- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
17 EKİM - 23 EKİM HAFTALIK GÖREVLERİ:
5 te 5 görevim tamam efendim:)
- Tum evin genel temizligini yapmak. Supurmek, silmek, toz almak. + Dün yaptım halıları çırptım, oturma odası salon camı sildim, koltukları çektim altlarını sildim komple çekilebilen eşyaları çektim, tozu aldım
- Fotoğraflarimizi tasnif etmek. Cep telefonu, pc, album. Elde ne varsa. Cok fazla fotografi olanlar icin Asgari duzenleme suresi 1 saattir. + Çok şükür az önce bitti bende bittim ama, bir tek usb ye atmak kaldı onu da deniyorum hafızası dolu maalesef.
- 1 dolabı içli dışlı düzenlemek temizlemek (Banyo, portmanto, yatak odası.. Artık hangi dolabınızın ihtiyacı varsa. Buzdolabi, kiler, kömürlük, yukluk dahil) + Düzenlenecek pek bir yer yok, salondaki sehpanın çekmecesini düzelttim, bel ağrım geçerse buzdolabı temizlerim belki laf olsun diye:)
- Evdeki tum fircalari dezenfekte etmek, kaynatmak. Dis fircasi, sac fircasi, lavabo klozet fircasi... Elbise fircasi + Dezenfekte edildi, yeni tarak alıcam birde:)
- Yazlik ayakkabilarin bakiminin yapilarak kaldırılması, kislik ayakkabilarin bakimlarinin yapilarak yerlestirilmesi. Bakim yapilmasi gereken Ayakkabi sayisi cok fazlaysa, alt rakam en az 20 diyelim. + portmanto temizlerken yapmıştım bu işi ama hiç kullanmadıklarımı vericem bugün inşallah, gerçi pek yok da, zaten yeni ayakkabıya ihtiyacım var.
- Aşure ve hicri yilbasiniz da bu vesileyle mubarek olsun. Dileyenler kendileri icin senelik maneviyat plani yapabilir. Kuran ogrenmek, namaza baslamak, sabirli olmak, daha cok hayir islemek vb. Gibi. Yalniz bunu yaptim yapmadim gerekli veya degil diye listeye eklemenize gerek yok. Bu tip konular kisinin hur iradesine kaldigindan dolayi tartisilmamasi gereken konular. Ben fikir olusturmasi acisindan yazdim. + Bu görev için ayrıca teşekkür ederim, bu konuda bende bir şeyler yapmaya başlamıştım ibadet çizelgesi gibi, inşallah uyabilirim
5 te 5 görevim tamam efendim:)