- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
Bir de kuralları hatırlatalım
1- GÜNLÜK YAPTIĞIMIZ İŞLERİ BURAYA YAZMIYORUZ SADECE ÖDEVLER VE GÖREVLER HAKKINDA PAYLAŞIM YAPIYORUZ
2- ÖDEVLERİ AKSATMIYORUZ
3-HAFTALIK GÖREV BİLDİRİMİNİ CUMA GÜNÜ YAPIYORUZ
4-LİSTEDEKİ ARKADAŞLARDAN SABAH 4'TEN SONRA İLK GELEN GÖREV VEREBİLİYOR.
5-GÖREVLER AĞIR GÖREVLER OLMUYOR, "TÜM" YERİNE "3" "5" GİBİ SAYILARI KULLANIYORUZ.
yarışmacı arkadaşlara başarılar
3 ve 5 ne demek oluyor
Çok özür dileyerek giriş yapıyorum çok fena koşturma içindeyim. Pazar günü gitmeye karar verdi eşim ve buda benim koşturmaca içinde olmama sebep oldu.
Çamaşırlar yıkanıyor, ütüler yapılıcak,dün de domates, biber barbunya aldık yeniden yaptıklarımız az geldi gözümüze çünkü kv ye de götürülecek. Eşim barbunya temizledi, biber közledi sağolsun, ben bamya temizleyip sabah a kadar hatta 2 kilo bamya bir bereketli oldu sağolsun sabah 6 da bitti. Domates sos yaptım bşr daha. Şuan mutfak uçuyor her yer heryerde, çamaşırları koydum yıkanıyor bitsin asılacak, salon da kızlar hamur partisi yapmış heryer hamur onlar temizlenecek silinip süoürülücek
kızlar banyo edicek, yemek yok akşama o yapılıcak..
Ben çok yorgunum ama yaaa.
BUGÜNKÜ ÖDEV
Balkon yıkamak
ÖDEV YAPANLAR
1-naz__24
2-cnntrm
3-denizyagmur4
4-yesa1
5-bi kahve
6-anathema 8
Kızlar salı gitmeden yikamistim bugün sildim sadece haftalik görevlerde bitti çalışma Odam yok çocuk odasını duzenledim kıyafetleri elden geçirdim kuculenleri ayirinca geriye bişey kalmadı zaten:)
Ben hali yikama makinesi ile yikiyorum normalde canım ama 10 gün önce yeni yaptığım için ilk defa elimle sildim valla daha zormuş ve o kadar uğraşmaya rağmen lekeler tam çıkmamış teknolojinin gözünü seveyim :)
Ben hali yikama makinesi ile yikiyorum normalde canım ama 10 gün önce yeni yaptığım için ilk defa elimle sildim valla daha zormuş ve o kadar uğraşmaya rağmen lekeler tam çıkmamış teknolojinin gözünü seveyim :)
Canim ben fakirin hem süpürge hem hali yikama olanını aldım genel temizlikte onu kullanıyorum gunlukte fakir darky var ya onunla idare ediyorum böylece yer sorunu olmuyor@
anladım canım, keşke benim de halı yıkama makinem olsa ama tabii öncesinde onu koyacak bir yerim
@
anladım canım, keşke benim de halı yıkama makinem olsa ama tabii öncesinde onu koyacak bir yerim
Acilin acilin ben geldiiiim. Anaaaam ifsa edilmisim
Biz kizimla anneannedeyiz. Gunluk ve haftalik gorevlerin hepsi tamam. Arz ederim.
Ama yazmaya utandim simdi. Cunki aslinda bu gorevleri yapmis sayilmamannecigim biz gelmeden bayram temizligini bile bitirmis. Gorevleri yapmam 5 dk mi bile almiyor. En uzun suren hergun balkon yikamak
Yalniz bu haftaki tum gorevler benim evimde yapmam gereken islerdi,kotu denk geldi. Donunce tekrar versenize bu gorevleri
ödev yapanlar | mutfak dolabı dışını silmek | 2 kanepe koltuk silmek | Çalışma odası ofis düzenleme evrak fatura atma | Banyo dolabı ve temizlik malzemeleri düzenleme temizleme |
---|---|---|---|---|
sosyoloji12'nin annesi | 1* | 1* | 1* | 1* |
Aklımda ilk fırsatta oturup araştıracağımayseyma senin için daha zorunlu bir ihtiyaçmış canım ya, dediğin gibi sobalı da daha çabuk kirlenir, forumlarda vardır kesin yorumlar, bir bak bakalım neler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?