• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

catalogb.jpg

Son düzenleme:
arkadan başlayarak soldan sağa parfümlerimin adını sayıyım bari...
tekin acardan aldığım polo pembe renkli şişesi olan 70-60ml
loewe-i loewe you 80ml
david becham intimatelly bunu kullanıyorumm ama
victoria secret very sexy hot 30ml arada bunu da sıkıyorumcarmina classic 80ml
sex in the city lustre 100ml
şimdi sıra öndekiler soldan sağa
dkny be delicious 25-30ml
avon bond girl 25-30ml
estee lauder sensuous 50ml
burberry classic 30ml
paris hilton 30ml bunu da kullanıyorum aslında.
hani mlsi az diye iki parfümü tek parfümle falan değişebilirim.....

burbry clasik duruyormu hala

kızlar
MYFAİR FLEURR
GIVENCHY BE
BURBERRY WEEKEND
VICTORIA SECRET BODY MİST
AVON SOFT MUSK
AVON CRİSTİAN LACROİX
TAKASSSSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
lütfen doğru düzgün takas yapacaklar teklıf versın cayacaksanız hiç teklıf veremyın

düşünüyorum dier parfumlerımdende koysam mı takasa bu gun koleksıyonuma yenılerı eklenndi eskılerı koysammı takasa eskı dedıklerım 1 yada 2 aylık parfumlerım BU GÜN PACO RABANNE LADY MİLLİON aldım ama çook fazla sevmedım bir kaç gun sıkayım halen sevmezsem takasa koyucam

Son düzenleme:
düşünüyorum dier parfumlerımdende koysam mı takasa bu gun koleksıyonuma yenılerı eklenndi eskılerı koysammı takasa eskı dedıklerım 1 yada 2 aylık parfumlerım BU GÜN PACO RABANNE LADY MİLLİON aldım ama çook fazla sevmedım bir kaç gun sıkayım halen sevmezsem takasa koyucam

bence zamanla seversin bu parfümü,tabi zevk meselesi ama geçen gün sevil'de denedim bayıldım diyebilirim:82:

bence zamanla seversin bu parfümü,tabi zevk meselesi ama geçen gün sevil'de denedim bayıldım diyebilirim:82:
aslında ilk denedıgımde bende bayıldım hemen aldım eve geldım kokudan bır anda soğudum ama bu bana bir çok parfumde oldu euphoria dadda aynı şey olmuştu bundada oldu inşallah sewerım çok kalıcı bır parfum bakalım sewemezsem annem begenırse ona gider begenmezse takasa gelir :)

chanel coco armani cade de olabilir he bide bunların orjinal olması şart değil doldurma d&p de olur ben 65 liraya almıştım amway den çok tatlı koku ama ben artık değişiklik istiyorum

Back