Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

arkadaslar, elinde givency-organza, hotcuture, ysatis olup sıkılan-takas isteyen var mı?

jasmin noir e karsılık olabilir, ya da lolita kofre..

ya da bs fantasy.. ne biliyim buluruz bişiler.. :)

Son düzenleme:
nu baharatlıyımış galliba. ben fresh temiz koku istiyorummm kızlar yaaaaaaaaaaaa

Evet YSL Nu baharatlı bir koku.Eau de parfumu çook baharatlı,eau de toilette-daha fresh.Koku Shiseido Feminite de bois,Kenzo flower ORIENTAL,Donna Karan Black Cashmiere,Josef Statkus parfumlere benziyor.Artık üretilmiyor,zor bulunan bir koku.

SpidiGonzales; canımmmm ben de takasımızdan ve insanlıgından çok memnun kaldım. güle güle kullan....yine görüşmek dileğiyle

shiseido zen
ysl cinema
nina ricci premier jour
versace crystal noir
ck secret obession
gucci rush 2
elizabeht arden green tea

Son düzenleme:
Bu mesajı bu konu ve şahsım adına gıyaben hakaret eden kişiler için yazma luzumu duydum. Ben eczacı senanın admine siteden men edilmem için yazdığı mesaj sonrasında üyeliği 2.üyelik olarak adlandırılan melbr yim.
Benim bu forumda ikinci üyeliğim varmış ben de merak ettim biri adıma açtı herhalde o nickini verin ben de bakmak istiyorum!:)
eczacı sena siz benimle hiç takas yaptınız mı?Kim olduğumu biliyor musunuz?Neye dayanarak beni karalama girişiminde bulunuyorsunuz?Aydın çok güzel bir şehirdir ve burada milyonluk nüfus vardır sadece bu şehirde sizin sandığınız '2' kişi yaşamamaktadır! Ayrıyeten sizinle msn adresinde görüştük size ta en başında ben Aydınlı bir arkadaşla itsbeauty forumunda tanıştım bana da orada parfüm takası teklif edildi ve yüzyüze geldik kendisiyle güzel bir takasımız oldu bu parfümün ilk sahibi değilim dedim. Ancak siz benim arkamdan buraya saçma sapan şeyler yazmışsınız olgunluğunuza yaşınıza hiç yakışmadı.Hiç üşendim ve bu kez eski sayfalara gittim çok seviyesizce tartışmaların içerisine girmiş olduğunuzu gördüm.Üzüldüm Sizin adresinizi bilmeden ve sizi daha hiç tanımadan parfümü ilk önce sen gönderir misin dediniz aklıma kötü bir düşünce gelmeden tabi ki dedim.Ama ben size neden güveneyim,değil mi?:)= Neyse zaten takaslık ürünlerimiz pek denk de değildi. Onu es geçmek istiyorum. Yaptığınız sizde kalsın...
Diğer uzza ,spidigonzales sizlerle hiçbir kötü diyaloğum ve alışverişim oldu mu? Bir kişinin iftiralarıyla ve sitede olmayışımı bilerek mi arkamdan hiç tanımadığınız birinin arkasından çirkin sözler sarfettiniz?Dediğim gibi bu yaptıklarınız size ait davranışlar. İyiliği de sizi yansıtır kötülüğü de. Parfüm dolandırıcıları kol geziyormuş. Benim elimdeki gümüş sizinki platin değil! Eşit değerdeki metalara sahibiz.Ve kim kimi dolandırmış? Kim kimin parfümünü alıp da karşılıksız bırakmış? ya da kim orjinalini alıp sahtesini yollamış? Bunu yapanlar varsa onların terbiyesini gösterir ve o kişileri de kanıt göstererek burada ilan ediniz! Kimseye iftira atıp zan altında bırakmayınız bir gün sizlere de öyle iftiralar atarlar ki o zaman anlarsınız emin olun!
Bunları söylemek zorunda asla değildim çünkü dolandırıcılık yapanlar varsa onlar kendileri gocunsun ama benim arkamdan bu kadar iğrenç sözler edilmesi hele ki ben daha 1.5 ay evvel bu siteye girmişim çok üzüldüm çok şaşırdım.Şimdi yine mail atın admine ve benim sandığınız kişiler olduğumu iddia edin önemli değil.Siz sanrılarınızla varın mutlu olun.

Kızlar selam.benimde söylemek istediğim bikaç bişey var.Burdan ve diğer takas topiklerinden bende bir çok takas yaptım.Bunlarda ikiside mnesli ve ecz.ile oldu.melbr mneslimidir bilemem ama ben mnesliyle yaptığım takastan çok memnun kaldım ki kendisi çook tatlı ve saygılı bir insan bana göre.
Aynı şekilde ecz.ilede bir takasımız gerçekleşti oda çok tatlı bir insan.hatta bana hediye olarak çanakkale anahtarlığı göndermişti.hala kullandıkça anarım kendisini...
Bunları söylemek istedim.Bence kırmayın birbirinizi.Sonuçta burda kimse kimseyi tanımıyo.Çok güzel paylaşımların olduğu bi site burası.Ha arada 3-5 çürük elma tabiiki çıkacaktır onunda site yönetimi icabına bakacaktır diye düşünüyorum..İyi takaslar kızlar...

