• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Kızlar lolita lemplicka isteyen yokmuuuu..banada takastan geldi kokusu çok güzel ama tenime gitmedi sanki.o yüzden takastaaa

Hayallerin gücünden esinlenerek yaratılmış olan
Lolita Lempicka Si parfümü
fantezi ve tutkuların bir arada olduğu bir dünya'ya sizi davet ediyor.
Teninizde bir gizemin kanıtlarını bırakan
mutluluğunun parfümü olan bu kokunun
tepe notasını bergamut, mandalina, kuşburnu,
orta notasını ıtırşahi, şebbol, helyetrop,
baharatlı dip notasını ise elemi, patçuli, tonka fasulyesi ve amber oluşturmaktadır.
[/QUOTE]

Kızlar lolita lemplicka isteyen yokmuuuu..banada takastan geldi kokusu çok güzel ama tenime gitmedi sanki.o yüzden takastaaa

Hayallerin gücünden esinlenerek yaratılmış olan
Lolita Lempicka Si parfümü
fantezi ve tutkuların bir arada olduğu bir dünya'ya sizi davet ediyor.
Teninizde bir gizemin kanıtlarını bırakan
mutluluğunun parfümü olan bu kokunun
tepe notasını bergamut, mandalina, kuşburnu,
orta notasını ıtırşahi, şebbol, helyetrop,
baharatlı dip notasını ise elemi, patçuli, tonka fasulyesi ve amber oluşturmaktadır.
[/QUOTE]
cnmm ben parfumune talıbım eger benım takasa koyduklarıma bır bak ıstersen ama bazı takaslık urunlerımde kullanmadıgınız makyaj malzemelerın takası topıgındeeee

dilanncım allurecim sizinle takas yapamıcam sanırım.çünkü sizdekiler olmadı bana.allurecim calvin kleiinin kokularını ben pek sevmiyorum.artık başka takasa inşallh canım benim.bu arada sağol cnm verdiğin bilgiler için

19melek sana msj atamıyorum.sendeki kokular sanırım şekerli.ben şekerli istemiyorum fresh koku istiyorum kremsi falan.başka yok mu sende.benim özzel msjda da sorunlar oluyo.bakıyorum msj gelmiş ama gözükmüyo sayfamda

canım lolita lemplica si ile takas düşünürmüsün??
canım sen o lolitayı jannete ile i takas yapmıştın. ben de takas yaptım ama bir türlü haber alamıyorum. sen takası onla yaptıysan biraz içim rahatlıcak. en azından yolladığını bilicem.

canım sen o lolitayı jannete ile i takas yapmıştın. ben de takas yaptım ama bir türlü haber alamıyorum. sen takası onla yaptıysan biraz içim rahatlıcak. en azından yolladığını bilicem.
canım ben de ona parfüm gönderdim.ptt kargo ile. o da bana mail atmış aras kargo ile gönderdim diye.bi rakamlar yazmış.cuma gönderdim dedi.telefonu kullanım dışı.yurtdışına çıkcam oturma izinim bitiyo demiş.ancak aras kargoyu aradım isminize kayıt yok dedi.sana ne demiş.bana ulaş msj attım sana

benim takaslık parfümlerim hala duruyor kızlar:31:
pink sugar 75 ml (buram buram yanık şeker kokusu)
marc jacobs-daisy 85 ml (ferah çiçek kokusu)

Kızlar janetteyle takas yapmıştık biliyorsunuz.Ben ona iki tane avon parfümü gönderdim.Hatta yanındada 1 tane ufak bilyeli avon parfümü gönderdim oda bana lolita.Parfümü bugün ykm ye sordum maalesef orjinal değilmiş.Bana parfümü cosmotürk diye bir siteden kazandığını söylemişti.O sitenin sahte parfüm göndericeğinide sanmıyorum.Aklınızda olsun...:19:

geçmiş olsun:(
bende takas yapacaktım onunla, çok aceleciydi:S biraz şüphe ettim ama konduramadım işte
hatta sana sormuştum senmi takas ettin diye:53: neyse cana geleceğine mala gelsin, üzülme

Back