos cevirmek para yakar bence; sepetteki kirli siyahlari makinanin icine atarim ve hem makina temizlenir hemde siyahlarim yikanir.
Ardindan yinede guven acisindan bi 15 dk lik kisa ayarla makinayi tekrardan dondururum tamamdir.