• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

arkadaşlar elimde 200 ml 'lik secret obsession losyonu var hiç kullanılmadı diyebilirim 2 defa elimde denidim secret obsession parfümü olanlar kaçırmasın derim her türlü takasa açığım bu arada alalı 1 hafta anca olmuştur düşünen olursa özelden msj atarsanız çok sevinirim :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Bende Prescriptives Calyx var. çiçeksi-meyveli bir koku. te bu da resmi,

calyx.jpg

foto makinem yok ilgilenen olursa kendi resmini de koyarım
bu arada 50ml, iki ya da üç fıs dışında kullanılmadı

bugün kays ile birbirimize gönderdiğimiz parfümleriimizi aldık.. calyx ile narsico'yu.. teşekkür ederim sorunsuz güzel bir takas için..:66:

Kızlar sevgili kuncuk ile saç maşamı takas yaptım... Sorunsuz takas için burdan tekrar teşekkür ediyorum kendisine... Lütfen yaptığımız ve memnun kaldığımız takasları burdan paylaşalım ki kişilerin güvenilirliğini anlayalım, malumunuz bu aralar fazla dolandırıcılar geziyormuş aldığım haberlere göre :20: :3:

neyse britney 'imi aldım ama bana bu kış 2 tatlı koku yeter diyerekten diğer parfümüm marine de bourbon takasa koyuyorumm.... parfüm 100 ml lik şu anda 70 ml felan kalmıştır .. meyveli bir koku ama çok şekerli değil orta karar :)

XXXXXXXXXXXX

isteyen olursa orjinal resmini de ekleyebilirim...
bundan önce kuncuk tan önce 2 kişi ile parfüm takasımda oldu... parfümlerim orjinaldir :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün kays ile birbirimize gönderdiğimiz parfümleriimizi aldık.. calyx ile narsico'yu.. teşekkür ederim sorunsuz güzel bir takas için..:66:

tugibucum, ben de çok teşekkür ederim aynı şekilde sorunsuz takas için ayrıca güvenin için. Yalnız bu koku bana gitmedi=( kullanıp azaltmadan yeniden takasa koyuyorum.

narciso rodriguez essence 45-50ml takasta

Lolita Lempicka L EDP 50ML Bayan Parfümü & 75ML Body Lotion Kofre Set

tek fıs dahi kullanılmadı, sıfır kutusunda..

Eklentiler

• $LOLLLLF92111412.jpg
    $LOLLLLF92111412.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $3219.jpg
    $3219.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 50
tugibucum, ben de çok teşekkür ederim aynı şekilde sorunsuz takas için ayrıca güvenin için. Yalnız bu koku bana gitmedi=( kullanıp azaltmadan yeniden takasa koyuyorum.

narciso rodriguez essence 45-50ml takasta

ikimizde denemeden aldık :31: yorumları okuyuptaa ben daha kullanmadım.. sana gitmediyse belki başka beğendiğin koku çıkar onunla takas yaparsın canım.. :64:

ikimizde denemeden aldık :31: yorumları okuyuptaa ben daha kullanmadım.. sana gitmediyse belki başka beğendiğin koku çıkar onunla takas yaparsın canım.. :64:

öyle tugibucum, ben sana bir şey demedim yanlış anlama sakın :77: ben calyxsi de denemeden getirtmiştim arkadaşıma o güzel dedi ama ben sevemedim, zevkler değişiyor işte :82:

Back