• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ayrıca artık bu topiğe girmemeyi düşünüyorum.çünkü beni geriyo.bana ulaşmak isteyen özelden msj atsın.zaten biçok arkadaşımla hala görüşüyorum.msnleri bende mevcut.insan ne yaparsa endine yapar.yeni üyelerden kesinlikle kaçının.benden tavsiye.yoksa üzülen siz olursunuz tıpkı benim vede dişiyengeç hatta mavi26 gibi.mutlaka bi yerden çıkar.nasıl içine sinip de bu janette gönderilen parfümleri sıkacak.haram olsun sadece bunu söylüyorum.ben zaten kullanmıyordum ama en azından takas şansım vardı.her ay 4-5 tane parfüm alıyorum zaten.ama insan yine de üzülüyor.ancak bu tarz dolandırıcılıkları herkes yazsın topiğe.herkes bilinçlensin.insanı takastan da soğutuyor bu tarz kişiler.benim msnem belli.biçok arkadaşımda var.bana ulaşmak isteyen ulaşır takas için.artık buradan takas yapmayı düşünmüyorum.hata bende aslında.nasıl güvendim de gönderdim.işte kişi karşısındakini de kendisi gibi biliyor.ne diyelim.hayırlısı olsun artık
.

maalesef böyle şeyler oluyor işte :(( sen sıkma canını yinede , canın sağolsun ..
ama ne kadar ayıp ya , bir parfüm için değermi , neden gösterilen iyi niyet çoğu zaman kötüye kullanılıyo anlamıyorum ve de çok üzülüyorum ..
bu sitede hepimiz çok şeyi paylaşıyoruz yeri geliyo kimseye anlatamadığımız dertlerimizi paylaşıyoruz ..
yakışmıyo bu siteye böyle şeyler ama var işte kötü insanlar :((
olabildiğince dikkatli olmaya çalışmaktan başka çare yok ...

valla ben burda en çok marsmelow,deydey,kuncuk,eylültamer,seertmece,mylo,sayamadığım biçok arkadaş takas yaptığım.
Ayrca asla güvenmediklerim de sahtekar janette,ephedruara yani madameborthy,melbora_09yani melbr daha da eski ismi olarak yani mnesli.
Herkes yazsın kime güveniyo kime güvenmiyo.tabi hatırladıklarını
herkes ona göre önlem alsın.
Isteyen göndersin,isteyen o kişilere göndermesin

sen benimle hiç takas yaptın mı? Yapmadın. O halde senin bana güvenip güvenmemen hiç alakadar etmez. Sen kimsinki? Kendini ne sanıyorsun anlamadım. Sen başbakanmısında senin güvenini almam gerekiyor. Insanları karalamayı bırak. Terbiyesizce davranıyorsun.

hatta birbirimize referans olarak takas yaptığınız kişileri söyleyin de nasıl olmuş takas.takastan ne çıkmış.takas yapılmışmı karşıdaki de bilsin.en azından araştırma şansı olur

valla ben burda en çok marsmelow,deydey,kuncuk,eylültamer,seertmece,mylo,sayamadığım biçok arkadaş takas yaptığım.
ayrca asla güvenmediklerim de sahtekar janette,ephedruara yani madameborthy,melbora_09yani melbr daha da eski ismi olarak yani mnesli.
herkes yazsın kime güveniyo kime güvenmiyo.tabi hatırladıklarını
isteyen göndersin,isteyen o kişilere göndermesin

sen son derece sorunlu,kendisiyle dahi kavga eden,saygısız iftiracı utanmaz birisin.Çok önceki sayfalara gittim okudum,Önceki kavgalardaki basit jargonla yazışmalarına şahit oldum kişilere neler demişsin iğrendim güldüm.seviyeyi görmek isteyen görür. üşenmesin eskileri okusun.
benle ne alışverişin oldu ki sen bana iftira atabiliyorsun?bunu bi ispat et bakayım.Hadi bekliyorum. kimsenin 2.el parfümüne tenezzül etmedim (benim elimdekilere edenler oldu gerçi.)tek bir çöpüne de.ama nerden uyduruyorsun o da senin psikolojin işte! ama sendeki ürünlere tenezzül edenler varsa onları yazacaksın arkadaş! kimle alışverişin olduysa onu yazacaksın.sende de kapaksız şaibeli parfüm vardı bende bundan şüphelenmiştim ama değer vermedim ki buralara yazayım.İnsanların üzerine saldırma biraz ya!İftira attıkça başına böyle işler daha çok gelir!!!!

