Kültür farkı...

Arkadaşım sen bilerek evlenmişsin ki..Bilerek kabul etmişsin..

Tamam sana ters geliyordur yaşam tarzları ama senin şuan şikayet etme gibi bir lüksün yok..

Terazi burcu insanı olarak hiç mantığımı kaybederek kör kütük sevemedim kimseyi.Seveceğim insan öncelikle mantığımda onay almalıki sevebileyim sevgilim eşim olarak görebileyim..Ben hiç yaşayamadığım için aradaki farkı görebilmemiş olmanızı anlayamadım ama şu aşamadan sonra araya mesafe koymaktan başka çaren yok gibi görünüyor..Umarım cicim aylarınız geçtikten sonra eşinizlede aranızda kültür farkı olduğunu farketmezsiniz..Mutluluklar...

Siz kimsiniz ki size saldırıyım başkalarının sorun ettiği şeyleri dalga geçerek dayak atar gibi cevap verip boş vaktinizi dolduruyosunuz.

Biz kadınlar klubu üyeleriyiz

N e demek boş vakti doldurmak

Ben mesela iş yerinden bağlanıyorum hiç te boş değilim

Kuzum biz birbirimize yardım amaçlı burdayız

Kimseye siz kimssssiniz ayarı çekemessiniz burada

Beğenmeyen kendi gider

Hasbınallah

Sen konu açmışsın şimdi de kimsiniz diyorsun

Esbebtüm ma nefeytüm ( Bunun manasını akrabalarına sor ARAPÇA

Son düzenleme:
Pohpohlanma ihtiyacını gideremediğimiz için bize hakaret moduna geçti

Gercekleri hala görmek istemeyen bir insana ne desen boş...

Bırakın Allah aşkına!

Siz kimsiniz ki size saldırıyım başkalarının sorun ettiği şeyleri dalga geçerek dayak atar gibi cevap verip boş vaktinizi dolduruyosunuz.

bu nasıl üslup bu nasıl konuşma tarzı.
yanlış kararınız yüzünden köşeye sıkışmışsınız buradaki insanlara hakaret ediyorsunuz
bir insan bir cümleye sen kimsin ki ,siz kimsiniz ki diye başlıyorsa vayyy onun özgüvenine..
önce kendi özgüveniniz tamir edin zira aşağıladığınız insanlardan daha zor durumdasınız.

Sen arapçayı biliyosun erkek tarafını tutusun ondanmı acaba cok yardımcı oldun opuyorum seni

Bana saldırıyosunuz dedi bende siz kimsiniz dedim haliyle ben salakmıyım tanımadığım birine saldırayım özgüveni düşük karşı taraftı ki böyle bi ikileme düştü canım

Bana saldırıyosunuz dedi bende siz kimsiniz dedim haliyle ben salakmıyım tanımadığım birine saldırayım özgüveni düşük karşı taraftı ki böyle bi ikileme düştü canım

Bak senin özgüvenin başına ne işler açmış gördün mü

ayrıl demekle boşanmak aynı değilmi

[sıze="2"]durup duruken boşan demedim.
[/sıze]

Tekrar okurmusun?
Bunları kaldıramayacağına inanıyorsan, ayrıl dedim.

Offf...

Son düzenleme:

Sen arapçayı biliyosun erkek tarafını tutusun ondanmı acaba cok yardımcı oldun opuyorum seni

Ay gerçekten inanmıyorum size...
Ne alaka şimdi

Ben Arap değilim keşke olsaydım ama...

Bence köşeye sıkıştınız ve çareyi küçümseyişte buldunuz,tıpkı eşinizin ailesini küçümsediğinniz gibi......

Bence uzman yardımı almalısınız

merhaba konunuzu ve tüm yazılanları okudum. İlk önce size şunu diyebilirim, insanların hal hareketleri davranış şekilleri ve yaşam tarzları herkesin aynı değildir.siz karadenizlisiniz o doğulu, mesela ben egeliyim izmirliyim siz karadenizlisin benim ve sizin aranızda bile çok büyük kültür yaşam tarzı olarak farklılık var. sizin mantığınızla ozaman sizide batıda kesim elştirir. Tamam sıkıntı çekebilirisiniz ama bu bence bir alışma evresidir zamanla sizde eminim alışırsınız onlarda size alışır. Bide şu açıdan düşünün onlarda sizin yaşantınızı yaşam tarzınızı garipsiyorlardır. Ki zaten her medeniyet her ırk her ülke her bölge her şehir ve en önemlisi her insan aynı olacak değil. Bence biraz daha ılımlı ve bu açıdan bakın. Biraz daha sakin biraz daha ılımlı ve biraz dahaa uslubünüzü güzel kullanarak yaklaşın

annem hep derkı bırını tanımak ıcın ya alısverıse yada evıne yemege gıdıceksın ozaman anlarsın ne olduklarını...haklıda senı okadar cok ıyı anlıyorum kı canm benım suan bende senın durumundayım...
ben doguluyum ama 50 yıldır ıstanbulda aılem o yuzden ıstanbul kulturu hakım...bazı kulturumuzu yasatırız arada ama bızımkıler her bakımdan kulturludurler....
benım nısanlımda karadenızlı onlarda yerde yer ama ben garıpsemıyorum pek ...benım evım ayrı olucak sonucta aılemde onların kulturu bu demekkı dedı bızdede hep elı dolu gıdılır ama onlar okadar ozenmezler...ama bu boyledır gıttıgın ortama uyum saglamak zorundasın canm annem benı ılk karsına aldı konustu yapabılcekmısın sen onların hayatına gırıyorsun sakın onları dıslama uyum saglamak zorundasın dedı suan cok sukur bır problemım yok bende nısanlımın aılesı tarafından sosyete gorunıyms duydugumda cok guldum....

sen esıne sole senın yanında arapca konusmasınlar ...ona guzel bır dılle anlat o senı anlar merak etme...

Siz kimsiniz demek hakaret değil ayrıca nasıl bi anlayıştır

Arkadaşım sen kaç yaşındasın ,sanıyorum 16 falan..
Çünkü mesajların üslubun tavrın tarzın bu seviyede..
Şimdi neye gülüyorsun komik olan ne ?
Kafan iyi mi?

"Siz kimsiniz ki "diyorsun bunu diyen ne demek istemiştir diye bunu dünyada 4 milyar insana sorsan aynı cevabı verir sana ?
Yabancı uyruklu falan mısın türkçeye tür diline hakim değil misin?

peki senin işin gücün yok konu açıp pohpohlanmayınca buradakilere saldırıyorsun
madem sen meşgul insansın işine gücüne bak
buradaki yazıları görmeyince sinirinde kalkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…