- Konu Sahibi sevdimsevildim
-
Siz kimsiniz ki size saldırıyım başkalarının sorun ettiği şeyleri dalga geçerek dayak atar gibi cevap verip boş vaktinizi dolduruyosunuz.
[ı]senin sorunun bitmez,yarın hangi konuyu açacaksın acaba?[/ı]
[ı]ekonomik fark hımmm yok yok daha ilgi çekici olması lazım...[/ı]
[ı]sen ne yapıyorsun burda,boş vaktini insanları aşağılamak için açtığın konularda kullanıyorsun[/ı]
[ı]dolu vaktindemi burada zaman gecırıyorsun.?[/ı]
[ı]şimdi sana burda öyle güzel kim olduğumu yazardım ki olmaz![/ı]
[ı]ahlakına hayran kaldım...o aile senden çok daha üstün,yazıkki senin gibisini kabul etmişler.[/ı][/quote..
Siz kimsiniz ki size saldırıyım başkalarının sorun ettiği şeyleri dalga geçerek dayak atar gibi cevap verip boş vaktinizi dolduruyosunuz.
Sen arapçayı biliyosun erkek tarafını tutusun ondanmı acaba cok yardımcı oldun opuyorum seniBiz kadınlar klubu üyeleriyiz
N e demek boş vakti doldurmak
Ben mesela iş yerinden bağlanıyorum hiç te boş değilim
Kuzum biz birbirimize yardım amaçlı burdayız
Kimseye siz kimssssiniz ayarı çekemessiniz burada
Beğenmeyen kendi gider
Hasbınallah
Sen konu açmışsın şimdi de kimsiniz diyorsun
Esbebtüm ma nefeytüm ( Bunun manasını akrabalarına sor ARAPÇA
bu nasıl üslup bu nasıl konuşma tarzı.
yanlış kararınız yüzünden köşeye sıkışmışsınız buradaki insanlara hakaret ediyorsunuz
bir insan bir cümleye sen kimsin ki ,siz kimsiniz ki diye başlıyorsa vayyy onun özgüvenine..
önce kendi özgüveniniz tamir edin zira aşağıladığınız insanlardan daha zor durumdasınız.
kız zenginmiş kocası
Bana saldırıyosunuz dedi bende siz kimsiniz dedim haliyle ben salakmıyım tanımadığım birine saldırayım özgüveni düşük karşı taraftı ki böyle bi ikileme düştü canım
Konu sahibine padişah aileside olsa yaranılmaz...
Düz mantık 'ta biri...
[sıze="2"]la havle ve la kuvvetee...
Benim arkadaşım boşanmak istiyor evet. Sebebini biliyormusun? Az önce kendin diyordun tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma diye, sen şimdi dik alasını yaptın.
[sıze="3"]ben sana boşan demedim ayrıca. Eğer bunları kaldırabileceğine inanmıyorsan, (yarın öbür gün o sevgi aşk biticek bugünkü gibi cicim ayları olmıcak) yol yakınken, ortada çocuk da yokken ayrıl dedim.[/sıze]
of neye kime laf anlatıyorum tmm vazgeçtim.
Sen haklısın arkadaşım.
Bu konuyu da ben açtım zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...eklere-nasihat-kaynanaya-yakin-oturmayin.html
en baştaki msj ı da ben yazdım.
Hatta şunları da
-o yüzden cocuk düşünmüyorum en azından bu kadar yakınken asla uzak olcam cocugumuda
ben buyutcem zaten evıme zor gelıyolar uzak olan yerede gıtmezler genelde semtten cıkınca
onları yıyolar
- işin içine girince değişiyor işte hala seviyorum ama gelecekten şüphe ediyorum
ben boşanma avukatıyım biliyormusun herkese boşan diyip para kazanıyorum.
Allahım sen sabır ver.
Neyse allah gönlüne göre versin...
[/sıze]
ayrıl demekle boşanmak aynı değilmi
Sen arapçayı biliyosun erkek tarafını tutusun ondanmı acaba cok yardımcı oldun opuyorum seni
Haha kıskandın belki kocam zengin diye
Siz kimsiniz demek hakaret değil ayrıca nasıl bi anlayıştır
Haha kıskandın belki kocam zengin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?