ay bende katılabilir miyim aranıza? bari görev yada ödev falan olunca yapılır. hani dedikleriniz benim hiç aklıma gelmeyen ama gerçekten yapmaya ihtiyacım olan şeyler. eski sayfaları çok okuyamadım. bana kısaca görev ve ödevleri nasıl ve ne zaman belirliyorsunuz yazar mısınız? çalışan ve sabah çocukla evden çıkıp akşam çocukla eve gelen biriyim. böylece daha düzenli ve temiz bir evim olur inşallah
Merhaba bende katılabilirmiyim aranıza :) Neler yapmam gerekiyor. Öcelikle kendimi tanıtayım, 24 yaşında 11 aylık evli bir bayanım. Çalışıyorum. :) Ödevlerim neler? Ayy çok heycanlı artık hem çalışan hem bakımlı hemde temiz bir eve sahip olabilicem sanırım umutlarımı yeşerttiniz :)
vayyyyyyyyy kimler gelmiş
Şu an ikinci haftadayız canımHAFTALIK ÖDEVLER
Eki Görüntüle 1634521
Bu da şu ana kadar yaptıklarımız GÜNLÜK ÖDEVLER
Eki Görüntüle 1634522
Ben şimdi 2. haftanın görevlerini ve günlük yapılanlarının hepsini yoplumu yapmam gerekiyor Tühh keşke daha önce görseymişim burayı ben :) Anam ağlıcak desenize..Peki son gün ne zaman ?
yarın canım
Canım günlüklerden sadece bugünü yap yeter
merabaalar bende geldim :))
naıslsınıızz neler yapmışsınız maşaallah
buhafta sonu dli gibi temizlik yaptım süper oldu evimm haalaa da çok şükür tertemiz..Hoşgeldin :) Sende katıl evlerimiz tertemiz bakımlı olsun artık :)
buhafta sonu dli gibi temizlik yaptım süper oldu evimm haalaa da çok şükür tertemiz..
hepberaber bi işler yapmak daaa güzle olacak
şimdi benim görevim ne bu haftaaaaaBende bu cumartesi bayram temizliği yapcam. Buzlugu düzenlemem gerek.. Neyse buradaki görevleride yaparsam iş tamam kaymak ohh :)
Neeeeeeeeee yarın mıı e insaf yahuBen çalışan bir bayanım ve akşam misafirim var sabah 8de iş başı Allah aşkına ne ara yapıcam ben bunları
şimdi benim görevim ne bu haftaaaaa
Şu an ikinci haftadayız canım
BUNLAR HAFTALIK ÖDEVLER
Eki Görüntüle 1634521
Bu da şu ana kadar yaptıklarımız GÜNLÜK ÖDEVLER
Eki Görüntüle 1634522
Sen önce bugünün ödeviyle başla, BALKON YIKAMAK YA DA SİLMEK
Haftalık görevler için geç kaldın, yarın son gün, o yüzden yeni haftayla birlikte sen de katılırsın
İlk ödev süper balkonum kapalı sadece silsem yeterli olacak.canım sen perşembe aramıza katıldığın için böyle oldu.
2 gün daha bekle yeni görevler ile birlikte yeni haftadan başlarsın.
Ama günün ödevini yap mutlaka, BALKON YIKAMAK YA DA SİLMEK
İlk ödev süper balkonum kapalı sadece silsem yeterli olacak.
ama haftalık görevlere bayram dönüşü başlayayım cumartesi günü izne çıkıyorum. zaten o zamana kadar ancak çamaşır toplama falan yaparım.
bahane üretmiyorumyanlış anlamayın bayram dönüşü tüm görev ve ödevlere varım
Çok özür dileyerek giriş yapıyorum çok fena koşturma içindeyim. Pazar günü gitmeye karar verdi eşim ve buda benim koşturmaca içinde olmama sebep oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?