ayni evlenmi$iz canimSe
Sende bendensin o zaman. Ben 2007 de evlendim ama. O eski haliiiimmmden eswr yok simdii.
Gunluk odevi yrn sabaha karsi yuzumu sabunlamak olarak yapti yazayim barim aslinda sacimi taradim da yazabilirim. Zira onu bile es geciyorum. Oyyy annelik
Kızlar bugün misafirimiz geldi bir hafta bize ve her gün onu gezdireceğiz bu hafta çok yoğun olup fazla giremeyeceğim anlayacağınız... Bugün tam benlik imiş ödev amma lakin misafir telaşından ötürü çok metal meşgul idim yoksa bakımın dibine vururdum yanniiiii
Efendim ben her gün rutin cilt bakımı yapıyorum zaten yüz yıkama ya da peeling arkasından maden suyu buzu ile masaj ve nemlendirme. Bugün de yaptım bunu ilave olarak da birazdan bütün bacaklarımı güzelce kremleyip uyuyacağım...
Bu arada bıyık oldu kezban sormayınn bugün alamadım işte yarın sabah kendim alırım inş ya da kuaföre gider miyim bilmiyorum gezmelere şu bıyıklarla gitmeyim de :)
chentiq şekerim düşünelim yavrum düşünelim ve senle uyku düzenimizi düzeltme konusunda yardımlaşalım...
Tamam arkidişim, sen de katıl bize...uyku düzenlemede formül bulursanız ben de varımzira bu saat oldu ayaktayım sabah 7.30da kalkıp işe gidicem mecbur ama işe gitmediğim vakitler oğlan beni zorla yataktan kazıyorrr
Ben 6 da kalkiyorum ise giderken akşamdan fönümü çekiyorum sabahtan makyaj falan anca yetişiyor ama yatakları bile toplamadan çıkıyorum evdenayynı ben :) ben saçımı şööyyle üstten üstten bir tarayıp topluyorum işe giderken normalde öyle ruj falan yok uzun zamandır. bugün azıcık makyaj yapınca kendime bakım yaptım zannettimvalla canım ne anneler var be nasıl bakımlı geziyorlar anlamıyorum ki nasıl başarıyorlar benim bir de tek çocuk daha...
20 Ekim tarihli ödevimiz;
1- wc ve banyonun havalandırmasını (kapak, pencere, panjur hepsi olur) silmek
2- en az 15 sayfa kitap okumak.
harikaaaaa20 Ekim tarihli ödevimiz;
1- wc ve banyonun havalandırmasını (kapak, pencere, panjur hepsi olur) silmek
2- en az 15 sayfa kitap okumak.
Ben 6 da kalkiyorum ise giderken akşamdan fönümü çekiyorum sabahtan makyaj falan anca yetişiyor ama yatakları bile toplamadan çıkıyorum evden
Aslında alışınca kalkılıyo canım çok geç yatiyosun galiba ben 11 de yatarım en gec nadir 12deErken kalkamiyorum ki benayrıca ben de yatak falan toplayamiyorum öylece beni bekliyorlar kapıyı çekip çıkıyorum :))