Yuh diycek bişey Yok ortada yani acaba kötü kokmuşmuyumdur diye sürekli aklıma takılıyoE yuh!
Ben ilk defa böyle bişey yaşadım evet kokmuyo dedi acaba beni kırmamak için öyle söylemiş olabilir mi diye düşünüyorum.Adam kokmadı demiş daha ne buralara yazıyorsun. Biz ne bilelim senin neren kokuyo
Ben biraz takıntılı bi insanım bu adamla nişan arefesindeyiz bazen kırıcı davranışları oluyo acaba benden soğumuş olabilir mi kötü mü koktum o yüzden mi soğudu benden diye düşüncelere kapılıyorum haklısınız hoş bi soru değil ama beynimi sürekli kurcalayınca ben de sormak istedim boşuna kuruntu yapıyor olabilir miyim diyeBurdaki hatunlar sizin oranızın buranızın kokup kokmadığını bilmek zorunda mı?
Şurda herkese bildiğimiz,tecrübe ettiğimiz konularda fikir veriyoruz diye,bu tip ottan b.ktan şeyler soruyorsunuz.Cevap vermeye de değmez gerçi. Vaktime yazık.Bari tatmin olabildiniz mi?
Her büyük tuvaletimden sonra banyoya girmiyorum ama suyla yıkayıp kuruluyorum hergün iç çamaşırı muhakkak değiştiriyorum.o gün de bi saat öncesinde değiştirmiştim zaten çok derinlemesine bişey olmadı sadece külot üzerinden yaklaştı hiçbişekilde kötü koku almadığınada defalarca yemin ettiEğer trol değilseniz şu cevabı vereyim, her büyük tuvaletinizden sonra banyoya girip oralarınızı üç kere sabunlayınız. İyi kurulayınız. Her gün iç çamaşırı değiştirin. Mesele etmeyin erkekler dirty sex’e bayılır. Hafif koksaydı bu onu çok tahrik edecekti.
Sordum evet çünkü kendi kendimi yemektense ona sordumYok artık bide kokuyor mu diyemi sordunuzböyle bir saçmalık görmedim okullar tatil olmamalıydı
Gidin Allah'a aşkına midemizi bulandırdınızzz saçma sapan iğrenç mesajlarınızı buraya yazmayın alay konusu oluyorsunuz daha çok rencide olmadan çıkın zaten banlanıcaksınız bu ne yaaa insan bunu buraya yazarken bile utanır utanir sevgiline bile bunu sormak başlı başınca igrencligi olduğu kabul edilecek durumdaSordum evet çünkü kendi kendimi yemektense ona sordum
Cevabınız için teşekkür ederimEğer trol değilseniz şu cevabı vereyim, her büyük tuvaletinizden sonra banyoya girip oralarınızı üç kere sabunlayınız. İyi kurulayınız. Her gün iç çamaşırı değiştirin. Mesele etmeyin erkekler dirty sex’e bayılır. Hafif koksaydı bu onu çok tahrik edecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?