- Konu Sahibi sevdimsevildim
-
sevgili konu sahibi.
insanlardan fikir öneri eleştiri almak için konu açmışsın belli...
ama bunlarada açık olman gerekirdi...işte senin konunla aynı olay her yöre her insan seninle aynı düşünemez veya istediğin cevapları veremez...daha sabırlı olmayı denesen ...lütfen.
Aaaa oyle deme onlar cok sey bılıyor bırak atsınlar streslerını bırı zaten bosanma esıgınde
Senı konuyu bastan sona okumaya davet edıyorum bak o konuları kım acsın madem ole ne takılıyosun kı burda dıyene bak yarım saatır okuyosun konuyu
Ben zenginm untumayın niye boşanıyım ki ooo sosyeteye gelin paranın gücü varr hem isterse avukatta ayarlarımm bu kadar sevınme yani
sizin nasıl bir terbiyeniz nasıl bir hayata bakış açınız var bölebir insanın boşanmasına bile nasıl yazar nasıl dalga geçersiniz cidden sizin için üzüldüm bence sizin bir psiyatriye görünmeniz gerekiyor. yazık cidden üzüldüm bu şekilde konuşmanızaa çok ahlaksızca olmuş
Konu sahibinin çok üzerine gidildiğini ve söylediklerinin sürekli kötüye yorumlandığını düşünüyorum..Tabi çok üstüne gelindiği için o da etkiye tepki ters cevaplar veriyor..Azcık sakinlik...Tüm mesajları da okumadım bu arada..
Konuya gelince..Keşkelerle olmaz ama keşke daha önceden bazı şeylerin farkına varsaydınız...Eşiniz de ailesi de değişemez..Siz de aynı şekilde..Çözüm ya mesafe koyup sık gidip gelmeyeceksiniz..Ya da taşınacaksınız...Aynı ortamdaydanız da görmezden geleceksiniz...Eğer hiç biri mümkün olmazsa ve siz hala eşinizin ailesinin size karşı tutumundan olan rahatsızlığınız devam ederse ki 2 aylık evlisiniz ,ilerde gözünüz daha da açılınca eşinizin de bazı huyları batmaya başlayacaktır....Sonuçta eşim farklı deseniz de onların evladı,o ailenin kültürü ile büyümüş biri....
Sizin gibileri bu forum çok gördü hanımefendi...Siz 7 günde öğrenememiş olabilirsiniz de biz biliriz...
Tarihin tozlu yapraklarında kalır siz gibiler...
Buyrun devam edin bence...
Konu sahibine selamet diliyorum.
Benim için bitmiştir bu konu,öylesine açmış zaten konuyu kaçırdığım bir mesajı okudum da öyle yazmış.
bu demek oluyor ki pohpoh için açtım,,,
bir haftalık üye için banlanamam..
İnşallah erkek tarafı ilelebet kültürlerini korurlar asla taviz vermezler de ülkemizde bir renk olarak kalırlar..
Lazlar gibi,araplar gibi,egeliler gibi,dadaşlar gibi çerkezler gibi..
herkesin alışkanlığı burda ne var kayınvalidenler diebilirler hani istiyosan yiyemiyosan kızım masada yiyelim ama demiyolarsa onların ayıbı.. benim anlatmak istediğim en önemli şey eşlerin anlaşması sen eşinle anlaşıyosan napcaksan katlanıcaksın onun için haftada birgün yerde yiyeceksin bukadar fedakarlık fazlamı.. ben eşimden ayrılıyorum şuanda hani bakıyorum keşke sorunum bunlar olsaydı ..siz eşlerinizi seviyosanız bunlara gözlerinizi kapatın kendi huzurunuz iiçin bu saatten sonra kabullenmekten başka bişey varmı canım? hani nişanlı olsaydın olmaz bak ilerde sorun yaşardın derdik ama iş evlilikteyse artık yapcak bişey yok
ben böyle bi yorum yapmışım
Aaaa oyle deme onlar cok sey bılıyor bırak atsınlar streslerını bırı zaten bosanma esıgınde
konu sahibinin verdiği cevap..kendisi tahrik etti bukadar insanı
Burda sadece benim uslubuma değil başkalarınada bakın
Konu sahibinin de sinirleri bozulmuş...zenginim,sosyeteyim diye ironi yapıyor belki de..ama bu dedikleri ironi değil de gerçek gibi algılanıyor sanırsam..
konu sahibi arkadaş bence de konunu kapattırsan en iyisi..değilse kalpler kırılmaya devam edicek...
Onlar bana bosan derken ıyı ama benle bırlıkte sende gel o zaman yardım edersın bilgin insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?