Külotum üzerimdeyken popomun arasında koku olda erkek arkadaşım bu kokuyu alır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kokudan bu kadar korkuyorsanız tüylerinizi alıp kişisel bakımınıza daha fazla özen gösterin öyle acıp öptürün poponuzu
Açıp öptürmedim bu anlık gelişen bişey oldu ve ben külotumu bi saat önce değiştirmiştim zaten önceden planlı bişey yoktu evet kokudan korkarım ama arada tüyler vardı ve ben sık banyo yapan sürekli çamaşır değiştiren biriyim aynı zamanda obsesyon hastasıyım fazla takıntılıyım yani.Benimde hoşuma gitmiyor böyle bi konu açmak ama bu obsesyon dedikleri şey insanı delirtiyo yaşamayan anlamaz.Nefsine hakim olamayıp yaşanabilecek şeyler bunlar doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum bunun sadece yaşanmış bişey var ve aklımdaki soru işaretine aklıselim bi cevap arıyorum

Doğru veya yanlıs diye bir ifade kullanmadım zaten yapmanız gerekeni söyledim
En azından bundan sonrası icin kulagınıza küpe olur
Ayrıca külodunuza kadar burnunu sokan erkek arkadasınız kokuyu almadım diyor biz burdan görmeden etmeden koklamadan evet kokmustur veya hayır vs nasıl dememizi bekliyorsunuz

Evet yada hayır demenizi beklemiyorum sadece kuruntum yersiz mi dir acaba kokmuş olsa evet koktu dermiydi.görüşlerinizi almak istedim.

Hava sıcak, tüyler de varsa bide orası birbirine yapışık tabiiiiii koku burdan bile duyulur inan ki..

Gözümden yaş geldi çok yaşayın

konu lütfen kapatılabilir mi ?

fake erkek üyelik ayrı bunlara cevap verenler ayrı .

Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…