Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

body shop soft musk summer breeze 30 ml çok az kullanıldı takasta..
orjinal.. body shoptan aldım.. daha önce 2 tane takas yaptım buradan sorunsuz :)

hmm bazılarının maskeleri düşüyor mu ne ? yerimseniben
nemida sana avon meadow dew i öneriyorum var mısın takasa?

maskeler düştü bile ben ona takas teklıf etmıstım ıyıkı kabul etmemıs yoksa gıdecektı hatta demiştimkı gıvenchy be yı al vıktor rolfu ver sonra bende vısh ın gunduz versıyonu var o da türkiyede yok onu al clasıc vısh le takas edelım demıstım o da 2 ye 2 olmaz 2sıne 1 parfum gondderıırım demıstı ııyıkıde demıs yagnı yoksa turkıyede bulamayacagı 2 tane parfume sahıp olacaktı 5 tl lık parfüm ile :umursamaz:

Kızlaarr kİm haklı Çıktı ben sİze ne dedİmmm
iyi dedin ne guzel bı iş ya aslında al 5 tl ye en gözde parfümleri getir burda 100 tl lık parfümlerle takas et tuhh keske önce bn akıl etseydim :):) ya insanlar bizleriaptalmıı zannedıyo hıc anlasılmayacak mı zannedıyo nedır ben anlamadım vallaha şimdi yeni bir üyelık alıp gelir nasılsa onda parfum bol burdada bol değiştirir değiştirir durur

verilmiş sadakan varmış canım,bana da aynısı oldu iyi ki takas yapmamışızkaydirigubbakcemile3

evet kızlar banada chanele karşılık hypnotic poison ve viktor rolf önerdi boshayallersmile neyse bide kendisi özellikle bi kahve içelim vaktin varmı falan diye sordu :sm_confused:

evet kızlar banada chanele karşılık hypnotic poison ve viktor rolf önerdi boshayallersmile neyse bide kendisi özellikle bi kahve içelim vaktin varmı falan diye sordu :sm_confused:

seninkide ayrıymış tugibu'cum.hem çağırmış hem gelmemişkaydirigubbakcemile3neyse artık geçmiş olsun hepimize:lepi:

verilmiş sadakan varmış canım,bana da aynısı oldu iyi ki takas yapmamışızkaydirigubbakcemile3
bencde ama şimdi iyimi oldu bu kadar insanın ahını aldı bnce hıc ıyı olmadı hakkatten parfüme üzülmezdim canımdan degerlı degılya nasıl boylebı aptallık yptım dıye kndıme kızardım zaten bız en basından berı mneslı ile konuşuyoduk onun parfümleri hakkında

ecz sn ye yolldığım orjinal rumeur rose2 yi de aldı madambatory... ecz sn ye de 5tl lik parfüm yolladı.. ama kendisi ona inandı ve beni suçlar tarzda konuştu... bundan kaç sayfa önce yazdım açıkladım bu durumu size inanmamakta ısrar ettiniz.. bundan sonra da yeni üyelere karşı da temkinli olun...

evet kızlar güzel bı parfumumu daha gözden cıkarttım PURE WıSH normal wıshın gündüz versiyonu daha hafıfı

Pure wish, klasik arzuların yeni sürümü oriantal bir parfüm. Koku Grubu: Oryantal, Vanilya Notalar: Baş notalar: Kırmızı kuş üzümü, armut ve Japon yuzu Orta notalar: Karabiber, siklamen, inciçiçeği ve adaçayı, Son notalar: Karamel, vanilya ve sandal ağacı

BUDA TÜRKıYEDE YOK KIZLAR

dıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdıdııdıdddddddddddııı

escada magnetism edp 40ml
v.secret very sexy edp 50 ml
v.secret vanilla 250 ml
cacharel amor amor 90 ml
tom ford black orc. 20 ml
v.secret blacberry 200 ml
pink sugar body lotion 200 ml
soft musk sprey+pudra
bayanssulusmilebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…