- Konu Sahibi sevdimsevildim
-
Belinay83'cüm sen buna takılma,şimdi seninle dalga geçiyor ya
yarın kendi sonununda bu olduğundan hala haberi yok.
Gözleri kör ya hani ondan
ya ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşlar ben boşanıyorum die bana sataşmaya başladı kız yaaa hadi canım benim üstümden prim yapma ben orda sana ne örnek vermişim sen içinden cımbızla boşanma aşamasında olduğumu çekmişsin çok yazıkk çokkk..
Beni anlamanıza sevndim benimde anlatmak istediğim buydu ben yaşadığımı söyledim demiyorum birdaha gitmiycem yemegını yemıycem diye sadece benle aynı seylerı yasamıs olan olabılır fıkir almak istedim ama kimi insanlar var yapıcı olcaklarına yıkıcı oluyolar kimisi bosanma eşiğinde stresini burda atıyo başka konular acık kaynansını kotuluyo kavga edıyo bana gelıp ahkam kesıyo ne dıyebılırımkı guluyorum ben burda aılesıyle yasadıgımı soyluyorum kalkmıs bana ayrıl dıyor zengınmıydı katlandın dıyo annem bir lafı vardı hem cinsten fikir alma batırır senı cukura cıkamazsın dıye bazıları gercekten oyle yaptı hepsine teşekkur ediyorum
Ayıp ama kimse boşanmak için evlenmiyor.
bir kadın diğerini bu yoldan asla vurmamalı.
Allah korusun hepimizin başına istemediğimiz şeyler gelebilir boşanabiliriz.
sen yine şakayla sakinlikle karşıladın.
"Boşanacakmış " diye yine aşağılık bir ifade gibi kullanıyor.
Ben üzüldüm aslında yanlış bir yetiştirme tarzıyla yetiştirilmiş birileriyle doğru düzgün tartışmak yerine.
boşluklarını bulup aşağılamaya çalışıyor bu sağlıklı bir ruh hali değil..
arap olmak aşağılık,boşanmak aşağılık,yerde yemek ,düğün üzeri ölmek bile aşağılık..
üzücü cidden ..
Yazmayın arkadaşlar lütfen. Yüzünün astarı yırtılmış bir insan var karşınızda. Birinin boşanmasıyla ötekinin zenginliyle/fakirliğiyle alay edebilecek cesareti kendinde buluyor.
Lütfen prim vermeyin. Yazmayın. Arşiv dehlizinde boğulsun.
Ben zenginm untumayın niye boşanıyım ki ooo sosyeteye gelin paranın gücü varr hem isterse avukatta ayarlarımm bu kadar sevınme yani
konu sahibi arkdaşa acıyorum ondan sakinim canım..çünkü Allahın adaletini biliyorum kim kınarsa başına geliyoo ilerki zamnlarda dinleriz arkadaştan
Sanane güzelimmmm yaranmı var iki saatir burdasın
Burda sadece benim uslubuma değil başkalarınada bakın
Neden tartismayi bu kadar uzatiyorsunuz, anlam veremiyorum..
Size uymayan durumlarda konuyu baska yerlere saptirmak, ortami germek ne kazandiriyor?
Lütfen yorumlarinizi forum kurallarimiza göre yapalim.. Konu incelemede...
Ay nasıl sevinirmi başkalarının acısıyla bende sana acıdım şimdi
Sadece fikir danışmak için açtığım şu konuyu bazı arkadaşlar abarttı niye birliktesin o zaman zengin mi kocan dedi biri geldi 16 yasındamısın dedi konu bencede incelensin fikir paylkasmıyolar resmen benı elestırdıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?