baktım canım yorumda yaptım faydam olsa keşke, bende bugün psikiyatriste gidicem son anda caymazsam yineArkadaşlar bu konuma bi göz atarmısınız fikirlerinize ihtiyacım var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sim-icin-ne-yapabilirim.868415/#post-43122382
bende bugün yeni kitap aldım kendime. "eylül "diye tük klasiklerinden bir roman var ya onu aldım. uzun zamandır okumak istiyordum nedense. bugünkü ödevde tam bana göre oldu. havalandırmaları silmiştim yakında ama akşama tekrar kontrol ederim.
Aslında alışınca kalkılıyo canım çok geç yatiyosun galiba ben 11 de yatarım en gec nadir 12de
Dünde ben öyleydim canım bir azimle giriştim işe, iyiki yapmışım bugün o kadar moralim bozuk ki, bulaşık ev toplam az süpürme dışında bir şey yapmıyorumBen yine eski moduma döndüm
Ev perişan, mutfakta bulaşıklar, ortalıkta oyuncak ve çamaşırlar, yataklar dağınık ben dağınık
nasıl bir kitapmışki bu çok merak ettim??Yıllardır tekrar tekrar okuduğum. Liseden beri atmadığım ve asla atmayacağım tek kitap.
Dünde ben öyleydim canım bir azimle giriştim işe, iyiki yapmışım bugün o kadar moralim bozuk ki, bulaşık ev toplam az süpürme dışında bir şey yapmıyorum
nasıl bir kitapmışki bu çok merak ettim??
amannn canım eşimle sorunlarımızı var bizim aşamıyoruz olmuyor tek başıma olmuyor yani... öpüyorum kızınıHayırdır canım niye moralin bozuk.
Ben öylece yattım bu gün. Sonra kızımı fiziğe götürdüm geldim yine yatıyorum. :)
Amann napayım hiç içimden gelmiyor.
Ah canım ya hangimizin yok ki. Ama hep biz kafaya takıyoruz onların umurunda bile değil. Boşver bu hayata bir kez geleceğiz onu da erkeklerin odunlukları için üzülerek geçirmeyelim. Allah sağlık versin gerisi hep boş.amannn canım eşimle sorunlarımızı var bizim aşamıyoruz olmuyor tek başıma olmuyor yani... öpüyorum kızını