hımmm anladım canım, dediğin gibi denemek için alayım bakalım. Ben genelde orkid, ya da molped kullanıyorum.ben açıkcası memnunum.arkadaşın dediği gibi naylonlu olduğu belli ama bende kötü etki yapmıyor.hatta benim için orkidden hiç farkı yok.üstelik pahalı da değil,denemekte fayda var
dondurucuda yerin olsaydı, barbunya atabilirdin, bamya koyabilirdin ama yerim az diyorsun. Bir de kışlık domates ve menemenleri cam kavanoza yapıp, dışarda bekletebilirsin.Ben alışverişe çıkıp öyle işlere başlayacaktım bölünmesin diye ama beklediğim para yatmamış
Şimdi başlıyorum kızlar, bugün işleri bitirmem lazım ki yarın pazara çıkayım. Derin dondurucum olmadığı için buzlukla idare ediyorum geçenlerde menemenlik ve yeşil fasulye koymuştum biraz. Yarın da domates sosu yapmayı düşünüyorum evde yanlışlıkla aldığım buz poşetleri var onlara doldurayım:) Başka ne alsam bilemiyorum yerim de az, şimdi buzluğu bi elden geçireyim:)
evet yakalandım
yazmıştım aslında görümcem bizde,evde kalamıyoruz pek,kalsam da onla temizlik yapmak istemiyorum.yarın sabah gidecek inşallah. akşama da ver elini temizlik yapıcam
Tarhana yapiyoomHer zaman bekleriz canım, en yazından yapabildiklerini yazarsın, haftalıkları yapmaya çalışırsın, bir yerden sonra ne yaparsan kar
Çok mantıklı canım ama bim'den de ucuz gimsa var, yine reklam yapmıyorum ama inanılmaz ya fiyatlar
ayyyyy feraceliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ne istiyosan onu yapyaa
aaa gerçekten mi?çubuk krakerinde çıkmış
Biz dün bitirdik anamla,ama anam ağladıTarhana yapiyoom
Kombi süper fikirFeraceli kolay gelsin canım benim
ayseyma canım ya çok tatlısın
Eki Görüntüle 1634302
18 eylül cuma kombiyi temizlemek inşallah yazacaktım inşallah ı unutmuşum
KIZLAR AÇIKLIYORUMMMMMM
haftalık ödevlerden tek bir tane bile yapmayanlar var sanki aramızabugün günlerden perşembe hadi ama
Bu kişileri ifşa etme vakti geldi
@Bi kahve
E eniyikadinoyuncu
@zambak86
@ultraanne
@sosyoloji12
tencerekapakmisali (canım bugünkü ödevi verip kaçmak yok, haftalıklar nerede
@yesilkubbe
not: Mazaret belirttiyseniz ben duymamış olabilirim
Anamm ifşa edilmişim yakendi verdigim gorevi yapmıştım sadece (Dış kapi silme ).Digerlerine fırsat bulamadim. Balkonu da eşim yıkıyor hafta sonu. 2 gundur calisma odasiyla ugrasiyorum. Az kaldi.
koltuğuda sileyimde bende 4 lüyüm bari:)canım ödevleri demiyorum görevler görevler, hani şu tablodakiler
Dur yazdıktan sonra fark ettim :) çalışma odasına başlamışsın :)
Eki Görüntüle 1634411
HAFTALIK GÖREVİ 4'tE 4 YAPAN 4 KİŞİ OLDUK
yesa1
dagcı
feraceli
koalina
Canım aslında ben ve eşim sevmeyiz tarhanaÇok zor ya bi yagünesin anlında ama kışında sefasını sürücezzzz
Biz evde çok severiz kışın her gün yapılırCanım aslında ben ve eşim sevmeyiz tarhanaben şifa niyetine içerim eşim hiç içmez amma velakin çocuklar çok seviyor oğlum kafa tutuyor tarhana yap diye oğlum bitti evde yok dedim marketten al dedi,markette olmuyor annane yapıyor dedim ona söledi annemde sağolsun hemen yoğurdu KV de bugün çıkarıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?