Son düzenleme:
kızlar bi yanlış anlaşılma olmuştur topikte böyle okuyunca üzülüyorum yaw:59:
işinize karışmak istemem ama karşılıklı bi anlaşma yoluna gitseniz.

bir de kızlar benim anlamadığım bu site yönetimi millete şu yasak bu yasak diyeceğine bu konularda da biraz ilgilenip mağduriyet giderme yolunu bulsa daha mantıklı olmaz mı? mesela çorummelek kullanıcı isimli arkadaşla takas yapacaktık ortada bişi yokken kızın üyeliğini sonlandırdılar ki ondan sonra bile kız yollamış bana güvenip de. neyse ki bende msn vardı da ben de ona yollayabildim. böyle güvenilir insanları siteden uzaklaştırırlar işte diğer sahtekarların da önünü açıyorlar. şimdi site yönetimi bu mağduriyeti gidermek için ne yapıcak merak ediyorum.

Son düzenleme:
artık buraya takılmıcam.bazılarının işine gelir zaten.bana ulaşmak isteyen özelden msj atsın.zaten msnsi olan arkadaşlarım da var oradan görüşüyoruz.bu bu topiğe son yazım.asla bu topiğe girmicem artık.

Valla kızlar ben bugüne kadar çorummelek,eczsena,cafelette,mnesli ve jenifer1905 'le takas yaptım.Hepsindende çooookkk memnun kaldım.Hatta jenifer1905 gönderemedi henüz bana hastaymış ama zaten onunla daha önce takas yapmıştık.güvenim tam.
Janette'ye gelince onunla yaptık takas.sordum parfümün orjinalmi diye oda bir siteden kazandım sanırım sahte göndermezler dedi.Bi arkadaşta o site sahte gönderiyor deyince janettenin suçu olmadığını anladım..
Ama eczsena ve dişi yengeçe göndermemiş sanırım...Offf niye böyle şeyler olur bilmiyorum yaa...İnşallah ortada bi yanlış anlaşılma vardır da parfümleri eline geçer arkadaşlarımın...

Bu arada başka takas yaptıklarımda varsa unuttum:))Noolur kusura bakmasınlar.Yani bu zamana kadar yaptığım takaslardan memnun kaldım.

birde beautysy vardı.onunla yaptığım takastanda çook memnun kaldım

Son düzenleme:
Valla kızlar ben bugüne kadar çorummelek,eczsena,cafelette,mnesli ve jenifer1905 'le takas yaptım.Hepsindende çooookkk memnun kaldım.Hatta jenifer1905 gönderemedi henüz bana hastaymış ama zaten onunla daha önce takas yapmıştık.güvenim tam.
Janette'ye gelince onunla yaptık takas.sordum parfümün orjinalmi diye oda bir siteden kazandım sanırım sahte göndermezler dedi.Bi arkadaşta o site sahte gönderiyor deyince janettenin suçu olmadığını anladım..
Ama eczsena ve dişi yengeçe göndermemiş sanırım...Offf niye böyle şeyler olur bilmiyorum yaa...İnşallah ortada bi yanlış anlaşılma vardır da parfümleri eline geçer arkadaşlarımın...

