• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

geçmiş olsun:(
bende takas yapacaktım onunla, çok aceleciydi:S biraz şüphe ettim ama konduramadım işte
hatta sana sormuştum senmi takas ettin diye:53: neyse cana geleceğine mala gelsin, üzülme

Yok canım ben üzülmedim.Başka bişeyden çıkar nasılsa..Ama iki arkadaşta parfüm yollamış ona hemde orjinal.Ama onlara yollamamış sanırım.Kendimden çok onlar için üzüldüm...

Varmı arkadaşlar sahte lolita isteyen :))

bana mesaj atmıştı, yurtdışına gidicem, hemen gönderelim parfümleri diye...acelecidiydi yani

kimler parfüm bekliyor ondan?

arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun...
topiğin eski takasçılarından olarak naçizane tavsiye
lütfen takas yapacağınız kişilerin daha önce sitedeki aktivitelerine bakın,
üyelik tarihine bakın,(özellikle sahte parfümlerini elden çıkarmak için üyelik alan
ve alır almaz da topiğe damlayan arkadaşlar olabiliyor)
daha önce takas yapmasına dikkat edin yoksa böyle kayıplarla karşılaşabilirsiniz
elbette kesin bir çözüm değil ve olamaz
ama en azından böyle şeylerle daha az karşılaşırız

benimde dikkat ettiğim bir şey var...
mesela jannete parfümlerinin 50 ml. 100ml gibi tam dolu olduğunu, açılmamış olduğunusöylemişti bana...

geçmişten yaşanan sahte parfüm olaylarına da baktım genelde böyle olanlar sahte çıkıyor
yani bir insan bir iki fıslatmadan bir parfümü takasa koymaz bence, neden koysun ki

istisnalar vardır tabiki ama nadirdir
açılmamış pakettekiler genelde böyle çıkıyor sanırım

Kızlar janetteyle takas yapmıştık biliyorsunuz.Ben ona iki tane avon parfümü gönderdim.Hatta yanındada 1 tane ufak bilyeli avon parfümü gönderdim oda bana lolita.Parfümü bugün ykm ye sordum maalesef orjinal değilmiş.Bana parfümü cosmotürk diye bir siteden kazandığını söylemişti.O sitenin sahte parfüm göndericeğinide sanmıyorum.Aklınızda olsun...:19:

Canım Cosmoturk orjinal parfüm göndermez, zaten böyle olduğunuda belirtiyorlar sitelerinde.İlerleyen günlerde yeni bir kampanya olursa burada paylaşırım, sahte olduğu alenen yazılıyor...

çok şaşırdım şimdi

öyle hediye olmaz oldun yahuu:52:

Ama hiç değilse diğer tüm ürünler orjinal, hatta bunun gibi bir site daha vardı onlarda sahte gönderirler...yinede sahtede olsa parfüm parfümdür boşverin eğer öyle olmasaydı etrafımızda bu kadar parfüm dolum dükkanı açılmazdı...bu arada tekin acar sitesini takip edin her hafta sordukları sorulara doğru cevap veren üyelere çeşitli ürünler hediye ediliyor...

Canım Cosmoturk orjinal parfüm göndermez, zaten böyle olduğunuda belirtiyorlar sitelerinde.İlerleyen günlerde yeni bir kampanya olursa burada paylaşırım, sahte olduğu alenen yazılıyor...

Aaa öylemii?Çok şaşırdım.Ben janetteye sormuştum parfüm orjinalmi diye oda cosmotürkten kazandım herhalde koskoca site sahte yollamaz demişti.Bak bunu bilmiyordum.O zaman janettenin bi suçu yok bu konuda.Tüh yaa...

Aaa öylemii?Çok şaşırdım.Ben janetteye sormuştum parfüm orjinalmi diye oda cosmotürkten kazandım herhalde koskoca site sahte yollamaz demişti.Bak bunu bilmiyordum.O zaman janettenin bi suçu yok bu konuda.Tüh yaa...

Bence suçu yok tatlım, gözden kaçırmış olabilir çünkü...

slm hanımlar elinde avon wilderness man edt(parfüm) olan varmı.takas olarak çok az giyilmiş ve hiç giyilmemiş giysilerim(36-38)beden var.eğer takas düşünen olursa izmir de yüz yüze takası tercih ediyorum.bu şartlarda kabul eden varsa bana msj atsın bende elimdeki giysilerin resimlerini 'Kullanmadığımız kıyafetleri takas edelim' de paylaşırım.bu arada şüphe çekmesin ama acelem var :)))) profilime bakarsanız libya'da yaşıyorum ve izmir'e tatile geldim.

Kızlar takasta Body Mistlerim var

Hepsi 100% orjinal Alman malı

Liçi ve Vanilyalı

imgres

Vişne ve Vanilyalı

imgres

Muz ve Vanilyalı var bide :)

Kızlar takasta Body Mistlerim var

Hepsi 100% orjinal Alman malı

Liçi ve Vanilyalı

imgres

Vişne ve Vanilyalı

imgres

Muz ve Vanilyalı var bide :)

ayyyy kızlar topıge nolmus bole kımın elı kımın cebınde bellı degıll bende 2 kısıyle anlastım takas ıccın ama bu yazılanlardan sonra korktum vallah ama bnce bole sorun cıkaran kısılerın adı verılmelı kı baskalarına da zararları dokunmasın

kızlar o hırsızın bende adı soyadı adresi telefonu var. burda hepsini yayınlamakla kalmayıp yakıcam onu=))) emniyete bildiricem=)))
kızlar bu konuda duyarlı olalım böyle olay yaşayan ve sahta ürün yollayanın adını yazalım ki başkalarının başına gelmesin.

Son düzenleme:
valla ben burda en çok marsmelow,deydey,kuncuk,eylültamer,seertmece,mylo,sayamadığım biçok arkadaş takas yaptığım.
ayrca asla güvenmediklerim de sahtekar janette,ephedruara yani madameborthy,melbora_09yani melbr daha da eski ismi olarak yani mnesli.
herkes yazsın kime güveniyo kime güvenmiyo.tabi hatırladıklarını
herkes ona göre önlem alsın.
isteyen göndersin,isteyen o kişilere göndermesin

yani o takas yaptıklarıma marsmelow,mylo,eylültamer,deydey,seertmece takas yaptığım adını unuttuğum biçok kişiye güveniyorum yani.cümleyi bitirmemişim:)

ayrıca artık bu topiğe girmemeyi düşünüyorum.çünkü beni geriyo.bana ulaşmak isteyen özelden msj atsın.zaten biçok arkadaşımla hala görüşüyorum.msnleri bende mevcut.insan ne yaparsa endine yapar.yeni üyelerden kesinlikle kaçının.benden tavsiye.yoksa üzülen siz olursunuz tıpkı benim vede dişiyengeç hatta mavi26 gibi.mutlaka bi yerden çıkar.nasıl içine sinip de bu janette gönderilen parfümleri sıkacak.haram olsun sadece bunu söylüyorum.ben zaten kullanmıyordum ama en azından takas şansım vardı.her ay 4-5 tane parfüm alıyorum zaten.ama insan yine de üzülüyor.ancak bu tarz dolandırıcılıkları herkes yazsın topiğe.herkes bilinçlensin.insanı takastan da soğutuyor bu tarz kişiler.benim msnem belli.biçok arkadaşımda var.bana ulaşmak isteyen ulaşır takas için.artık buradan takas yapmayı düşünmüyorum.hata bende aslında.nasıl güvendim de gönderdim.işte kişi karşısındakini de kendisi gibi biliyor.ne diyelim.hayırlısı olsun artık
.

Back