kumaş boyasıyla mont boyama.. yardım...

kızlar beyaz bez atıp çalıştırmıştım, bez gri çıktı.... canım sıkıldı baya bi daha başlattım makinayı.. inşallahhh düzelir :KK43:(

şu yazdığım yazı rengi gibi montum yine aynı renge boyamak istiyorum. bugün dışarı çıktığımda boya alacağım ve yapacağım bakalım nasıl olacak :KK1:

benim mont kurudu.. ütüledim ve muhteşem sonuçç :) yalnız benimki uzun boydu 2 paket kullandım iyiki 2 kullanmışım.. 1 yetmezmiş :) makinayı da 2 defa sıcakta çalıştırdım arkasından anca kurtuldu siyah boyadan.. çamaşır suyunun olduğıu yerler bir ton açık oldu gri gibi.. ama göze batmıyor.. eşim bu seneyi çıkarsın yeter :)) sanada kolay gelsin arkadaşım..

hanımlar eşimin kışlık bir montu var bu içi kürklü olanlardan.. içi dışı ayrılıyor.. eşimde sağolsun geçen kış dükkanda temizlik yaparken çamaşır suyu sıçratmış ve mont mahvolmuştu.. bu sene onu boyamayı düşünüyorum.. boya tecrübesi olanlardan yardım istiyorum :)

Canım ben kot boyamıştım lacivertten siyaha boyamıştım süper siyah olmuştu :KK9: Sonraki o pis kokusunu ve tecrübesizce makinaya diğer çamaşırlar atıp yıkadığımda rezil rüsva olmuştum bi baktımkiiii tüm elbiselere boya sürülmüştü ve çok üzülmüş sinirimden de ağlamıştım :KK30: daha sonrada boyamadım ama yinede sen bilirsin boya ve elinde yıka belki biliyosundur ama ben konuyu direk görünce hemen cevap yazmak istedim sakın onu makinaya atmaaa diye haykırmak istedim bol şans canım :KK9: :KK9: :KK9:

2 yıl önce çamaşır suyu sürülen montumu terziye boyattırdım.Yağmuru göre göre boyası attı....sonuç aynı mont çöpeeee :KK3:

peki montu boyadıktan sonra ıslandığında alttaki giyisilere renk vermezmi atıyorum eşin beyaz kazak giydi o gün yağmur yağdı neolucek?????

peki montu boyadıktan sonra ıslandığında alttaki giyisilere renk vermezmi atıyorum eşin beyaz kazak giydi o gün yağmur yağdı neolucek?????

açık renk kazak giymesin o da :KK9::KK9: ay canım hiç bilmiyorum bir denesin bakalım boya pek çıkacakmış gibi durmuyor, fakat tabi denemeden anlayamayız..

Canım ben kot boyamıştım lacivertten siyaha boyamıştım süper siyah olmuştu :KK9: Sonraki o pis kokusunu ve tecrübesizce makinaya diğer çamaşırlar atıp yıkadığımda rezil rüsva olmuştum bi baktımkiiii tüm elbiselere boya sürülmüştü ve çok üzülmüş sinirimden de ağlamıştım :KK30: daha sonrada boyamadım ama yinede sen bilirsin boya ve elinde yıka belki biliyosundur ama ben konuyu direk görünce hemen cevap yazmak istedim sakın onu makinaya atmaaa diye haykırmak istedim bol şans canım :KK9: :KK9: :KK9:

bende bir toz bezi feda ettim.. çıkınca gri olmuştu şok oldum! sonra bir daha yıkadım bembeyaz oldu.. bir yıkama yapmadan kesinlikle diğer çamaşırlarınızı atmayın hanımlar..

bende renk verir sanmıştım ama vermiyo canım yanlız kotlarımı boyadığımda yazın terlediğimde felan renk veriyodu.

kızlar bugün aktardan Viktoria marka kumaş boyası aldım. (25 numara koyu mavi) Yarın gündüz gözüyle boyayacağım kuruduğunda buraya fotoğraf koyacağımmm

Bu arada 1 paketi 1,5 tl 200 gr. bir eşya için 1 paket kullanılıyormuş mont 1 kiloya yakındır diye 5 paket aldım. Birde fiske kumaş boyası sabitleme ilacı var ondanda verdi 1 tane o 2,5 tl 10 lira para ödedim inş. işe yarar bakalım... :KK61:

kızlar bugün aktardan Viktoria marka kumaş boyası aldım. (25 numara koyu mavi) Yarın gündüz gözüyle boyayacağım kuruduğunda buraya fotoğraf koyacağımmm

Bu arada 1 paketi 1,5 tl 200 gr. bir eşya için 1 paket kullanılıyormuş mont 1 kiloya yakındır diye 5 paket aldım. Birde fiske kumaş boyası sabitleme ilacı var ondanda verdi 1 tane o 2,5 tl 10 lira para ödedim inş. işe yarar bakalım... :KK61:

Bende montumu boyattım terziye 20 tl ye. evde yaptığına değmez kaynatıcan bir sürü işi var. ama hiç evde boyamadım. boyayınca fikrini alalım, belki ilerde gerekir yinede :)

canım bence 5 paket çok.... rengini tamamen mi değiştiriceksin yoksa yeniliycekmisin? makinayı arındıramazsın o boyadan..

ya canım sen naptın öyle ya 5 paketle sen 5 kere boyarsın ben 1 paketle 4 kot boyadığımı biliyorum :) ayrıca montumuda 1 paketle yapmıştım ama sen garanti olsun diye 2 paket yap 3 paket kalsın bakarsın tutturamadın rengi tekrar yaparsın.

Ben geçen sene beyaz kaşe mont almıştım, ama çok çabuk batıyor. Onu terzi boyar mı ki koyu bi renge? Kaş yaparkene göz çıkarmayayım.:26:

Bende montumu boyattım terziye 20 tl ye. evde yaptığına değmez kaynatıcan bir sürü işi var. ama hiç evde boyamadım. boyayınca fikrini alalım, belki ilerde gerekir yinede :)

Ben terzilerin boyadığını bilmiyordum bilseydim verirdim valla bütüm günüm montla uğraşmakla gecti 40 dk kaynat karıştır soğumasını bekle.. durulamak tam bir işkence 10-15 leğen su ile zor durulandı..

canım bence 5 paket çok.... rengini tamamen mi değiştiriceksin yoksa yeniliycekmisin? makinayı arındıramazsın o boyadan..

Canım aktar bana öyle dedi 200 gr. kumaşa 1 paketmiş ee montta ağır 5 paket verdi yoksa dalgalı dalgalı olur dedi.

Boyadım ipte süzülüyorr bakalımm kuruyunca göreceğiz nasıl birşey olmuş.. Ha birde öncesi sonrası yapacaktım ama boyamadan önce foto çekmeyi unuttum :KK43:

X