Bu arada başka takas yaptıklarımda varsa unuttum:))Noolur kusura bakmasınlar.Yani bu zamana kadar yaptığım takaslardan memnun kaldım.

birde beautysy vardı.onunla yaptığım takastanda çook memnun kaldım

bacım ben yokmuyum ama :2::2::2: ağlarım sona bak..... ben de ecz.sn , maix, seertmece,mavi26, marshmellow,nil,spidigonzales arkadaşlarımdan çok memnundum....hepiniz de saolun arkadaşlar....geçmişte sadece eski ismi siyahmavi yeni ismi "yamukprenses" le olan takasımdan memnun kalmamıştım bayaa sorunlar olmuştu ve ilk kez başıma gelmişti, onun harıcinde başka hiçbir sorunum olmadı. diğer arkadaşlarımdan cok memnun kaldım. bu güzel topikte böyle şeylerin olması çok üzücü...kim haklıysa umarım adalet yerini bulur.....

ayrca asla güvenmediklerim de sahtekar janette,ephedruara yani madameborthy,melbora_09yani melbr daha da eski ismi olarak yani mnesli.
herkes yazsın kime güveniyo kime güvenmiyo.tabi hatırladıklarını
isteyen göndersin,isteyen o kişilere göndermesin

Bu mesajınızdaki amacınız ne?? Güvenmediğiniz insanlarla takasa girmezsiniz bu kadar basit. Burda bunu ifşa edip tartışma ortamı yaratmanın ne anlamı var acaba??

Son düzenleme:
bacım ben yokmuyum ama :2::2::2: ağlarım sona bak..... ben de ecz.sn , maix, seertmece,mavi26, marshmellow,nil,spidigonzales arkadaşlarımdan çok memnundum....hepiniz de saolun arkadaşlar....geçmişte sadece eski ismi siyahmavi yeni ismi "yamukprenses" le olan takasımdan memnun kalmamıştım bayaa sorunlar olmuştu ve ilk kez başıma gelmişti, onun harıcinde başka hiçbir sorunum olmadı. diğer arkadaşlarımdan cok memnun kaldım. bu güzel topikte böyle şeylerin olması çok üzücü...kim haklıysa umarım adalet yerini bulur.....

kuncukuuummmmm yirim seniii..Kız biz senlen takas yapmadık ki??Yapcaktık ama olmadı bi türlü benim kararsızlığım yüzünden hehehe:))Hatırlamıyonmu:))Delirtmiştim seni ehehe:))

Merhaba.

Bu başlık birbiriniz ile ürünleri takas yapabilmeniz açılmıştır..Her ne kadar ürün alıp vermeniz de Siteyi hesaba katmazken aranız da sorunlar oldu mu hemen sorunları burada masaya yatırıyorsunuz..

Takas yapan sizlersiniz, memnun olan yada olmayan yine sizlersiniz..Güvenmiyorsanız yada başım ağrır diyorsanız hiç bu olaya dahil olmayınız lütfen..Aralarınız da sorun çıkmış ise bunu özel mesajlardan hallediniz ve konuyu tartışmalarınızı ifade eden yorumlarla doldurmayınız lütfen..

kızlar bi yanlış anlaşılma olmuştur topikte böyle okuyunca üzülüyorum yaw:59:
işinize karışmak istemem ama karşılıklı bi anlaşma yoluna gitseniz.

bir de kızlar benim anlamadığım bu site yönetimi millete şu yasak bu yasak diyeceğine bu konularda da biraz ilgilenip mağduriyet giderme yolunu bulsa daha mantıklı olmaz mı? mesela çorummelek kullanıcı isimli arkadaşla takas yapacaktık ortada bişi yokken kızın üyeliğini sonlandırdılar ki ondan sonra bile kız yollamış bana güvenip de. neyse ki bende msn vardı da ben de ona yollayabildim. böyle güvenilir insanları siteden uzaklaştırırlar işte diğer sahtekarların da önünü açıyorlar. şimdi site yönetimi bu mağduriyeti gidermek için ne yapıcak merak ediyorum.

Merhaba..

Siz üyelerin israrı üzerine bu başlık açılmıştır..Normalde izin vermiyoruz..Sizler kendi aranızda ki alış verişlerde mutabık olamıyorsanız site buna nasıl taraf olsun anlayamadım..Sizin takasınızda ki maduriyetlerinizi biz nasıl giderelim? Bizden almadınız, biz temin etmedik..İki üye arasında ki alış verişten siteyi nasıl sorumlu tutarsınız..Konuyu kaldırsak bu kez paylaşım hakkımızı elimizden alıyorsunuz diye hayıflanıyorsunuz..Lütfen bunları hepimiz biliyoruz..

