- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğendiler canım kapanın elinde kaldıNAZ24 hadi geçmiş olsun canım atlattın eminim ki şahane geçmiştir, hediyelikleri beğendiler mi
@__ATALANTE tabii ki kabul olur canım
A anathema8 valla iyi olmuş canım benim
@anka_misali geçmiş olsun canım benim
Beğendiler canım kapanın elinde kaldı
Sağol canım geçti çok şükür Rabbim hiç bunaltmadı la havle çekdim içimden keza çok çocuk vardı acısı iki gündür çıkıyor başım hiç durmadan ağrıyor berbat bi haldeyim Bakım ödevide verildi ama kılımı kıpırdatacak halim yokgeçmiş olsun canım kazasız belasız atlattınız cemiyeti maaşallah Rabbim damatlığını da göstersin paşanın
Sağol canım geçti çok şükür Rabbim hiç bunaltmadı la havle çekdim içimden keza çok çocuk vardı acısı iki gündür çıkıyor başım hiç durmadan ağrıyor berbat bi haldeyim Bakım ödevide verildi ama kılımı kıpırdatacak halim yok
İnş damatlığınıda hep birlikde görürüz :)
Bakim bile lüks
İnş yarın daha iyi olurum doktora gidicem düzelmezsem,evet banada miğde bulantısı yapıyor malesefbu hafta kendini toplama haftası olsun sana o zaman.. ben de kardeşimin düğününden sonra ancak kendime geliyorum. düğünün ertesi günü işe başlayınca ben de toparlanma uzun sürdü.. baş ağrısı da illet bir şey ilaç kesmiyor ve seni çok yıpratıyorsa doktora git de bir iğne yapsınlar ben de çok çekmiştim mide bulantısı falan yapmaya başlıyor ağrı şiddetlendikçe...
Hele spor hic yapamam. Diger topike yazarim. Yarina gelecek misafire hazirlanan hamur isi de kabul muChentiq kuş noldu yahu deme öyle bence spor da kabul
Hele spor hic yapamam. Diger topike yazarim. Yarina gelecek misafire hazirlanan hamur isi de kabul mu
kuzucum ben o fotolara baksam beni degil gunluk odevin bakimi haftalik gorevler bile paklayamazdün gece ben misafirleri geçirdim oturup fotoğrafları ayıklamaya koyuldum.. bekarlık fotoğraflarımda kendimi kıskanınca gece 3 civarı kalkıp peeling yaptım üstüne de siyah nokta bandı yapıştırdım nemlendirici vs.. yaparsın sen de canım yaa sen chentiq sin ev sahibemizsin
kuzucum ben o fotolara baksam beni degil gunluk odevin bakimi haftalik gorevler bile paklayamaz
Sende bendensin o zaman. Ben 2007 de evlendim ama. O eski haliiiimmmden eswr yok simdii.ahaha alemsin canım yaa sanki beni pakladı mı? olsun buna şükür.. fotolarda 24-25 şimdi 31 olmuşum olacak o kadar napalım
Se
Sende bendensin o zaman. Ben 2007 de evlendim ama. O eski haliiiimmmden eswr yok simdii.
Gunluk odevi yrn sabaha karsi yuzumu sabunlamak olarak yapti yazayim barim aslinda sacimi taradim da yazabilirim. Zira onu bile es geciyorum. Oyyy annelik