• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

narsico rodruguez essence 50 ml
lolita lempica 80ml
elizabeht arden 75-80 ml
calvin klein secret obession 85 ml
gucci rush 2 45ml
ysl cinema 75-80 ml
versace cristal noır 30 ml

takasta...

Merhaba kızlar,
Bende Prescriptives Calyx var. çiçeksi-meyveli bir koku. te bu da resmi,

calyx.jpg

foto makinem yok ilgilenen olursa kendi resmini de koyarım
bu arada 50ml, iki ya da üç fıs dışında kullanılmadı

biraz alakasız olabilir ancak Avonun spf 15 solution radiance cilt bakım kremi var sıfırdır. onunla da ilgilenenler varsa yazsın:17:

orjinal parfümlerim:
lou lou 75ml
midnight poision 35-40ml
paris hilton 30ml
polo club guards 70-75ml
be delicious 25-30ml
bond girl30ml
carmina75ml
doldurma parfümlerim
dpden aldığım the one
cinema ikisi de tam dolu büyük şişe
ayrıca başka doldurma parfüm satan yerden aldığım hot coulture50ml,issy miyake 50ml

bu doldurmaları herhangi bir orjinalle birlikte tek orjinale de istediğim orjinal parfüm olursa tabi gönderebilirim.teklifleri bekliyorm:7:

kızlar bende avon soft musk,herve leger ve secret fantasy var.herve leger kutusunda henüz açılmamış yanında duş jeli ve vücut kremi var.soft musk ve secret fantasyi sadece birer kere sıktım oda kokusuna bakmak için :61:

arkadaşlar şimdi bişeyi merak ettim baktım da.melbr takma isimli üyenin mnesli olduğunu düşünüyorum.melbr bana takas teklif etti.lou louyu istedi ben de ok dedim.o da bana versacenin bi parfümüünü gönderecekti.versace essence emotional isimli parfüm.bana dedi itsbeaty den bakabilirsin dedi.neyse ben de baktım o parfüme tek yorum yazan kişinin nickinn yani mnesli olduğunu gördüm.şüphelerim oldu.bir de baktım topicten atılmış zaten mnesli ve üyeliği iptal edilmiş.zaten bana verdiği msn adresi de çok önceden konuştuğumuz ve parfüm konusunda sanırım anlaşamadığımız msn adresine çok benziyor.ve mnesli vede melbrnin yaşadığı şehir aynı yazılı yani aydın.hani parfüm takası olursa çünkü aydına gitcek yine ya o yüzden onu doğru yazmış mecburen.bunlar benim izlenimlerim.şimdi de msj attım senle takas yapamam üyeliğin iptal olmuş dedim sana güvenemem kusura bakma yazdım.:19:

Back