Ayrıca çorummelek arkadaşınızın bişi yokken banlandığını yazmışsınız..Bundan emin misiniz?

Sadece ben UzmaN olarak ona en az ik kez uyarı verdim..Sebebi ise Avon ürünlerini satmak ve reklamını yapmak..Ayrıca aldığı ikinci üyelikleri ve özel mesajlardan satış yaptıklarını hiç masaya yatırmıyorum bile..

Lütfen ilk önce sebeplerini biliniz ondan sonra site bişi yokken kızı uzaklaştırdı diye kesin hükmünüzü veriniz...

Saygılar..

Son düzenleme:
maviimmm ayy evet hatırladım :) he bide avonda konu başlıgıyla ilgili konuşuyos demi :1: bide avonumuz var :1:.... hatta sen bana mavi kalem hediye etcektin ben istemememiştim :1: ehueeee :) tatlişim benim yaa :16::16::16: ... ya ben pek takas yapmıyomki, öyle kırk yılda bir çok begendiğim bişe çıkarsa anca o zaman işte kuzum.yaptıgım arkadaşlar da bellidir zaten.... öpüyom seni tatlişim benimm:16::16::16:

herkes kime güveniyo kime güvenmiyor yazsın bence.sebeplerini şüphelerini de yazsın.böyle olaylar olmasın artık.

yaptığın şey çok saçma ve yersiz. Benimle daha önce takas yapmadın, bu nedenle benden şüphelenmen, güvenilir değilsin demen için bir sebep yok. Beni tanımıyorsun, bir insanı tanımadan güvenilir olup olmadığını bilemezsin. Senin yaptığın karalamaktan başka bir şey değil. Farkındaysan insanlarda senin yüzünden bu yazdığın isimlere karşı cephe alabilirler. Yaptığın çok yanlış. Daha önce bu kişilerle herhangi bir tecrüben varsa yazman normaldir, ama daha önce hiç takas yapmadığın, tanımadığın bir insanla ilgili, "ben bundan şüpheleniyorum, şuna güvenmiyorum" şeklinde yaptırım uygulayamazsın.

ayyy kızlar nolmus boyle yaaa bu topıge:2:
ben takasa urunlerımı koymadan cok once bu topıgı hep okuyodum ve gayet nezıh ınsanlar vardı sımdı boyle bıraz mahalledekı kadınların agız dalasına donmus ortam.bunları yazan arkadaslrı anlıyorum sonucta kandırılmıslar ve hırs yapmıslar ıclerınde.emınım kı aramızdan herhangı bırı aynı tuzaga dusmesın dıye cırpınıyorlar iyi nıyetlerınden hıç suphem yok ama yınede benım ahlakı degerlerıme aykırı olan bır durum var ortada.herhangı bır alısverıste bulunmadıgın dolayısıyla aranızda bır sorun olmasına ımkan olmayan ınsanları zan altında bırakmak kısının psıkolojısı her ne durumda olursa olsun dogru bır davranıs degıldır.buna ragmen eger gercekten suphelenıyorsanız ve acıklamakta ısrarcıysanız nedenlerıyle bırlıkte belırtmek zorundasınız yanı sadece guvenmıyorum boyle bır elektrık aldım demek karsındakını cok guc durumda bırakır.nedenlerıyle bırlıkte acıklayın kı karsı tarafta kendını savunabılsın.

site yönetimine anlayışsızlıkları için çok teşekkür ederim. en azından sorun olmuş geçmiş olsun demediler ama hemen özel mesaj gelmiş bir tanesi çok ağır. uzman gerçekten seviyeli yazmış ama kazen bi küfretmediği kalmış. herkez haddini bilerek konuşsun. bi mağduriyet var işin ucu dokununca kaçıcaz deniyorsa burda herkez bilsin. dediğim gibi en azından bi geçmiş olsun yazabilrlerdi. basit oldu=)))
insanalar kendi düşüncelerinden başkasının düşüncesine de saygı göstermeli.

Back