- 8 Mayıs 2024
- 48
- 15
- 32
- Konu Sahibi Bebiszelis
Merhaba arkadaşlar. Ben 8 yıllık evliyim biri 6 biri 5 aylık erkek çocukların var. Eşimle evlendiğim günden beri iddia oynarmis ama ben ilk çocuk doğduktan sonra öğrendim. Her sene bir araba aldık ve kumar için sattı. Krediler çekti hep bıraktım dedi ama. Yok benim moralimiz bozdunuz o yüzden tekrar başladım vay annemle tartıştım o yüzden başladım diye beni sürekli kandırdı. Bu kumar yüzünden hiç huzur yok evde büyük oğlum korkuyla yaşıyor kavga çıkacak diye gözümüze bakar oldu çocuk. Ailem arkamda nakafani alırsın evimizde var bizle yaşarsın yeterki boşan diyolar. Eşim sürekli tehdit ediyo öldürürüm diye ailenden birini vururum falan diyo oğlumun yaninda bana oğlum senin annen tam bir o... Diyo artık çok bıktım herşeyden ne güzel düzenim vardı yeni bir hayata başlamak cesaret işi başından geçenler bana akıl verebilirmi. Zaten eşim ailemle de küs onlarada saygısı yok onlarada küfürler ediyor ama çocuklar babasız kalmasın diye herşeyi yuttum ama o çocuklara bile hayrını görme Allah canlarını alsın dedi. Ben şuan evi terk ettim davayı hemen acmalimiyim narsist bı adamla toksik bı ilişki bu işi ne düşüneceğimi bile şaşmış durumdayım.