Külotum üzerimdeyken popomun arasında koku olda erkek arkadaşım bu kokuyu alır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GREENEYES

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
10
-10
1
Kızlar çok özür dileyerek bir soru sormak istiyorum.Makat arası koku yüzde herkes bilir kapalı bir alan olduğu için kendine has bir kokusu vardır.Erkek arkadaşım popomu ve kalçamı öpmek istediğini söyledi ben de tamam dedim.Külotum üzerimdeyken yüzüstü uzandım popom hafif havada kalacak şekilde popomu ve kalçalarımı öptükülot üzerinden.bi gece öncesinde duş almıştım külotumu da bi saat öncesinde değiştirmiştim ama popo aramda tüyler vardı ki zaten külotu çıkartmadım.Acaba popo arasındaki koku erkek arkadaşıma külot üzerinden de gitmiş midir?Bu nu ona da sordum ama defalarcayemin etti asla öyle bi koku almadım aksine sen mis gibi kokuyosun dedi.Normalde ben popo arama ekstra krem vs kullanmam banyo temizliğimi vs yaparım herkesinki kadar benimkindede koku oluyor acaba külot üzerinden popo aram kötü kokmuşmudur ?

Burdaki hatunlar sizin oranızın buranızın kokup kokmadığını bilmek zorunda mı?
Şurda herkese bildiğimiz,tecrübe ettiğimiz konularda fikir veriyoruz diye,bu tip ottan b.ktan şeyler soruyorsunuz.Cevap vermeye de değmez gerçi. Vaktime yazık.Bari tatmin olabildiniz mi?

Eğer trol değilseniz şu cevabı vereyim, her büyük tuvaletinizden sonra banyoya girip oralarınızı üç kere sabunlayınız. İyi kurulayınız. Her gün iç çamaşırı değiştirin. Mesele etmeyin erkekler dirty sex’e bayılır. Hafif koksaydı bu onu çok tahrik edecekti.

Ben biraz takıntılı bi insanım bu adamla nişan arefesindeyiz bazen kırıcı davranışları oluyo acaba benden soğumuş olabilir mi kötü mü koktum o yüzden mi soğudu benden diye düşüncelere kapılıyorum haklısınız hoş bi soru değil ama beynimi sürekli kurcalayınca ben de sormak istedim boşuna kuruntu yapıyor olabilir miyim diye

Her büyük tuvaletimden sonra banyoya girmiyorum ama suyla yıkayıp kuruluyorum hergün iç çamaşırı muhakkak değiştiriyorum.o gün de bi saat öncesinde değiştirmiştim zaten çok derinlemesine bişey olmadı sadece külot üzerinden yaklaştı hiçbişekilde kötü koku almadığınada defalarca yemin etti

Sordum evet çünkü kendi kendimi yemektense ona sordum
Gidin Allah'a aşkına midemizi bulandırdınızzz saçma sapan iğrenç mesajlarınızı buraya yazmayın alay konusu oluyorsunuz daha çok rencide olmadan çıkın zaten banlanıcaksınız bu ne yaaa insan bunu buraya yazarken bile utanır utanir sevgiline bile bunu sormak başlı başınca igrencligi olduğu kabul edilecek durumda

Cevabınız için teşekkür ederim

Kendin kokla külotunu. Yani kıçının arasindan cikan koku külotuna zaten siner...
Kicin kokuyorsa donunda/ pantolonunda kokar...
Don ve pantolon kokmuyorsa demekki kicinda koku yoktur.
Öğren bunlari ama...koskoca kic öptüren kadin olmuşsun. Kokunun nasil sindigini öğren artik.

Ayrica her büyük tuvaletten sonra kicini sadece suyla yika. SAKIN sabun sürme. Hem kurur...hemde mantar vs. Olursun. İyice kurula ve yünlü iç çamaşırı giymeye gayret göster. Sentetik kumaşlar koku yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…