- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #3.401
ayrıca artık bu topiğe girmemeyi düşünüyorum.çünkü beni geriyo.bana ulaşmak isteyen özelden msj atsın.zaten biçok arkadaşımla hala görüşüyorum.msnleri bende mevcut.insan ne yaparsa endine yapar.yeni üyelerden kesinlikle kaçının.benden tavsiye.yoksa üzülen siz olursunuz tıpkı benim vede dişiyengeç hatta mavi26 gibi.mutlaka bi yerden çıkar.nasıl içine sinip de bu janette gönderilen parfümleri sıkacak.haram olsun sadece bunu söylüyorum.ben zaten kullanmıyordum ama en azından takas şansım vardı.her ay 4-5 tane parfüm alıyorum zaten.ama insan yine de üzülüyor.ancak bu tarz dolandırıcılıkları herkes yazsın topiğe.herkes bilinçlensin.insanı takastan da soğutuyor bu tarz kişiler.benim msnem belli.biçok arkadaşımda var.bana ulaşmak isteyen ulaşır takas için.artık buradan takas yapmayı düşünmüyorum.hata bende aslında.nasıl güvendim de gönderdim.işte kişi karşısındakini de kendisi gibi biliyor.ne diyelim.hayırlısı olsun artık
.
valla ben burda en çok marsmelow,deydey,kuncuk,eylültamer,seertmece,mylo,sayamadığım biçok arkadaş takas yaptığım.
Ayrca asla güvenmediklerim de sahtekar janette,ephedruara yani madameborthy,melbora_09yani melbr daha da eski ismi olarak yani mnesli.
Herkes yazsın kime güveniyo kime güvenmiyo.tabi hatırladıklarını
herkes ona göre önlem alsın.
Isteyen göndersin,isteyen o kişilere göndermesin
valla ben burda en çok marsmelow,deydey,kuncuk,eylültamer,seertmece,mylo,sayamadığım biçok arkadaş takas yaptığım.
ayrca asla güvenmediklerim de sahtekar janette,ephedruara yani madameborthy,melbora_09yani melbr daha da eski ismi olarak yani mnesli.
herkes yazsın kime güveniyo kime güvenmiyo.tabi hatırladıklarını
isteyen göndersin,isteyen o kişilere göndermesin
dişi yengeççim sen ne takas etmiştin janetteyle
Valla kızlar ben bugüne kadar çorummelek,eczsena,cafelette,mnesli ve jenifer1905 'le takas yaptım.Hepsindende çooookkk memnun kaldım.Hatta jenifer1905 gönderemedi henüz bana hastaymış ama zaten onunla daha önce takas yapmıştık.güvenim tam.
Janette'ye gelince onunla yaptık takas.sordum parfümün orjinalmi diye oda bir siteden kazandım sanırım sahte göndermezler dedi.Bi arkadaşta o site sahte gönderiyor deyince janettenin suçu olmadığını anladım..
Ama eczsena ve dişi yengeçe göndermemiş sanırım...Offf niye böyle şeyler olur bilmiyorum yaa...İnşallah ortada bi yanlış anlaşılma vardır da parfümleri eline geçer arkadaşlarımın...
Bu arada başka takas yaptıklarımda varsa unuttum:))Noolur kusura bakmasınlar.Yani bu zamana kadar yaptığım takaslardan memnun kaldım.
birde beautysy vardı.onunla yaptığım takastanda çook memnun kaldım
ayrca asla güvenmediklerim de sahtekar janette,ephedruara yani madameborthy,melbora_09yani melbr daha da eski ismi olarak yani mnesli.
herkes yazsın kime güveniyo kime güvenmiyo.tabi hatırladıklarını
isteyen göndersin,isteyen o kişilere göndermesin
bacım ben yokmuyum ama :2::2::2: ağlarım sona bak..... ben de ecz.sn , maix, seertmece,mavi26, marshmellow,nil,spidigonzales arkadaşlarımdan çok memnundum....hepiniz de saolun arkadaşlar....geçmişte sadece eski ismi siyahmavi yeni ismi "yamukprenses" le olan takasımdan memnun kalmamıştım bayaa sorunlar olmuştu ve ilk kez başıma gelmişti, onun harıcinde başka hiçbir sorunum olmadı. diğer arkadaşlarımdan cok memnun kaldım. bu güzel topikte böyle şeylerin olması çok üzücü...kim haklıysa umarım adalet yerini bulur.....
kızlar bi yanlış anlaşılma olmuştur topikte böyle okuyunca üzülüyorum yaw
işinize karışmak istemem ama karşılıklı bi anlaşma yoluna gitseniz.
bir de kızlar benim anlamadığım bu site yönetimi millete şu yasak bu yasak diyeceğine bu konularda da biraz ilgilenip mağduriyet giderme yolunu bulsa daha mantıklı olmaz mı? mesela çorummelek kullanıcı isimli arkadaşla takas yapacaktık ortada bişi yokken kızın üyeliğini sonlandırdılar ki ondan sonra bile kız yollamış bana güvenip de. neyse ki bende msn vardı da ben de ona yollayabildim. böyle güvenilir insanları siteden uzaklaştırırlar işte diğer sahtekarların da önünü açıyorlar. şimdi site yönetimi bu mağduriyeti gidermek için ne yapıcak merak ediyorum.
herkes kime güveniyo kime güvenmiyor yazsın bence.sebeplerini şüphelerini de yazsın.böyle olaylar olmasın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?