- 21 Şubat 2015
- 774
- 541
- 103
- 46
- Konu Sahibi drbeauty123
-
siz nasıl bi yol izlediniz
Slm..Kumar bagımlılıgının ılerı safhasında agır kısılık bozuklugu gelısır..Zaten kumar kişilik bozuklugu yapan bagımlılıklardan biri..Ve eşimde ciddi boyuta gelmiş...O hıc bır mudahaleyı kabul etmedı..Araba tefecıye verınce kabul eder gıbı oldu kendı aılesıyle norologa gıdıyolar..İlac baslıyor guya kumarı bıraktım dedı ama dr bıle aıleyı kandırmak ıcın kullandı...Hesap hareketlerınden gordugumuz..Sonrasında aklın alamayacagı oyunlar kurgular...Çok konuşmaya çalıstım ,terapıste gıdelım dedım ama bana aklın alamayacagı kelımeler kullandı.. O kumar ile mutluysa yapılacak bışey yok..Onu istıyorsa hayatında ,herseyı feda edıyorsa kım engel olabılırki...siz nasıl bi yol izlediniz
Allah akıl fikir versin size . Düzgünce tedavi olsanıza artık halinize üzülmuyorum ben hiç kusura bakmayın . Esinizde umarım dayak konusunu birdaha tekrarlamaz ne diyelimmerhaba son durumdan haberdar etmek istiyroum. ağustos ayından beri 50.000e yakın bir borc ödedim. kredimi 2.00den cekmiştim 1.29 olarak yapılandırdım. bankaya faizli borclarım cok cok azalmış durumda. eşimle de daha iyiyiz. beni bu şekilde kabullendi ve artık destekçim. ancak bir sorunum var.. ara sıra hala devam ediyorum gizli saklı bir şekilde ve bu oldukca canımı sıkıyor eskisi gibi bagımlı degilim ancak ben bu illetten kurtulus olmadıgını düşünüyorum. ömrümü aldı hala neden elim gidiyor bilmiyorum tek kurtulus ölüm mü
puanım dusuk oldugu için kredi vermiyorlar. arabamı sattım model yükselttimKredi cekip o borcunu kapayamaz misin ya da atabani satamaz misin?
Bu arada ailene artik hayir demeyi ogrenmelisin.
Arkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenirBana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
Tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?