- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.697
- 548
Margırıt, bak sana ne anlatcam. Karı koca aralarına 3.almak için bir kadınla anlaşıyorlar, kadın geliyor ama nedense vazgeçiyor, adamın karısı yerlere atıyor kendini, sinir krizi geçiriyor.Evet olabilir de buna rağmen eşimi seviyorum demesi fake olduğunun kanıtı bence. Normal bir kadın bunu hazmedemez, adamdan nefret eder, boşanamam ailem kabul etmez, çaresizim falan der. Bu haftanın iki günü eve gelen adamı hala sevebiliyor. Yok artık, oldu olacak diğerini de getirsin eve, öyle sevin birbiriniziahsksjskks
Gerçekten var mı böyle manyaklarMargırıt, bak sana ne anlatcam. Karı koca aralarına 3.almak için bir kadınla anlaşıyorlar, kadın geliyor ama nedense vazgeçiyor, adamın karısı yerlere atıyor kendini, sinir krizi geçiriyor.
Ne de olsa iki günü var. İyi değerlendirmeli.Konu sahibi konuyu açıp kaçmış sırası geldi zaar
Hic bozma kendini ögrenip ablacım asshhhmkjhAyy ben tam seyedemedim,ne anlamda yani
Daha ne manyaklar var. Bu en masumu.Gerçekten var mı böyle manyaklar
Harika ve adil fikir diye buna derimHak geçmemesi önemli biliyorsun
Kalan 3 günü diğerlerine birer birer de dağıtıyor olabilir
Ne oldu canım? Umarım her şey yoluna girer hemen..Yaaa
Vallahi aklim tam gelemedi basima otrera,10 gundur ancak bu gece uyuyabildim neredeyse.
Yok yok beni kimse uzemez,hele bu haftadaki yasadiklarimdan sonra,her sey cok kucuk kalir
Akıllarda tek soru,kalan 3 gün kime ayrılıyorDanaya girer gibi kocaya gşrmişler paylaşım çok adaletli kalan üç gün ????
Bir sıkıntı kalmadı inşallah ❤Yaaa
Vallahi aklim tam gelemedi basima otrera,10 gundur ancak bu gece uyuyabildim neredeyse.
Yok yok beni kimse uzemez,hele bu haftadaki yasadiklarimdan sonra,her sey cok kucuk kalir
Cariye?Akıllarda tek soru,kalan 3 gün kime ayrılıyor
HakkıdırCariye?
Sagol canim.Esim kalp seysi gecirdi 10 gun onceNe oldu canım? Umarım her şey yoluna girer hemen..
Bugün pazar canım birini kahvaltıya götürmüştür bide avm turu market alışverişi klasik pazar rutinlerKonu sahibi konuyu açıp kaçmış sırası geldi zaar
Sagol canim cok iyi geldi sonuclar masallah.Bir sıkıntı kalmadı inşallah ❤
Ben şahsen kocamın tek karısıyım ( Allahım böyle bi cümle kurdumya tövbe tövbe) bak adam yetişemiyor pazar pazar evdeyimBugün pazar canım birini kahvaltıya götürmüştür bide avm turu market alışverişi klasik pazar rutinler
Diğerini akşam yemeği avm market
Iki ayrı ev iki ayrı es çocuk
Adam adil iki gün ayırıyor
Böyle adam baş tacı el üstünde tutulmalı sevilmeli sahip çıkılmalı bulunmaz bir nimet
Masallah
Metres denmiyor mu bu durumaKonuya inanmayanlar olmus ama benim tanidigim biri var bu sekilde.kadin 27 falandi gencecik ve guzel bi kadin.fen bilimleri ogretmeni.adam da oldukca zengindi.bosanmis saniyorduk biz adami.kizlari arkadasimi istemiyordu.arayip hakaret ediyorlardi.meger adam bosanmamis.eski es yasli bi hanimdi adam da 50 lerinde.sonra bu arkadasla bagim koptu.arabasini evini aldirmis bir de cocuk yapmis adamdan.adamin yakinina basaksehire de tasinmis.mutlu mesut yasiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?