- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.869
- 798
- Konu Sahibi drbeauty123
-
İnsanın o an beynini başka birşey yönetiyor elime para geçti solugu orda aldım kendime kızıyorum hemde çok. Yaptıgım yanlıs biliyoruö bitti ama artık geriyr dönüp bakmayacagım üzüldükçe geriye gidiyorum
Doktora gidildi hıhı hıhı diyip dinliyor. Meslektaş da olsak onların yapabilecegi birşey yok biz aklımızdan kazımadıgımız sürece. Keşke ilaçla terapiyle geçen birşey olsaydı. Kliniğe yatsam ancak o zaman tamamen toparlarım bunu da şuan yapamam ne yazık kiŞimdi ablacım içki bağımlıları tüm parayı içkiye yatırıyor, uyuşturucu bağımlıları keza sizin de bir farkınız yok. Üzülmeyin, bilinçli olun, tedavi alın olsun bitsin. Herkesine başına gelebiliyor yani bağımlılık yaygın bir rahatsızlık türü. Tedavi oluyorsunuz geçiyor.
bu konu öncedende acilmisti galiba 9 milyar maasla bence ödersinizArkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenirBana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
Kızlar merhaba, bu süreç içinde arabamı satmadım. Büyük bir tövbe etmiştim onu bızdum sonrası malesef biraz daha oynadım kayıpları telafi çabasıyla ve bugün son kez tövbe ettim. Tövbemi bozmamın cezası bana 10.000 daha oldu. Konuyu aileme açtım. Annem ve halam bilezikleri yerine koydu anneme borclandım(kendi bilezklerini sattı). Kredi çektim 75.000₺ ve bunu 60ay vadeye böldürdüm aylık taksiti 2.300. Biraz daha toparladım namaz kılıp oruc tutuyorum Rabbim affetsin şaştık dogru yoldan cıktık.
Doktora gidildi hıhı hıhı diyip dinliyor. Meslektaş da olsak onların yapabilecegi birşey yok biz aklımızdan kazımadıgımız sürece. Keşke ilaçla terapiyle geçen birşey olsaydı. Kliniğe yatsam ancak o zaman tamamen toparlarım bunu da şuan yapamam ne yazık ki
Doktora gidildi hıhı hıhı diyip dinliyor. Meslektaş da olsak onların yapabilecegi birşey yok biz aklımızdan kazımadıgımız sürece. Keşke ilaçla terapiyle geçen birşey olsaydı. Kliniğe yatsam ancak o zaman tamamen toparlarım bunu da şuan yapamam ne yazık ki
Arkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenirBana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
Saklama zaten. Mutlaka bu sıkıntını paylaşman lazım. İnsanları kandırmayın kendinizi de kandırmayın.Evet kimse farketmeden ödeyebilirim aslında 6 bin lira yeter ama 36 ay.. 36 ay boyunca bu borcu ödeyebilirim ama ne kadar saklayabilirim eşimden birgün hesabıma bakmak istemez mi
Bunlar ne yaman çelişkiler böyle. Bu denli inançlı ve pişmansınız ama bir abiye için onca tövbeyi bozup bir de üstüne intiharı düşünüyorsunuz. Tövbenizin arkasında durun bence. Haramı da haramla kapamaya çalışmayınArkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenirBana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
Bak bir adım atmışsın hayatını kurtarmaya yönelikKızlar merhaba, bu süreç içinde arabamı satmadım. Büyük bir tövbe etmiştim onu bızdum sonrası malesef biraz daha oynadım kayıpları telafi çabasıyla ve bugün son kez tövbe ettim. Tövbemi bozmamın cezası bana 10.000 daha oldu. Konuyu aileme açtım. Annem ve halam bilezikleri yerine koydu anneme borclandım(kendi bilezklerini sattı). Kredi çektim 75.000₺ ve bunu 60ay vadeye böldürdüm aylık taksiti 2.300. Biraz daha toparladım namaz kılıp oruc tutuyorum Rabbim affetsin şaştık dogru yoldan cıktık.
Neden psikolojik yardım almıyorsunuz?İnsanın o an beynini başka birşey yönetiyor elime para geçti solugu orda aldım kendime kızıyorum hemde çok. Yaptıgım yanlıs biliyoruö bitti ama artık geriyr dönüp bakmayacagım üzüldükçe geriye gidiyorum
Bu bir hastalık, kendi kendine kurtulman çok zor. Tedavi olman lazım. Etrafındakilere anlatıp onlardan da manevi destek isteyebilirsin. Tedavi sürecinde sana çok faydası olur. Kendini durduramadığın için suçlu hissetme. Nasıl ki bacağın kırılınca doktora gidiyorsan bunu da öyle gibi düşün. geçmiş olsun şimdiden.Arkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenirBana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
ölünce ne çözülecek sence bir kurtuluş mu önce bunu düşün. vaktin varken henüz ölmemişken hatalarını telafi et bence. uzman desteği şart başka yolu yok bağımlılık değil hastalık bence buArkadaşlar daraldım bunaldım ölüm kendine çekiyor nefes alamıyorum bıgün ayın 15i ödemeleri yapamadım kendimden tiksiniyorum orucum ama hayata inancım kalmadı ölmek istiyorum bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?