• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

wera wang ve estee lauder ıle takasa ne dersın
bendekıler.. hermes eu demerveılles 45ml... crıstıan dıor dune 80ml
avon lıttle black dress 35ml:24:

Ya ben de dune yi istiyorum ne zamandır. Elimdeki kokular paris hilton heiress (meyve+şekerli 40 ml) bir de david beckham intimately (75 ml). çok hoş hafif ama kalıcılığı fena olmayan pudra çiçek bir koku. bir de angeo demon var 20 ml kadar.

bu arada yılbası ındırımıyle t. acar dan yenı bı koku aldım.. estee lauder brasil dream... uzun zamandır gıdıp gıdp sıkıyodum ... sonunda aldım:66::55:

seertmeceee tatlişim kesinlikle cok güzel bi koku :))) çok iyi bi secim yapmışsın. bende de classic pleasures var, harika bi çiçek bahçesi, tarifi imkansız......bi sonraki tercihim de brazil dream olacak :12::12::12: gile güle kullan canımcım:12:

kızlar elimde 3 tane var hiç kullanmadım hadi takas edelimmm

merhaba

bu kokuyu ben çok beğeniyorum ama takas edecek hiç kullanmadığım bi parfümüm yok. :50: 3 tane parfümüm var ama sırala kullanıyorum değişik değişik. Peki satmanız mümkün mü bu parfümü :44:

seertmeceee tatlişim kesinlikle cok güzel bi koku :))) çok iyi bi secim yapmışsın. bende de classic pleasures var, harika bi çiçek bahçesi, tarifi imkansız......bi sonraki tercihim de brazil dream olacak :12::12::12: gile güle kullan canımcım:12:

:16: tesekkur ederım canım.. estee nın ozel serısı limitet editıon zaten brasıl dream....uzun zamandır almayı ıstedıgım kokuydu.. aldım sonunda... pleasures da cok guzel...buram buram cıcek:71:

midnight posion ın kapağı yokmu cnm?
ben o konuda takıntılıyım biraz atmıyorum şişeleri saklıyorum da:52:
kapağı yok cnm ya.lou lounun da yok kapağı.midnight poisonun sıkma yeri de biraz değiişik olmuş soyulmuş gibi sanki.ben midnight poisonu ankaraya gittiğimde sevile sordum ben de takastan aldım çünkü hani sıkma yeri soyulmuş neden böyle olmuş orjinal mi bi bakabilir misiniz dedim.ordaki görevli de baktı orjinal dedi.zaten orjinal olmasaydı koymazdım takasa.marsmeloww göndermişti bana onu.zaten ondakiler orjinal emindim.ama ben de takasa koyacağım için yine de içimde ve başkasında şüphe olmasın diye sordum.

Kızlar lolita lemplicka banada takastan geldi kokusu çok güzel ama tenime gitmedi sanki.o yüzden takastaaa

Hayallerin gücünden esinlenerek yaratılmış olan
Lolita Lempicka Si parfümü
fantezi ve tutkuların bir arada olduğu bir dünya'ya sizi davet ediyor.
Teninizde bir gizemin kanıtlarını bırakan
mutluluğunun parfümü olan bu kokunun
tepe notasını bergamut, mandalina, kuşburnu,
orta notasını ıtırşahi, şebbol, helyetrop,
baharatlı dip notasını ise elemi, patçuli, tonka fasulyesi ve amber oluşturmaktadır.

Son düzenleme:
kullanmadıgınız makyaj urunlerını takas yapalım topıgınde masamın ve duzlestırıcımın fotosunu koydum ayrıca cok kalıtelı bakım kremlerımde var orda takas teklıflerınızı beklıyorum

kızlarrrr....

elimde 1 adet bond gırl 007
3 tane bali bliss
1 tane de erkek fullspeed varr...

hiç kullanılmamışş...

Back