Christian Dior Hypnotic Poison 50ml EDT
Christian Dior Hypnotic Poison 100ml EDT
Givenchy Very Irresistible Rosa Damascena 100mL EDP
Chloe EDP 75mL
Christian Dior Jadore 100mL EDP
Jean Paul Gaultier Classique 50mL EDP
Valentino Rock'n Rose 90mL EDP
The Body Shop Strawberry 60ml EDT
Davidoff Cool Water Happy Summer 50ml EDT
Davidoff Cool Water Game 50mL EDT
Sarah Jessica Parker Covet 50ml EDP
DKNY Be Delicious Limited Edition 100ml EDP
Versace Red Jeans 100ml EDP
Anna Sui Dolly Girl 75ml EDT
Britney Spears Hidden Fantasy 100ml EDP
Yves Saint Laurent Baby Doll (Sparkling Edition - Limited version) 50ml EDT
Chloe Eau De Fleurs Neroli 100ml EDT
Estee Lauder Pleasures Intense 100ml EDP
Chanel Coco Mademoiselle 50ml EDP
Liz Clairborne Soul Curve 100ml EDP
Lanvin Rumeur Rose 2 60ML edp
Paco Rabanne Black XS 50ml EDT

Son düzenleme:
ben melbr adlı üyenin malum kişi oldugunun kk tarafından kesin olarak bilinerek üyeliğinin iptal edildiğini sanmıştım. bu tür durumlar tadımızı kaçırdığı için de sevinmiştim ortaya çıkmasına..

ama eger konuyla alakasız biri suçlandıysa kendi adıma üzüldüm. inşallah gerçekler ortaya çıkar.

not: yoğunluktan dolayı, bi süre takas yapamıyorum arkadaşlar.. öpüldünüz.

Son düzenleme:
Makyaj malzemesi ile takas yapmayı düşünen olursa;

Dior Crayon Eyeliner Waterproof 094
Max Factor Khol Pencil 020
Carmina Mystical Eyeliner 605
Avon' un açılıp kapanabilen lacivert simli kalemi.
Mybelline Dream Mouse Köpük Allık Mauve gibi bişiydi şimdi hatırlamıyorum daha sonra bakıp yazarım numarasını.
Max Factor Creme Puff 81

selam siteye yeni üye oldum bu konuya bayıldım:)
clinique happy müthiştir neşeli pozitif turunçgiller kokusu ferah ve temiz ama kalıcı 50ml'nin yarısına yakını +75ml kreminin yarısı duruyor

agent provocateur biliyorsunuz çok şık bir parfüm rtero çiçeksi kadınsı ve afrodizyak etiki epeyde pahalı bir parfüm 50ml 40ml kadarı duruyor
değiş tokuş önerileriniz bekliyorum este'nin bronz goddes veya brasil olabilir vya bilemiyorum :)
tekliflerinizi bekliyorum:)

ephedraurora sendeki chloe ve dolly girl anna sui ile ilgileniyorum bendeki ürünleri yazdım clinique happy kofre ve agent provocateur..
ayrıca erkek mini bvlgari setlerde var hediyelik :)

Herkese merhaba
Elimde Loris Azzaro - Visit EDP 50 ml var.
Yurtdışından geldi, tek fıs sıktım, kutusunda ve %100 orijinal.

Kadınlar için çiçeksi odunsu misk parfüm.
Seksi, şehvetli ve sıcak.
Üst notalarda portakal yaprağı ve biber kullanılmıştır.
Orta notalar Hint yasemini, Virjinya sediri, değerli ağaçlar ve gül içermektedir.
Temel notaları ise kehribar, tonka çekirdeği, misk ve aselbent oluşturmaktadır.
Notalarına ayrıntılı olarak bakmak isteyenler olursa aşağıdaki linkten bakabilirler.

Visit EDP Sprey - Loris Azzaro - Kadın Parfümü - StrawberryNET.com

NOT:
Takasa açığım
Takas olmazsa, 45 TL ye alıcı ödemeli gönderi yapabilirim.

Son düzenleme:

Elimde Christian Dior Pure Poison 50ML EDP ve Chistian Dior Hypnotic Poison 50ML EDT var kızlar

Takasa açığım, olmazsa Pure Poison 55TL, Hypnotic Poison 70TLdir. Kargo benden
Bu fiyatlara asla bulamazsınız.

Parfümler 100% Orjinaldir. Zaten parfümden biraz anlayan birisi bu parfümlerin 100mlden küçük sahtesi olmadığını bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…