Size de çok geçmiş olsunTelefonlarını açmayın manipüle ediyor sizi ağlayarak, bıçak gibi kesip atın neden boşanma kararı verdiğiniz kendinize sürekli hatırlatın, eski eşim sevgiliyle ayrıldığı da ağladığı için geri dönüp dayanamamıştım değişir sandım ama evlendim canımdan oluyordum psikopat çıktı keşke diyorum o şansı vermeseymişim, çünkü değişmiyorlar şimdi yakın arkadaşımla birlikte eminim bebek gibi bakıyordum o kıza lanet olsun hepsine , ara ara kendinizi sorgulayacaksınız ama emin olun kendiniz için en doğru kararı verdiniz yolunuuza bakın hayatınızı güzelleştirmeye çalışın
Evet. Bu dört yılda kaç kez affettim bilmiyorum unuttum sayısını. Benim gitmeyeceğimi düşünüyordu muhtemelen hep. Sizi de tebrik ederim daha ileri gitmeden mantıklı davranmışsınız.Ben de aynı durumları yaşadım evli değilim sevgiliydik içkisi kumarı böyle bir bağımlılığı yok ama küfür ve manipülatif davranışları var, benimki narsist bir partnerdi, aynı şekilde küfür ederdi ertesi gün ya da bir hafta sonra özür diler ağlar beni bir şekilde tekrardan ilişkiye bağlarlardı bu böyle devam etti daha sonrasında oturup mantıklı düşündüm bu böyle ömür boyu devam edemez bu sebeple önünü gördüm ve tahmin ettiğim için ayrıldım ben de aynı şekilde çok üzülüyorum bir ay oldu ayrılalı özlüyorum ancak zaten bu hareketleri yapmayacak insan sizin ilk uyardığınızda yapmazdı bir daha bir daha yapıyorsa demek ki kaybetmekten korkmuyor ya da düzelmek istemiyor tekrar barışsanız da yaşayacağınız senaryolar aynı düzelecek adam ilkinde düzelirdi herkes özüne döner
Kesinlikle yapacağım bunları sadece bu Allah’ın belası vicdan azabından kurtulmaya çalışıyorumNe son şansı. Adamda her şey var. Ona şans verme kendi hayatına şans ver. Spora başla. Diyetisyene git. Kilo ver güzelleş çiçek ol..
Hemen doktora gideceğim zaten taşınmayı bekliyorum gitmek içinHata mı?
Son şans mı?
Lütfen kendinize sorun "bukadar değersiz olabilir miyim?" diye.
Onun çekeceği acı yok, manipüle ediliyorsunuz. Sizi istiyor çünkü ancak siz ona bu denli tahammül edebilirsiniz, bunu biliyor.
Bence psikolojik yardım alarak içinizdeki acıyı dindirin yoksa çok daha derin yaralarla dersinizi alacaksınız.
hayat bir keredir ve şansa yaşayacak kadar önemsiz kıymetsiz değildir insanlar ailelerini kaybedip ayakta duruyor elbette ki ayrılık acısı da ölümle eşdeğer sayılabilir ancak en kötü ne olabilir ki? Ölüm gibi ciddi bir şey var dünyada daha ötesi ne olabilir en kötü ölürüz ayrılık açısından da kimsenin ölmediği gibi biz de ÖLMEYİZ geçmeyen hiçbir acı yok Allah bizlere bir gün uyandığımızda hatırlamayacağımız ya da hatırladığımızda bir şey hissetmeyeceğimiz günler nasip etsinEvet. Bu dört yılda kaç kez affettim bilmiyorum unuttum sayısını. Benim gitmeyeceğimi düşünüyordu muhtemelen hep. Sizi de tebrik ederim daha ileri gitmeden mantıklı davranmışsınız.
Aminnnhayat bir keredir ve şansa yaşayacak kadar önemsiz kıymetsiz değildir insanlar ailelerini kaybedip ayakta duruyor elbette ki ayrılık acısı da ölümle eşdeğer sayılabilir ancak en kötü ne olabilir ki? Ölüm gibi ciddi bir şey var dünyada daha ötesi ne olabilir en kötü ölürüz ayrılık açısından da kimsenin ölmediği gibi biz de ÖLMEYİZ geçmeyen hiçbir acı yok Allah bizlere bir gün uyandığımızda hatırlamayacağımız ya da hatırladığımızda bir şey hissetmeyeceğimiz günler nasip etsin
Lanet olsun ki kalbim bunu istiyor hala gerizekalı gibi. Ama beynim yapmamam gerektiğini hatırlatıyor. Artık dönemeyecek noktadayım. Tayinimi bambaşka bir şehre aldım eşyaların gitti. Ev tuttum tüm herkes her şeyi öğrendi. Bu saatten sonra dönersem asla ma asla mutlu olamam kendimi de affetmem biliyorum. Çünkü aynı şeyler yaşandığında artık tutsak hissedeceğimi ve kötü şeyler yapmaktan korkacağımı biliyorumAma sizde gördüğüm kadarıyla dönmek için bir kıvılcım bekliyorsunuz yani bu birey dönse çiçeği ile çikolatasıyla bir daha yapmayacağım dese sanki Affedecek gibisiniz ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?