- Konu Sahibi incirlibitter
- #3.401
ayrıca artık bu topiğe girmemeyi düşünüyorum.çünkü beni geriyo.bana ulaşmak isteyen özelden msj atsın.zaten biçok arkadaşımla hala görüşüyorum.msnleri bende mevcut.insan ne yaparsa endine yapar.yeni üyelerden kesinlikle kaçının.benden tavsiye.yoksa üzülen siz olursunuz tıpkı benim vede dişiyengeç hatta mavi26 gibi.mutlaka bi yerden çıkar.nasıl içine sinip de bu janette gönderilen parfümleri sıkacak.haram olsun sadece bunu söylüyorum.ben zaten kullanmıyordum ama en azından takas şansım vardı.her ay 4-5 tane parfüm alıyorum zaten.ama insan yine de üzülüyor.ancak bu tarz dolandırıcılıkları herkes yazsın topiğe.herkes bilinçlensin.insanı takastan da soğutuyor bu tarz kişiler.benim msnem belli.biçok arkadaşımda var.bana ulaşmak isteyen ulaşır takas için.artık buradan takas yapmayı düşünmüyorum.hata bende aslında.nasıl güvendim de gönderdim.işte kişi karşısındakini de kendisi gibi biliyor.ne diyelim.hayırlısı olsun artık
.
maalesef böyle şeyler oluyor işte ( sen sıkma canını yinede , canın sağolsun ..
ama ne kadar ayıp ya , bir parfüm için değermi , neden gösterilen iyi niyet çoğu zaman kötüye kullanılıyo anlamıyorum ve de çok üzülüyorum ..
bu sitede hepimiz çok şeyi paylaşıyoruz yeri geliyo kimseye anlatamadığımız dertlerimizi paylaşıyoruz ..
yakışmıyo bu siteye böyle şeyler ama var işte kötü insanlar (
olabildiğince dikkatli olmaya çalışmaktan başka çare yok ...