- Konu Sahibi incirlibitter
- #3.241
canım burda satış yapmak kesinlikle yasak ceza alırsın..
bilmiyordum, ursula adlı arkadaşta satış için yazınca bende yazdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merahaba eğer orjınal ıse agenete talıbımephedraurora sendeki chloe ve dolly girl anna sui ile ilgileniyorum bendeki ürünleri yazdım clinique happy kofre ve agent provocateur..
Ayrıca erkek mini bvlgari setlerde var hediyelik :)
bilmiyordum, ursula adlı arkadaşta satış için yazınca bende yazdım.
merahaba eğer orjınal ıse agenete talıbım
slm canım..... ml olarak yazmamıssın parfumlerı.... takas yapalım artık yaa. ozledım takas yapmayı...uzun zamandıır yapamadık senle.... bende dior dune 75ml.... avon lıttle black dress 35ml... celvın kleın truth 15ml..... hermes eude merveılles 55ml cıcarında.. takaslık.....
bunu söyleyen ben değilim ama gende yazma gereksınımı duydum sadece merak edıyorum bu kadar parfum war elınde ve hıc bırınden eksılmemıs oldugu gıbı dolu duruyor kımı parfumlerın kapagı yok bende sana takas teklıf ettım ama dier parfumlerını gördukten sonra acıkcası waz gectım buraya daha önce biri daha üye olmuştu senın gıbı bir sürü parfum dizmişti topiğe ama sonradan ortaya cıktı kı parfumlerı sahteydı ınsanların aklında ıster ıstemez kalıyo aceba sahtemı dıye cunku hıc bır parfumden 5 ml bıle eksılmemıs açaıkcası ben poisonların tester oldugunu düşündüm çünkü kapakları yok ama artık orjınal tester bulmakta zor oyle bır cambazlık başlamıskı kapagını açıp dolum parfum doldurta bılıyorlar orjınal şişielere neyse bunlar benım sadece aklıma gelenlerdıTopic'ten birisi benim parfümlerimin sahte olduğunu özel mesajla yazmış bir arkadaşa (isim vermeyeceğim). Daha önce kimseyle takas yapmadım, iddiandaki dayanağın nedir arkadaşım söyler misin? İnsansan buradan yazarsın, ona buna yalan yanlış uydurmalar yapmazsın. Buradan açık açık yazmazsan kendi kendini rezil etmiş olursun. Merakla bekliyorum..........
bunu söyleyen ben değilim ama gende yazma gereksınımı duydum sadece merak edıyorum bu kadar parfum war elınde ve hıc bırınden eksılmemıs oldugu gıbı dolu duruyor kımı parfumlerın kapagı yok bende sana takas teklıf ettım ama dier parfumlerını gördukten sonra acıkcası waz gectım buraya daha önce biri daha üye olmuştu senın gıbı bir sürü parfum dizmişti topiğe ama sonradan ortaya cıktı kı parfumlerı sahteydı ınsanların aklında ıster ıstemez kalıyo aceba sahtemı dıye cunku hıc bır parfumden 5 ml bıle eksılmemıs açaıkcası ben poisonların tester oldugunu düşündüm çünkü kapakları yok ama artık orjınal tester bulmakta zor oyle bır cambazlık başlamıskı kapagını açıp dolum parfum doldurta bılıyorlar orjınal şişielere neyse bunlar benım sadece aklıma gelenlerdı
evet seertmece.onun yüzünden biz de salakca bi polemiğe girmiştik.üzgünüm o günler için.bu arada senin rumeur rose2 varya onu da koymuş takasa.ben de oradan anladım.bi de çekilmiş resimler yine aynı yöntemle arkası kırmızı fon.neyse sadece uyarı.arkadaslar benden sıze cok onemlı bı uyarı... efedraaurora mamadebatory dir.. dikkatli olun..... msn de konusmustuk onla madambatoryken.. msn adresınde efedra adı gecıyor.. zaten tarzlar aynı.. kullanılmamıs bsuru parfum.. ve en gozde parfumler.. bılmem ANLATABILDIMMI.. AKILLI OLUN..
mnesli olduğunu böylece kanıtlamış oldun.neyse cnm.sana da ii takaslareczacı sena herkesin bir çevresi mevkii var siz varsayımlarınızla kimseyi lekelemeye çalışamazsınız bunu tekrar vurgulamak istiyorum! Ve kimle ne sorununuz varsa bunu başkalarına yansıtamazsınız! Ben kendisiyle takas yaptığım için mi suçu oluyorum şimdi:) sizden gördüğüm saçmalıkları kendisinden hiç görmedim ve orjinal parfüm getirdi yanında ufak bir de avon parfüm hediyesi verdi bana ayrıca bir şeyler içmek için davet etti ve kibar biriydi. Detaylı olarak kimseyi tanımıyorum tanımak da istemiyorum. Parfüm olarak da kimsenin parfümüne muhtaç değilim yanlış anlaşılma olmasın. Size bol takaslı günler. Bunlar basit konular uzatmaya değmez artık.
bende onun oldugunu düşünmüştümarkadaslar benden sıze cok onemlı bı uyarı... efedraaurora mamadebatory dir.. dikkatli olun..... msn de konusmustuk onla madambatoryken.. msn adresınde efedra adı gecıyor.. zaten tarzlar aynı.. kullanılmamıs bsuru parfum.. ve en gozde parfumler.. bılmem ANLATABILDIMMI.. AKILLI OLUN..